ovulasyon testiyle ilgili

kistler büyük olduğundan hemen tüp bebeğe başlayacağını sanmıyorum ilk önce ameliyat yada yalancı menapoza sokabilir :18: baklalım neler diyecek merak ediyorum :26: inşallah senin belirtiler bebektir bekletmeden gelir güzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:

Banada hic ameliyat etcek gibi gelmiyor yarinmi belli olcakti haberdar et benide buarada benimde adete 4 gunum kaldi yarin test yapsam mi onu dusunuyorum hos bisi yokturda genede aklima takildi iste

Banada hic ameliyat etcek gibi gelmiyor yarinmi belli olcakti haberdar et benide buarada benimde adete 4 gunum kaldi yarin test yapsam mi onu dusunuyorum hos bisi yokturda genede aklima takildi iste

yarın saat 5 gibi randevum var inşallah olumlu geçer :26:daha var adetine test yapma bence negatif çıkarsa üzülürsün boşyere adeti 5 gün geçtiği halde teste göremeyip sonucu pozitif olanlar var en azında adetin bir gün geçsin

Aslinda dogru soyluyorsun hadi bakalim Allahim yardimcin olsun

Eee nasil gecti ne dedi doktor

İyi geçti canım doktor tekrar muayene etti kistler büyük olduğundan yumurtalıkları ve her ay oluşan yumurtaları görmekte zorlandı amelliyat edersek yumurtalık dokusu zarar verir dedi önümüzdeki aydan itibaren 3 ay geçici menopoza sokacaklar sonra tüp bebeğe başlayacaklar inşallah bu sefer hayal kırıklığı olmaz sen neler yaptın

ayyy hadi inşallah ama bir yönden sevindim en azından ameliyatsız bitecek bu iş ben hala hastalanmadım bekliyorum işte hastalanıp 3. günü doktora gideceğim şuan ki düşüncem böyle

ayyy hadi inşallah ama bir yönden sevindim en azından ameliyatsız bitecek bu iş ben hala hastalanmadım bekliyorum işte hastalanıp 3. günü doktora gideceğim şuan ki düşüncem böyle

Ameliyat olmayı bende istemiyordum doktorda böyle yönlendirince sevindim ama kistlerin patlama tehlikeside var :18: umarım geçici menopoz işe yararda hem kistler küçülür hemde tüp bebeğe geçip hamile kalabilirim moral bozucu bir durum senin adet geldimi inşallah gelmezde güzel haber verirsin gelirsede moralini bozma doktora gitmeyi ihmal etme

Hadi bakalim hayirlisi olsun nezaman gitcen birdaha benimde dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bugun test yaptim cikmadi simdi eczaneden baska alip yapsam mi diyorum arada kaldim :'(

Hadi bakalim hayirlisi olsun nezaman gitcen birdaha benimde dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bugun test yaptim cikmadi simdi eczaneden baska alip yapsam mi diyorum arada kaldim :'(

Geçici menopoz iğneleri adettin ilk üç günü yapılıyormuş sanırım benim adette 5 ekim gibi olacak geçen gün gittiğimde iki tane test yapmışlardı birtanesi amh testi yumurtalık rezervlerinin ne kadar kaldığını gösteriyormuş 2 - 4 normal değerlermiş benim 4.8 çıktı biraz moralim düzeldi seninde adettin gecikmesi inşallah hamileliktendir embiryo rahime yeni yerleştiyse idrarda hemen çıkmayabilir gebelik testi sabah ilk idrarla yapıldığında daha iyi sonuç veriyormuş birde ovulasyon testi gibi ikisininde koyu olması gerekmiyormuş t çizgisi çok silik olsa bile pozitif sayılıyor günden güne koyulaşıyor adettin yarında olmazsa birde kan testi yaptırırsın kanda kesin çıkar

Aaa iyi yulsek degil ne guzel benim kirmizilarda geldi malesef yarin doktora goruncem bakalim ne diyecek

Aaa iyi yulsek degil ne guzel benim kirmizilarda geldi malesef yarin doktora goruncem bakalim ne diyecek

Olsun canım yeni ay yeni umutlar Rabbim zamanını belirlemiştir iyi bir doktor bulup bütün tahlileri yartırırsan için rahat eder doktorun ilgisi içine sinmezse başka doktora git bazı doktorlar çok ilgisiz oluyor iyi haberlerini bekliyorum

Dun gittim doktora daha yenisin dedi bakti birsey yok dedi yumurta takibi yapalim olmazsa bir dahaki aya klomene baslariz istersen dedi yok gerek yok ona dedim bilmiyorum bakalim buarada fatma ana eli otu diye birsey varmis hem dogum icin hemde hamile kalmak isteyenler kullaniyormus sende umreye giden birinden rica edip getirtsene ben buldum bu ay onu deneyecegim

Değerlerin iyi çıkmasına sevindim yumurtlama takibini ben doktora istediğimde kullandığımız ovulasyon testlerini önermişti ovulasyon testine devam et o zaman ama stres yapma streste etkiliyor hamile kalmayı bahsettiğin otu bu sitede okumuştum bir dene bakalım benimde aklımda bulunsun umre veya hacca giden tanıdığım olduğunda getirdeyim inşallah bu ot bu ay senin hamile kalmama vesile olur hamileyim diye yazarsin buraya

Insallah canim yaaa istanbulda bi aktar warmis telefonla isteyip getirtebiliyormussun bir arastir bakalim evet ovulasyon testim var deneyecegim bu ay onuda rabbim insallah isteyen herkeze hayirlisiyla gonderir bebislerini sende muhakkak yaz bana 5 inde gidicem diyordun

merhaba kızlar,

biz de 3 aydan beri deniyoruz fakat henüz bir gelişme yok. ovulasyon testi diye bişey olduğunu bile bilmiyordum. bazı kişilerde işe yaramış. ben de almayı düşünüyorum ama biraz pahalı =(
hangi markayı önerirsiniz?

Tamam canım haberleşiriz inşallah çok bekletmez bebeklerimiz 2014 de hem hamile hemde annne oluruz tahmini adet tarihim 5 ekim önce yada sonra olabilir sadece menopoz iğnesine rapor çıkarıp iğne yaptırmak için gidiyorum hayırlısı olur inşallah

Evet eczanelerde pahalı ben sorduğumda tanesine 8 lira demişti almamıştım gitti gidiyorda 20 tane laboQuıck ovulasyon testi 5 tane gebelik testi 20 liraydı birde gebelik bölümünde pha arkadaşın açtığı ovulasyon testi ve gebelik testlerini çok ucuza alıyorum diye bir topik var orayada bak benim yazdığım fiyattan daha ucuza alıyorlar

saol canım gittigidiyordan aldım
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK
bakalım belki bi faydasi olur. inşallah anlaybilirsem tam tarihimi belki tuttururuz...

Insallah 2014 te alcaz kucagimiza kac ay o igneyi vurulcan yada etkisi kac ay surucek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…