Ovülasyon testiyle hamilelik anlaşılır mı

Tatszhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
550
352
29
Kızlar , iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çıktı , şimdi de ovülasyon testi yaptım böyle çıktı . Neyi ifade ediyor bu ? 5kasım dı yumurtlamam

Eklentiler

• CA50BEA9-7248-404C-803B-4A1B96388DE6.jpeg
    CA50BEA9-7248-404C-803B-4A1B96388DE6.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 18
İki dakikada çıktı hamilelik olan
Ama gebe olsaydım şimdi yaptığım ovülasyon testi koyu çıkmaz mıudı
Bence ovulasyon testiyle hiç bağlantı kurma elinde gebelik testin varsa eğer tekrarla bence eğer gebelik varsa bundan daha koyu çıkıcaktır bugün yarın sonrada en iyisi kan vermek olur belki ovulasyon testi bozuktur pik vermemiştir

İki dakikada çıktı hamilelik olan
Ama gebe olsaydım şimdi yaptığım ovülasyon testi koyu çıkmaz mıudı
Birde inşallah hamilesindir dualarım seninle eğer şöyle değilse bile diğer aya Innovite marka Ovulasyon testinden kullan ben sana yardımcı olurum ben bu şekilde hamile kaldım

Bence ovulasyon testiyle hiç bağlantı kurma elinde gebelik testin varsa eğer tekrarla bence eğer gebelik varsa bundan daha koyu çıkıcaktır bugün yarın sonrada en iyisi kan vermek olur belki ovulasyon testi bozuktur pik vermemiştir
Tamam teşekkür ederim 🌸

Birde inşallah hamilesindir dualarım seninle eğer şöyle değilse bile diğer aya Innovite marka Ovulasyon testinden kullan ben sana yardımcı olurum ben bu şekilde hamile kaldım
Allah razı olsun 🥰not edeyim. Ben Laboruq muydu neydi onu kullandım o nasıl acaba

Kızlar , iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım silik çıktı , şimdi de ovülasyon testi yaptım böyle çıktı . Neyi ifade ediyor bu ? 5kasım dı yumurtlamam
Evet anlaşılır. Ben çatlatma iğnesi olmuştum, doktor 2 hafta sakın gebelik testi yapma yalancı pozitif çıkar hcg yüklendiği için demişti.
Ben de bilmediğim için yumurta çatladı mı diye kontrol edeyim diye her gün ovulasyon testi yapmıştım ve 5 gün boyunca çat diye pik gösterdi hep. Allah Allah çatlamadı mı acaba diye araştırdığımda ve doktoruma sorduğumda hcg ile alakalı olduğunu söylediler 😂
Erken gebelik testi alıp yeniden deneyin bence.
İnşallah güzel haberleri net alırsınız ve sağlıkla ilerler 😍🙏🧿

X