Arkadaşlar merhaba ben Ocak ayında 8 haftalık bebeğimi düşürdüm sadece 1 ay korundum bu ay beklemedeyim inşallah hayırlı haber alırım adetime 4 5 gün var yumurtlamamın üzerinden 11 gün falan geçti bu sabah ovulasyon testi yaptım sizce hamilelik varmıdır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler
- Konu Sahibi Zynepppp
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #erkengebelikbelirtileri #gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynı durum bende de mevcut ama henüz bir durum yokKimse yokmu kızlar
Canim benimde adetim 3 gun gecti ovulasyon testi vardi evde onu yaptim bende ama benim iki cizgi bir anda cikti damlatir damlatmaz ve cok koyu cikti senin ki biraz silik geldi bana silik olunca ovulasyon testi negatif anlamina geliyor diye biliyorum cunku lh seviyesi illaki var silik cikmasi normal cok koyu olmali benimki de bu sekilde cikti ekliyorum ama gebelik testi yapmadim dahaArkadaşlar merhaba ben Ocak ayında 8 haftalık bebeğimi düşürdüm sadece 1 ay korundum bu ay beklemedeyim inşallah hayırlı haber alırım adetime 4 5 gün var yumurtlamamın üzerinden 11 gün falan geçti bu sabah ovulasyon testi yaptım sizce hamilelik varmıdır
Eklentiler
Biliyorum canım düşük yaptığım hamileliğimde de ovulasyon yapmıştım ama ozaman adetimden 1 hafta geçmişti o yüzden hatta t çizgisi daha kırmızı çıkmıştı ama bu sefer adet günüm bu hafta o yüzden merak ettim normalde daha silik çıkması lazım ama bu biraz daha koyu çıktıCanim benimde adetim 3 gun gecti ovulasyon testi vardi evde onu yaptim bende ama benim iki cizgi bir anda cikti damlatir damlatmaz ve cok koyu cikti senin ki biraz silik geldi bana silik olunca ovulasyon testi negatif anlamina geliyor diye biliyorum cunku lh seviyesi illaki var silik cikmasi normal cok koyu olmali benimki de bu sekilde cikti ekliyorum ama gebelik testi yapmadim daha
Bende ilk hamileligimde gebeligimi ogrenince evde fazladan ovulasyon testi vardi yapiyim dedim cift cizgi belirgin bi sekilde cıktı ona umitlenerek yine evde ovulasyon vardi bi deneyim dedim iki cizgide koyu cikinca bi umitlendim ama yarin kan vercem bakalmBiliyorum canım düşük yaptığım hamileliğimde de ovulasyon yapmıştım ama ozaman adetimden 1 hafta geçmişti o yüzden hatta t çizgisi daha kırmızı çıkmıştı ama bu sefer adet günüm bu hafta o yüzden merak ettim normalde daha silik çıkması lazım ama bu biraz daha koyu çıktı
- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
Merhaba arkadaşlar benim adetime daha sekiz gün var ama beli ağrısı ve göğüs ağrısı var göğüs ucu kararma yok ama ayrıca çok sık idrara çıkıyorum bunlara bakınca gebelik verir istiyor ancak ovülasyon testi tek çizgi gösteriyor sizde de böyle olmuş muydu umut fakirin ekmeği her şeyi bebeğe bağlıyorum artık
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Merhaba arkadaşlar benim adetime daha sekiz gün var ama beli ağrısı ve göğüs ağrısı var göğüs ucu kararma yok ama ayrıca çok sık idrara çıkıyorum bunlara bakınca gebelik verir istiyor ancak ovülasyon testi tek çizgi gösteriyor sizde de böyle olmuş muydu umut fakirin ekmeği her şeyi bebeğe bağlıyorum artık
Ovülasyon testi hamilelik göstermez.
2 hamileligimi de ovulasyon testi ile ogrendim :)Ovülasyon testi hamilelik göstermez.
Ovulasyon tek çizgi ise gebelik de yok yumurtlama da ama afetinize daha 8 gun varmis bende gününüz 2 3 gun gecince tekrar yapin cok erken yapmışsınız ben adetine 3 gun kalası gebelik testi yaptim negatif cikti adetini 2 gun geçtikten sonra ovulasyon testi yaptim pozitif cikti :)Merhaba arkadaşlar benim adetime daha sekiz gün var ama beli ağrısı ve göğüs ağrısı var göğüs ucu kararma yok ama ayrıca çok sık idrara çıkıyorum bunlara bakınca gebelik verir istiyor ancak ovülasyon testi tek çizgi gösteriyor sizde de böyle olmuş muydu umut fakirin ekmeği her şeyi bebeğe bağlıyorum artık
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Ovulasyon tek çizgi ise gebelik de yok yumurtlama da ama afetinize daha 8 gun varmis bende gününüz 2 3 gun gecince tekrar yapin cok erken yapmışsınız ben adetine 3 gun kalası gebelik testi yaptim negatif cikti adetini 2 gun geçtikten sonra ovulasyon testi yaptim pozitif cikti :)
O pozitiflerin zaten vücudunuzda olan lh hormonunu gösterdiğini söylememe gerek yok sanırım
Yani hamile olmasanız da çıkardı o pozitif.
- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 29
Canım belirti arama zaten . Ben beşinci ayımdayım bu saydığın şeyler hâlâ yok. Adetin gecikince kaset test yap en garantisi o yanıltıcı sonuçlar üzer bu kadar erken yaparsanMerhaba arkadaşlar benim adetime daha sekiz gün var ama beli ağrısı ve göğüs ağrısı var göğüs ucu kararma yok ama ayrıca çok sık idrara çıkıyorum bunlara bakınca gebelik verir istiyor ancak ovülasyon testi tek çizgi gösteriyor sizde de böyle olmuş muydu umut fakirin ekmeği her şeyi bebeğe bağlıyorum artık