8 9 10 undan birinde yumurtlamissın cnmMerhabalar. Bu ay ilk kez ov. testi kullandim. Simdi fotografini atiyorum. Sizce yumurtlama olmus mu?
Ayaklarını dikmen şart değil zaten kalkıp ikinma yeter hayirlisi olsun inşallah :)7 - 9 ve 10 u degerlendirdik zaten. Aslinda daha koyuydu ama birazcik açilmis rengi durdukca. Ama ayaklarimi fln dikmedim sadece 30dk kadar sirt üstu dizlerimi kırip yattim. hayirlisi olsn artik:)
Amin insallahTesekkurler Cevaplar icin. Rabbim isteyen herkese tez zamanda verisn insallah:)
İkincidefa ikidefa yumurtlutorum ilk doktotora gittigim ayda doktor iki yumurtan var demisti biri buyuk digeri hafif kucuk ama normal demisti birde bu ay oyle oldum ama ikiside tutarsa ikiz olur benim hamile olacagimi hic sanmiyom gene negatifKısmet kuzum, yumurtlama akıntın varsa bugünleri de değerlendir o zamankız sen çifter çifter yumurtluyorsan böyle ikizin olma ihtimalin yüksek hamile kaldığın ay
Hayırlısı olsun canım benimİkincidefa ikidefa yumurtlutorum ilk doktotora gittigim ayda doktor iki yumurtan var demisti biri buyuk digeri hafif kucuk ama normal demisti birde bu ay oyle oldum ama ikiside tutarsa ikiz olur benim hamile olacagimi hic sanmiyom gene negatif
bana aynı gibi geldiArkadaslar dun ve bugun yaptigim ovu test sonuclari kafami karistirdi birde siz bakarmisiniz ustteki bugunku alttaki dunku testim cuma gungu test pozitif cikmisti sanki gitgide siliklesiyo persembe bat.
Bana siliklesiyo gibi geliyo cuma gunu cok koyu cikmisti cunkubana aynı gibi geldi
Bana da aynı gibi geldiBana siliklesiyo gibi geliyo cuma gunu cok koyu cikmisti cunku
Peki normalmi boyke cikmasi 14 mayis bat.yoksa gebelik ihtimali varmiBana da aynı gibi geldi
Daha onceden erken davrandim test yapyim hep husranla sonuclandi bat gununu beklemeyi dusunuyorumİhtimal var bence bi de erken gebelik testi yap istersen
Anladım Siz bilirsiniz ben negatif yada pozitif erken öğrenme taraftarıyımDaha onceden erken davrandim test yapyim hep husranla sonuclandi bat gununu beklemeyi dusunuyorum
Moral olarak cok cokertiyo ama ilk aylarda bende senin gibi dusunuyodum hatta boyle soyleyenlere sasiriyodum nasil sabresiyorlar diye ama hayal kirikliklari umudumu ve istegimi yok etmeye basliyoAnladım Siz bilirsiniz ben negatif yada pozitif erken öğrenme taraftarıyım
Anlıyorum ... Ben de önümüzdeki ay adetime 1 hafta kalana kadar dayanmaya SoZ Verdim ben hastanede çalıştığım için ovulasyondan 1 hafta sonra kanda baktiriyorum direk kanda değil idrarda bakcam artık idrarda pozitif çıkmadıkca kanda baktirmicamMoral olarak cok cokertiyo ama ilk aylarda bende senin gibi dusunuyodum hatta boyle soyleyenlere sasiriyodum nasil sabresiyorlar diye ama hayal kirikliklari umudumu ve istegimi yok etmeye basliyo
Hakkimizda hayirlisi olsun xnm benim rabbim ins bizede bu mutlulugu nasip ederAnlıyorum ... Ben de önümüzdeki ay adetime 1 hafta kalana kadar dayanmaya SoZ Verdim ben hastanede çalıştığım için ovulasyondan 1 hafta sonra kanda baktiriyorum direk kanda değil idrarda bakcam artık idrarda pozitif çıkmadıkca kanda baktirmicam
Amin insallahHakkimizda hayirlisi olsun xnm benim rabbim ins bizede bu mutlulugu nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?