- 22 Ağustos 2024
- 126
- 26
- 25
-
- Konu Sahibi birgebelikseruveni
Neden gebelik testi yapmadınız regliniz de geçmişKızlar iki gün önce adet olmam gerekiyordu pcosum var ama ileri derece değil fakat bugün yaptığım ovulasyon testi pozitif çıktı sizce hamile olabilirmiyim
Pcosum var o yüzden tekrar negatif görmek yoruyor beniNeden gebelik testi yapmadınız regliniz de geçmiş
Sizce olabilme ihtimali var mı akıntım çok arttı adet olacak hissim var ama yok ve kasıklarım ağrıyorLh hormonu regle yakın artış gösterir o yüzden güvenli değil net sonucu vermez ovulasyon testleri
Teşekkür ederim fakat benim testimle sizinki arası var nedir bilmiyorum şuan genelde araştırmalarımda t çizgisi yeterince c kadar koyuysa pozitif diye okudum gördüm heppozitif değil bu. benimki gebeliğimi öğrendiğim gün böyleydi.
ama yine de gebelik tespiti için lh testi güvenilir değil. ben dahil burda başka arkadaslarda da gebelikte pozitif oldu ama güvenilir olduğunu sanmıyorum
Peki teşekkür ederimsizin t cizgisi c kadar koyu değil ki görselde.
benimkinde t cizgisi c den daha koyu zaten.
Bugün sabah test yapıp netlestirebilirsiniz ))Peki teşekkür ederim
Sizce var mı peki test yapıp tekrar negatif görmek baya sarsıyor beniBugün sabah test yapıp netlestirebilirsiniz ))
Az önce tam tarih baktım 5 gün geçmiş adetimiBugün sabah test yapıp netlestirebilirsiniz ))
Bugün sabah test yapıp netlestirebilirsiniz ))
Ben bir kaç kişide görmüştüm obulasyonda pik değeri normalde 2 kez ölür en fazla birinde bildiğim,siz adet uzerinden geçmiş yapmışsınız bir ihtimal var yani.erken gebelik alın ondan çıkar tamSizce var mı peki test yapıp tekrar negatif görmek baya sarsıyor beni
Çok teşekkür ederim bir umut verdiniz dua edin ❤Ben bir kaç kişide görmüştüm obulasyonda pik değeri normalde 2 kez ölür en fazla birinde bildiğim,siz adet uzerinden geçmiş yapmışsınız bir ihtimal var yani.erken gebelik alın ondan çıkar tam
Rabbım hayırlısıyla versin sağlıklı bir evlatÇok teşekkür ederim bir umut verdiniz dua edin ❤
Amin inşaallah ❤Rabbım hayırlısıyla versin sağlıklı bir evlat
Hala adet olmadım 6 gün geçti dün yaptım erken gebelik testi negatif çıktı ama geç döllenme olabiliyormuş bazen yarın sabah kan testi vericem inşallah çıkar dua edin ❤Merhaba tekrar test yaptınız mı? Güzel haberlerini bekliyorum 
Amin inşallah tabiki yazarım ❤Dualarım sizinle insallah pozitif haberlerle gelirsinHabersiz bırakmayın