Önemli olan çatlama günü zaten. Aşılama veya iğneli tedaviyi düşün çatlatma iğnesi sonrası doktor ilişki veriyor yada aşılama yapıyorKızlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım dün yumurtlama bugün ise çatlama oldu ancak ben yumurtlama gününü degerlendiremedim sadece bu akşam sık ilişki yaşayarak çatlama gününü değerlendirebildim çatlama günü ve yarın da değerlendirerek gebelik elde edebilir miyim yumurtlama gününü degerlendiremedigim için tereddütteyim
Ya inşallah tutar pek emin değilim testimden ilk kez denedim bu ay onda da yumurtlama çatlama gördüm sen de bı bakar mısın testlerime son ikisi yumurtlama ve çatlama değil miÖnemli olan çatlama günü zaten. Aşılama veya iğneli tedaviyi düşün çatlatma iğnesi sonrası doktor ilişki veriyor yada aşılama yapıyor
Belki kurumuş olduğu içindir canım ama bana tam pik gibi gelmedi belki resim ışık açı olarak çekimden yanılıyorumdur. Sen çıplak gözle ikisini eşit gördün mü gördüysen olmuşturYa inşallah tutar pek emin değilim testimden ilk kez denedim bu ay onda da yumurtlama çatlama gördüm sen de bı bakar mısın testlerime son ikisi yumurtlama ve çatlama değil mi
Bu şekildeydi canım koydugun gibi 3. Dk da koyulasmaya basladiBelki kurumuş olduğu içindir canım ama bana tam pik gibi gelmedi belki resim ışık açı olarak çekimden yanılıyorumdur. Sen çıplak gözle ikisini eşit gördün mü gördüysen olmuştur
Bence pik olmamış tam canım benimkiler bariz aynıydı rengi aynı yada t çol koyu oluyorBu şekildeydi canım koydugun gibi 3. Dk da koyulasmaya basladi
Ben kime göstersem pik dedi bilmiyorumBence pik olmamış tam canım benimkiler bariz aynıydı rengi aynı yada t çol koyu oluyor
Belkide testten kaynaklıdır bu ebru hanımın yeni testi ben kasetleri ve ebru hanımın yeşil striplerini nur hanımın pembeleri de kullandım hepsimde t kalın ve koyu çıktı yumurtlama günümde. Bu testlerde böyle çıkıyordur belki bilemedim.. o test hangi gün çıktıysa üzerine 7 sayıp progesteron baktır yumurtlama olmuş mu ozaman belli olurBen kime göstersem pik dedi bilmiyorum
Belkide testten kaynaklıdır bu ebru hanımın yeni testi ben kasetleri ve ebru hanımın yeşil striplerini nur hanımın pembeleri de kullandım hepsimde t kalın ve koyu çıktı yumurtlama günümde. Bu testlerde böyle çıkıyordur belki bilemedim.. o test hangi gün çıktıysa üzerine 7 sayıp progesteron baktır yumurtlama olmuş mu ozaman belli olur
Ee bu pik? Gayette yumurtlama olmuş. Benim de böyle çıkıyor testlerim aldığım yere danistigimda yumurtlama ve catlamayi degerlendir diyordu. İnşallah güzel haber alirsinBu şekildeydi canım koydugun gibi 3. Dk da koyulasmaya basladi
Ben de pik diye biliyorum ama bı arkadaşımız bu pik değil deyince tereddüt ettim pik olduğu gunu değerlendiremedim ama çatlama gününü ve catlamadan 1 sonraki günü değerlendirdim inşallah minigim olmuşturEe bu pik? Gayette yumurtlama olmuş. Benim de böyle çıkıyor testlerim aldığım yere danistigimda yumurtlama ve catlamayi degerlendir diyordu. İnşallah güzel haber alirsin
Dediğim gibi resimden belki eşit görmüyorumdur sen gözle daha iyi görürsün eşitse piktir ve asıl önemli gün çatlama günü o günü değerlendirdiysen problem yok inşallah tutarYani strip örneklerine de baktım benimkinden daha açık olana bile ebru abla yumurtlama yazmış
Catlatma günü önemli zaten canım,stresten uzak dur kendini sürekli dinleme insallah minik kuzu seninledirBen de pik diye biliyorum ama bı arkadaşımız bu pik değil deyince tereddüt ettim pik olduğu gunu değerlendiremedim ama çatlama gününü ve catlamadan 1 sonraki günü değerlendirdim inşallah minigim olmuştur
Ay inşallah o günden beri kasıklarımda hafif hafif batmalar var ama hadi hayırlısıCatlatma günü önemli zaten canım,stresten uzak dur kendini sürekli dinleme insallah minik kuzu seninledir
Canım ebru hanımın test fiyatları ne kadarBelkide testten kaynaklıdır bu ebru hanımın yeni testi ben kasetleri ve ebru hanımın yeşil striplerini nur hanımın pembeleri de kullandım hepsimde t kalın ve koyu çıktı yumurtlama günümde. Bu testlerde böyle çıkıyordur belki bilemedim.. o test hangi gün çıktıysa üzerine 7 sayıp progesteron baktır yumurtlama olmuş mu ozaman belli olur
Şuanki fiyatları bilmiyorum canım yakın zamanda almadım bugün fiyatlar güncellendi zaten artmıştır istersen sor ebru hanımaCanım ebru hanımın test fiyatları ne kadar