bugün yapmadim test cnm be bilim sanki negatif cikacakmis gibi geliyocanım 2. ye yumurtladım demişsin gecikmemissindir.. bugün tekrar yapsaydın belki koyulaşmısdır.. bakarsın 2. yumurtadan hamiş kalırsın ne güzel çift yumurtluyosun
Az önce ovu testi yaptim yine silik hamile değilim demek oluyor demibende test yapmak alışkanlık oldu artık.. yapmadan duramıyorum
Testlerde negatif görünüyor ama belli olmaz sen 2 gün sonra yani adet gününde hcg testi yap ,Kimse cevap vermicek mi
Masallah. HamilesinizKızlar merhaba adetine 5 gun var üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi sizce hamilemiyim 2 ay once bos gebelikten kürtaj oldum.
İnsallah cuteheart adetim geçsin diye bekleyemeyeeğim galiba kan testinide bugün yarin yaptiririm :) Allah isteyen herkese nasip etsin.Masallah. Hamilesiniz
Amin. Ben de oglumu 5 gun kala ogrendim. Simdi yasini gectiİnsallah cuteheart adetim geçsin diye bekleyemeyeeğim galiba kan testinide bugün yarin yaptiririm :) Allah isteyen herkese nasip etsin.
Maşallah canm hamilesn Allah'ın izniyle :) bende 5 gün kala ogeenmistm :)Kızlar merhaba adetine 5 gun var üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi sizce hamilemiyim 2 ay once bos gebelikten kürtaj oldum.
Maşallah canm hamilesn Allah'ın izniyle :) bende 5 gün kala ogeenmistm :)
Selam arkadaşlar bata 7 gün var az önce yaptığım ovülasyon testini yüklüyorum acaba ümit varmıEki Görüntüle 1540369
Insallah vardır canım artık negatif görmek istemiyorum erken gebelik testi var elimde yapmaya korkuyorumGayet net çıkmış aslında insallah vardır cnm bende 5 gun kala yaptım boyle çıktı gebelik testide cok silik çıktı bugun de yerleşme kanamasini gördüm
Senin adınada çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallahGayet net çıkmış aslında insallah vardır cnm bende 5 gun kala yaptım boyle çıktı gebelik testide cok silik çıktı bugun de yerleşme kanamasini gördüm
Insallah vardır canım artık negatif görmek istemiyorum erken gebelik testi var elimde yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?