- 19 Nisan 2020
- 550
- 352
- 29
-
- Konu Sahibi Tatszhayat
Bu pik değil bilet ifade etmiyorKızlar , iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çıktı , şimdi de ovülasyon testi yaptım böyle çıktı . Neyi ifade ediyor bu ? 5kasım dı yumurtlamam
Bundan anlamam yani hamile olduğumu öyle miBu pik değil bilet ifade etmiyor
Ovülasyon testiyle eğer
Yani bence bazen yanıltır en iyisi kan vermek benceBundan anlamam yani hamile olduğumu öyle mi
Bu elinizdeki mi ovulasyon yoksa gecelik testini?hamilelik testim de bu
Gebelik **Bu elinizdeki mi ovulasyon yoksa gebelik testini?
Bu hamilelik testim , ilk attığım ovülasyon
Bu test bekledimi hemen mi çıktı ilk 10 dk da
İki dakikada çıktı hamilelik olanBu test bekledimi hemen mi çıktı ilk 10 dk da
Bence ovulasyon testiyle hiç bağlantı kurma elinde gebelik testin varsa eğer tekrarla bence eğer gebelik varsa bundan daha koyu çıkıcaktır bugün yarın sonrada en iyisi kan vermek olur belki ovulasyon testi bozuktur pik vermemiştirİki dakikada çıktı hamilelik olan
Ama gebe olsaydım şimdi yaptığım ovülasyon testi koyu çıkmaz mıudı
Birde inşallah hamilesindir dualarım seninle eğer şöyle değilse bile diğer aya Innovite marka Ovulasyon testinden kullan ben sana yardımcı olurum ben bu şekilde hamile kaldımİki dakikada çıktı hamilelik olan
Ama gebe olsaydım şimdi yaptığım ovülasyon testi koyu çıkmaz mıudı
Tamam teşekkür ederimBence ovulasyon testiyle hiç bağlantı kurma elinde gebelik testin varsa eğer tekrarla bence eğer gebelik varsa bundan daha koyu çıkıcaktır bugün yarın sonrada en iyisi kan vermek olur belki ovulasyon testi bozuktur pik vermemiştir
Allah razı olsunBirde inşallah hamilesindir dualarım seninle eğer şöyle değilse bile diğer aya Innovite marka Ovulasyon testinden kullan ben sana yardımcı olurum ben bu şekilde hamile kaldım
20 kasım adet günüm. 5 kasımda pik gördüm . 13 kasımda erken gebelik testinde silik çizgi gördümAdet gününüz geçtimi bende ayın 6sında pik gördüm
8 günde hamile kalmış olabilir miyim20 kasım adet günüm. 5 kasımda pik gördüm . 13 kasımda erken gebelik testinde silik çizgi gördüm
Evet anlaşılır. Ben çatlatma iğnesi olmuştum, doktor 2 hafta sakın gebelik testi yapma yalancı pozitif çıkar hcg yüklendiği için demişti.Kızlar , iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çıktı , şimdi de ovülasyon testi yaptım böyle çıktı . Neyi ifade ediyor bu ? 5kasım dı yumurtlamam