Gecmisnolsun cnm ya ojyunca cok uzuldum dusuk oldugunu kirmizilar gelincemi anladin ?
Canim ovulasyonda cift iki koyu cizgi 1 gun cikar oda yumurtlama gunundur yumurtlama 24 saat canli kakip catlat dolenme okur vs sen baya pozitif gun yazmissin bunu anlamadim ?
Canim benim ovulasyonda oyle koyu olmadi ama.gebelikte cikti ama bence gebelik yap cikar gibi o korku kotudur bilirim ama.belirsizlikten iyidir cnm
Var gibi görünüyor canim benimde boyleydi çünküKızlar bata 4 kala ov testim sizce hamilemiyim
Kızlar bata 4 kala ov testim sizce hamilemiyim
canım senin ovu testlerinde hep koyumuydu yumurtlamadan sonra. yoksa silikleşip sonra mı koyulaşmaya başladı?Var gibi görünüyor canim benimde boyleydi çünkü
yumurtlamadan sonra siliklesti bur hafta sonra tekrar yapmaya basladim koyulasti.canım senin ovu testlerinde hep koyumuydu yumurtlamadan sonra. yoksa silikleşip sonra mı koyulaşmaya başladı?
Tamam yapıcam inşallah çift çizgiyi gorurmyap tatlım yap. şimdi diğer bi topikte ki arkadaşında hep böyle çıkıyordu. adete 4 kala bu sabah idrarda çıktııı.
hadi yap bekliyorummm. eminim üzülmeyeceksinn
insallahhhVar gibi görünüyor canim benimde boyleydi çünkü
benimde yumurtlamadan sonra hafif silikleşti ama hala belli oluyordu baya. bugün 6. gün daha silik. inşallaahhh haftaya koyulaşmaya başlar tekrar.yumurtlamadan sonra siliklesti bur hafta sonra tekrar yapmaya basladim koyulasti.
canim harika bir haber bu! cok tebrik ederimCanim kossa gebelik testi al ! Benimde boyleydi isteee yeni test yaptim silik cizgi var
canim harika bir haber bu! cok tebrik ederim:):)
ay cnm ya allah birdaha yasatmasin insallah kuzumHamile oldugumu ogrendikten bi sure sonra kahverengi baslayan akintim kirmiziya donustu progestron kullandim ama nasipte yokmus kurtaj olmama gerek kalmadan dusuk yaptim
bu iste bur.problem var kuzim birinden biri silik olmali geneldeCanim bende hic anlamadim her yaptiigimda pozitifti benim
ay cnm ya allah birdaha yasatmasin insallah kuzum
bu iste bur.problem var kuzim birinden biri silik olmali genelde
Inşallah canim benim.benimde yumurtlamadan sonra hafif silikleşti ama hala belli oluyordu baya. bugün 6. gün daha silik. inşallaahhh haftaya koyulaşmaya başlar tekrar.
Ayyy var canım yaaKızlar dayanamadim gebelik testi yaptim varmı sizcee
Ağzın bal yesin :)inanamıyorum halaAyyy var canım yaaİlk fırsatta kan testi yaptır, sağlıkla gelsin bebişin
ol ol. hatta bence git kan testi yaptir yarin. polikinlikler acik olur. saglicakla kucagina al insallah:)Tesekkuur ederim canim hala emin olamiyorum amaaa
olmaz miKızlar dayanamadim gebelik testi yaptim varmı sizcee
Ay cnmmm çok saol yorum için inşallah kanda da çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsinolmaz mitebrik ediyorum canim. kan testi yaptir da rahat etsin icin. idrarda ciktigina gore, kanda zaten cikar
aminAy cnmmm çok saol yorum için inşallah kanda da çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?