Sadece 5 ay denemişsin doktorlar düzenli cinsel ilişkiye rağmen bir sene olmazsa tedaviye öyle başlayalım diyormuş 4 , 5 ay daha ovulasyon takiibiyle dene bakalım bende hemen hamile kalırım zannediyordum ama evlendiğimden beri aksilikler üst üste geldiValla yasim 30 oyuzden cok beklemek istemiyorum kist nasildi hatirlamiyorum ama ozaman 4-5 doktora ayri ayri gosterdim hepsi yok olmus dedi hormon testi yaptirdim iki ay once oda normal cikti rahim filmi cektirmekten galiba biraz korkuyorum cok memnun oldugum bir doktorum var acayip ilgili ama galiba tekrar gitmeliyim belkide ama esim benim gitmeme bile ne geregi var olur sen kafana takma diyip duruyor adam cildirtcak beni onu bi gotursem belki onun sperleri yavastir ama anlamiyorki nerden buldum bu kadar inat kocayi bende bilmiyorum ama yumurta takibi yapiliyormus galiba doktor ne zaman catlayacagini soyluyormus olmazsa bu ay onu yapmak istiyorum evlenmeden once hic bu kadar zor olcagini bilmiyordum ben hep ilk seferde olur diye dusunuyordum ne kadar safmisim yaaa