- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
gebelik testi yapsan çıkar seninkiside baya koyu ben yaptım ikiside net değil var çizgi ama çok belirgin değilKızlar adete 4 gun kalaki ovuladyon testi sacımı boyatmaya gidicem kararsız kaldım net birsey yok ortada gitsemmiki
canım yaptım gebelik testi adete 5 gun kala negatif cikti artık adet tarihini beklicemgebelik testi yapsan çıkar seninkiside baya koyu ben yaptım ikiside net değil var çizgi ama çok belirgin değil
Bende eşime şimdi test aldırdım ama sabah yapmak istiyorum bi yandan da sabırsızlanıyorumcanım yaptım gebelik testi adete 5 gun kala negatif cikti artık adet tarihini beklicem
Canım yaptınmi testiBende eşime şimdi test aldırdım ama sabah yapmak istiyorum bi yandan da sabırsızlanıyorum
Canım ben de aynı durumdayım adete 7 gün kala yaptım gitgide koyulastı bende umitlendim adetten bir gun önce renk siliklesti bugün adet günüm adet olmadım ama testimde koyu değil silikKızlar bütün ümidim kırıldı ya adete 7 gun kala daha koyuydu ama artık siliklesti testim adete 3 gun var malesef kızlar anlamadığım ben yumurtladimmi ozaman
Benim testlerde böyleydi bugun adet gunuö sılıklesti bu ne anlama geliyor hormonlardan bir sıkıntı var benceMerhaba kızlar bende aynı durum var zannetmiyorum hamile olduğumu çünkü adet tarihim bugün 1 gün geçti ve gebelik testi nagatif ovulasyon testlerimide paylaşıyorum. Gebelik testi aptırıp sizede bildircem eğer negatif çıkarsa boşuna ümitlenmeyelim hepimizson üç günün testleri bunlar..adet tarihim 24 ü olması gerekiyordu. Bu arada hiçbir belirtim yok.
Ne kadar silikleşti sizin? yada kimyasal geblik diye geliyor aklımaBenim testlerde böyleydi bugun adet gunuö sılıklesti bu ne anlama geliyor hormonlardan bir sıkıntı var bence
Benimki kopkoyu oldu 4 gün önce dun ama rengi yarı yarıy sılıklesmişti kimyasal olabilir canım belki yumurta dollendi ama tutunamadı benim daha öncede oldu kan testi 80 oldu 120 oldu tekrar 90 a düştü sonra adet oldum bu da öyle galibaNe kadar silikleşti sizin? yada kimyasal geblik diye geliyor aklıma
bende de oldu iki defa sonucu öğreneyim pıhtılaşma baktırcam sende baktırBenimki kopkoyu oldu 4 gün önce dun ama rengi yarı yarıy sılıklesmişti kimyasal olabilir canım belki yumurta dollendi ama tutunamadı benim daha öncede oldu kan testi 80 oldu 120 oldu tekrar 90 a düştü sonra adet oldum bu da öyle galiba
Bende pıhtılaşma var canım 2 düşükten sonra yaptırdım cıktı 3.kez hamile kalınca kalp atışı duyulmadan iğneye başlattı Dr ayrıca her gün progestan ve coraspin kullandım çok şükür sağ salim dogurdum bebeğimi.Özel kliniklerde çok yuksek ücret istiyorlar kan pıhtılaşması testi için ben 2 yıl önce ankarada oturuyordum ankara egitim araştırma hastanesi nde dusuklerimi söyleyince ücretsiz yaptırdım sende devlet hastanesinde ücretsiz yaptır boşuna dünyanın parasını ödemebende de oldu iki defa sonucu öğreneyim pıhtılaşma baktırcam sende baktır
sağol cnmBende pıhtılaşma var canım 2 düşükten sonra yaptırdım cıktı 3.kez hamile kalınca kalp atışı duyulmadan iğneye başlattı Dr ayrıca her gün progestan ve coraspin kullandım çok şükür sağ salim dogurdum bebeğimi.Özel kliniklerde çok yuksek ücret istiyorlar kan pıhtılaşması testi için ben 2 yıl önce ankarada oturuyordum ankara egitim araştırma hastanesi nde dusuklerimi söyleyince ücretsiz yaptırdım sende devlet hastanesinde ücretsiz yaptır boşuna dünyanın parasını ödeme
gebelik testi yaptınmı sensağol cnm
Yaptım canım koskocaman ve kıpkırmızı tek çizgiCanım yaptınmi testi
Tuaf ins bebisin isaretidirKızlar Merhaba
Bende ovulasyon testi aldım ilk kez bu ay kullandım . Adetimin 11. Gününden itibaren 8 gündür yapıyorum bugün 18. Gün ikinci çizgi hala var ni anlam veremedim.
Tuaf ins bebisin isaretidir
en iyisi zamanını beklemek :)İnşallah :) ama çok ilginç forumlara falan baktım ikinci çizgi belirginlesiyor daha sonra genelde yok oluyor . Kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?