Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

canım 2. ye yumurtladım demişsin gecikmemissindir.. bugün tekrar yapsaydın belki koyulaşmısdır.. bakarsın 2. yumurtadan hamiş kalırsın ne güzel çift yumurtluyosun
bugün yapmadim test cnm be bilim sanki negatif cikacakmis gibi geliyo

bende test yapmak alışkanlık oldu artık.. yapmadan duramıyorum

Selam kizlar bende 17 aydir deniyoruz bebek icin sorun olmadigi halde cikmadi batim 2 gun gecti belirtilerimde var ovu yaptim az once gebelik testi yoktu elimde silik cikti kesin gosteriyomu bu smdi gebeligi silik cikip hamile oldugunu ogrenen yok mu hic ?

arkadaşlar merhaba.adete 2 gün kala ovulasyon testi ikinci çizgi hiç çıkmaz mı hamilelik yoksa.t bölgesi bembeyaz mı oluyor

Kızlar merhaba adetine 5 gun var üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi sizce hamilemiyim 2 ay once bos gebelikten kürtaj oldum.

Eklentiler

• IMG_20150525_150436.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 463
Gayet net çıkmış aslında insallah vardır cnm bende 5 gun kala yaptım boyle çıktı gebelik testide cok silik çıktı bugun de yerleşme kanamasini gördüm
Insallah vardır canım artık negatif görmek istemiyorum erken gebelik testi var elimde yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…