Sadece 5 ay denemişsin doktorlar düzenli cinsel ilişkiye rağmen bir sene olmazsa tedaviye öyle başlayalım diyormuş 4 , 5 ay daha ovulasyon takiibiyle dene bakalım bende hemen hamile kalırım zannediyordum ama evlendiğimden beri aksilikler üst üste geldiValla yasim 30 oyuzden cok beklemek istemiyorum kist nasildi hatirlamiyorum ama ozaman 4-5 doktora ayri ayri gosterdim hepsi yok olmus dedi hormon testi yaptirdim iki ay once oda normal cikti rahim filmi cektirmekten galiba biraz korkuyorum cok memnun oldugum bir doktorum var acayip ilgili ama galiba tekrar gitmeliyim belkide ama esim benim gitmeme bile ne geregi var olur sen kafana takma diyip duruyor adam cildirtcak beni onu bi gotursem belki onun sperleri yavastir ama anlamiyorki nerden buldum bu kadar inat kocayi bende bilmiyorum ama yumurta takibi yapiliyormus galiba doktor ne zaman catlayacagini soyluyormus olmazsa bu ay onu yapmak istiyorum evlenmeden once hic bu kadar zor olcagini bilmiyordum ben hep ilk seferde olur diye dusunuyordum ne kadar safmisim yaaa
Sadece 5 ay denemişsin doktorlar düzenli cinsel ilişkiye rağmen bir sene olmazsa tedaviye öyle başlayalım diyormuş 4 , 5 ay daha ovulasyon takiibiyle dene bakalım bende hemen hamile kalırım zannediyordum ama evlendiğimden beri aksilikler üst üste geldi
Aslinda evet oyle diyorlar ama ben biraz sabirsizim oyuzden galiba bu ay doktora gideyim 3 gunu adetincbi baksin hos yumurta catlamasa ovulasyon testi bir ise yaramaz aama belki baska test yapar gerci arkadasim beni goturup fsh ve lh ina baktiralim demisti birsey cikmamisti gidince ggenemi aynilarina bakacak buarada sen ne zamandir deniyorsun doktor kistten baska birsey dedimi
benim ilk evlendiğimde stresten adetten kesildim prolaktin süt hormonu yükselmiş ilk o zaman gitmiştim doktora bu bile engelmiş hamileliğe ama tedavisi basit bir iki ay hap kullanmıştım düzelmişti ve o zaman öğrenmiştim kistim olduğunu geçtiğimiz mayısa kadar doğum kontrol hapı kullandım kistim küçülsün diye son gittiğim doktora anlatım bu yaşadıklarımı rahim filmi çekti tüplerim açık çıktı adettin 21. günü progesteron hormonuna baktı yumurtlamam varmış eşimden sperm örneği istedi o da iyi çıktı doktor hamile kalabilirsin 6 ay dene dedi bu 4. ayımdı ama yeni adet oldum 2 ay daha deneyip tekrar doktora gideceğim bence yaptır bütün tahlileri en azından için rahat eder doktora 5 ay demezsin 1 senedir olmuyor dersin doktor kontrolunde ovulasyon iste hap ile yumurtayı büyütüp iğne ile çatlatıyorlarmış ve doktor şu saatlerde ilişki olsun diyormuş işi biraz hızlandırmış olursun
arkadaslar merhaba bende 30 yasindayim bu ay ovulasyon testi yaptim ama hic yumurtlama gostermedi bana( by ay yine yapicam acaba hic yumurtlamadigim bir ay olabilr mi birde clear.... marka testi eczaneden alaninuz oldumu?
Catlatma ignesinden mi bahsediyorsun o benim icin cok erken daha ama dogru soyluyorsun bu ay ben bir gideyim ucuncu gunj bende ultrasonu sevmiyorh alttan bakinca yoksa hic sikinti yok ama haklisin 5 ay demeyecegim geri gondermesin sonfa bizi ee sen sogan kurune devam ediyormusun
Ben bunların hiçbirini kullanmadım bu formlarda okudum bazen iğneye gerek kalmıyor sadece yumurtlama hapıyla hamile kalanlarda var doktora ben bunları istiyorum demezsin yanış anlayabilir evlendiğimden beri bebek istiyorum olmadı ne yapmalıyız vs...adettine kaç gün kaldı belkide hamilesindir bunları düşünmene gerk kalmaz ne iyi olur güzel haberlerini bekliyorum ben soğan kürüne 2 aydır ara vermiştim adettim bittiğinde başlayacağım tadı hoş değil zor içiyorum şifa niyetine belki faydasını görürüm
Insallah gorursun tekrar basla ama faydasini goren cok insan var ben bu ay grip gecirdim duzenli olmadi oyuzden sanmiyorum 8 gunum var hic duymamistim yumurtlama hapi ben onu bi arastirayim ama senle boyle konustukce ucuncu gunu doktora gitmeye kesin karar verdim
Kendine işini iyi yapan ilgilenen bir doktor bul canım o seni her konuda güzelce yönlendirir tedavi gerekirse başlar bol şanslar ben öyle bir doktorla karşılaşamadım maalesef
nerede oturuyorsun peki inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun sende valla kocaeli yada istanbuldaysan yardımcı olayım doktor konusunda ama başka yerdeysen bur forumda araştırsana kızlar yardımcı olsun sana buarada yaş kaçtı acaba?
eşimin tayini sebebiyle zonguldak çeresindeyiz kistler baya bir sorun can sıkıcı iki defa ankaraya gittim bugün yine başka bir doktora gittim normal yola hamile kalabilirsin diyen doktora baya bir kızdıdoktorlar hastaları oyalamayı çok seviyor falan dedi kistlerime baktı birazdaha büyümüş yarın gel tomografi çekelim hamile kalıp kalamayacağını belli olur gibi şeyler söyledi:26:bakalım en yakın zamanda ameliyat yolu göründü evlenir evlenmez bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi yaşım 29 oldu
Ay ne olur kendini uzme oyle deme ne alakasi var ameliyat diyorsun hemen hic belli olmaz daha kesin bisi yok yarin cektir banada yaz sonucu merak ederimhem bir suru insan var kisti olup hamile kalan iyi dusun iyi seyler olsun hem ameliyat desede ne olcak ol bebisini kucagina almayi nasip edecekse sen simdiden uzme kendini baska bir doktorada gorun bence
ovülasyon testinı eczanedenmi alıyorsunuz?
prof dr amaeliyat demişti aslında ama hiç hamilelik denemediğimden diğer doktorun dediklerine inanmak istedim evet bu kistle hamile kalanlarda var ama çoğunluğun engelliyor benim kistim baya büyümüş ameliyattan korkmuyorum aslında evlenir evlenmez bu sorunlarla karşılaşmak çok üzdü beni bu gün gittiğim dr çok tecrübeli eve gelince biraz araştırdım 65 yaşında hacettepe mezunu istanbulda araştırma hastanelerinde dörev yapmış emekli oluncada özellerde çalışıyor reçete yazdı bu ilaçları al yarın gelirken getir dedi tomogrofi çekeceğim sonra hamile kalıp kalamayacağını söylerim dedi demekki bildiği birşeyler var ilk defa tomografi çekileceğim inşallah ağrılı acılı bir yöntem değildir
ovülasyon testinı eczanedenmi alıyorsunuz?
yok be tatlım tomografi yatıp bir aletin içine giriyorsun sanmıyorum başka türlü çekmezler o yüzden hiç korkma sakın burdanda yaz olurmu
Evet tomografi dediğin gibi kolay oldu ama sonucunu pazartesi alacağım renkli ultrasona girdim kistler büyük olunca doktor gözümü korkuttu salı gününe ankarada tüp bebek merkezine randevu aldım sen nele yaptın hamilelik yada adet belirtisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?