Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testiyle hamileliğini öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemagden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
28
21
3
28
Kızlar selam,
Adetine 4-5 gün kala ovülasyon testi yapıp silik çizgiyle hamileliğini öğrenen var mı? Ya da yine silik çizgi görüp hamile olmayan?

Canım silik çizgi olmaz. Koyu çizgi varsa ya da t çizgisi günden güne koyulaşıyorsa hamilelik öğrenebilirsin. Bence hiç bununla uğraşıp kendine ümit çıkarma. Erken gebelik testleriyle kesin sonuç alabiliyorsun. Adet gününe kadar bekle gelmezse o gün yap zaten hamileysen çıkar. Ben de 2 ay önce senin gibi kuytulardan böyle yeterki çift çizgi gösterecek bir şeyler arıyordum ama psikolojiyi çok etkiliyor. Yapma derim.

Kızlar selam,
Adetine 4-5 gün kala ovülasyon testi yapıp silik çizgiyle hamileliğini öğrenen var mı? Ya da yine silik çizgi görüp hamile olmayan?
Merhaba canım silik mi çıkıyor testin benim 4 gün kala adetime ovulasyon testi yaptım fotoğrafı ekledim ama ovu testiyle hamileliği öğrenen çok varmış fotoğraf ekliyorum testi

Eklentiler

• 0A270302-5155-4989-A2BE-48A4C224A241.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 476
Merhaba canım silik mi çıkıyor testin benim 4 gün kala adetime ovulasyon testi yaptım fotoğrafı ekledim ama ovu testiyle hamileliği öğrenen çok varmış fotoğraf ekliyorum testi
Test yaptırdın mı canım benimde 4gün kala hep böyle koyu ama ben tam anlamıyla pik görmemiştim son durumun nedir

Test yaptırdın mı canım benimde 4gün kala hep böyle koyu ama ben tam anlamıyla pik görmemiştim son durumun nedir
Yaptım canım ben hayalet gibi bir çizgi gördüm eşim görmedi henüz adetim gelmedi üşüttüm biraz o yüzden de gecikiyor olabilirim beklemedeyim

Yaptım canım ben hayalet gibi bir çizgi gördüm eşim görmedi henüz adetim gelmedi üşüttüm biraz o yüzden de gecikiyor olabilirim beklemedeyim
Foto varsa atabilir misin bir de yumurtlama dönemin. NE zamandı canım inşallh hamilesindrrrr

Bu ay hiç ovulasyon testi yapmadım canım kafama göre takıldım İnşallah canım Allah isteyen herkese versin ekliyorum foto ama o kadar gözükmüyor ki eşim iyi misin dedi fotoğrafın birini karattım anca öyle gözüktü fotoğrafta

Eklentiler

• 37DFB564-26C4-4709-950D-3F5CC579E402.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 357
  • D7C92A51-9CC2-4136-889A-4DA6E86293A1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 347
Canım gölgelik var bende görüyorum bat a çok varmıydı ay inşllah vardır yaaa erken gebelik testi mi bu

Erken gebelik canım normalde pazar olmam gerekiyordu testi cumartesi yaptım ama üşüttüm bu ay gecikebilir adetim bakalım bekliyorum

Şimdi tekrar test yaptım sağlık ocağına gideceğim dualarınız bekliyorum umarım test beni yanıltmaz

Eklentiler

• 1424100F-A584-49EA-A042-55C7AC3A0371.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 348
Şimdi sorular soracam sana çok olacak, kusurabakma ama cevaplarsan sevinirim
Hemen 5 dk damı çıktı bu çizgi?
Daha önceki günlerde test yapmamışmıydın canım? Yada yaptında çıkmadı mı? Bukadar silikken beta kaç çıktı? Birde o günlerde göğüs hassasiyet durumun varmıydı?

Hemen çıktı silik çizgi daha önce test yapmıştım ama çizgi hiç gözükmüyordu nerdeyse beta 70 çıktı adet günümde göğüs hassasiyeti de adet olacakmışım gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…