- 8 Temmuz 2020
- 28
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi busemagden
-
Merhaba canım silik mi çıkıyor testin benim 4 gün kala adetime ovulasyon testi yaptım fotoğrafı ekledim ama ovu testiyle hamileliği öğrenen çok varmış fotoğraf ekliyorum testiKızlar selam,
Adetine 4-5 gün kala ovülasyon testi yapıp silik çizgiyle hamileliğini öğrenen var mı? Ya da yine silik çizgi görüp hamile olmayan?
Test yaptırdın mı canım benimde 4gün kala hep böyle koyu ama ben tam anlamıyla pik görmemiştim son durumun nedirMerhaba canım silik mi çıkıyor testin benim 4 gün kala adetime ovulasyon testi yaptım fotoğrafı ekledim ama ovu testiyle hamileliği öğrenen çok varmış fotoğraf ekliyorum testi
Yaptım canım ben hayalet gibi bir çizgi gördüm eşim görmediTest yaptırdın mı canım benimde 4gün kala hep böyle koyu ama ben tam anlamıyla pik görmemiştim son durumun nedir
Foto varsa atabilir misin bir de yumurtlama dönemin. NE zamandı canım inşallh hamilesindrrrrYaptım canım ben hayalet gibi bir çizgi gördüm eşim görmedihenüz adetim gelmedi üşüttüm biraz o yüzden de gecikiyor olabilirim beklemedeyim
Canım gölgelik var bende görüyorum bat a çok varmıydı ay inşllah vardır yaaa erken gebelik testi mi buBu ay hiç ovulasyon testi yapmadım canım kafama göre takıldımİnşallah canım Allah isteyen herkese versin ekliyorum foto ama o kadar gözükmüyor ki eşim iyi misin dedi fotoğrafın birini karattım anca öyle gözüktü fotoğrafta
İnşllah 9ay gecikir canım haberdar et Benin’deErken gebelik canım normalde pazar olmam gerekiyordu testi cumartesi yaptım ama üşüttüm bu ay gecikebilir adetim bakalım bekliyorum
İnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimİnşllah 9ay gecikir canım haberdar et Benin’de
Şimdi tekrar test yaptım sağlık ocağına gideceğim dualarınız bekliyorum umarım test beni yanıltmaz
Ayy hayırlı olsun canım çok sevindim hayırlı haberlrine darısı bizim başimiza inşllahŞimdi tekrar test yaptım sağlık ocağına gideceğim dualarınız bekliyorum umarım test beni yanıltmaz
Çok teşekkürler canım Allah isteyen herkese nasip etsinAyy hayırlı olsun canım çok sevindim hayırlı haberlrine darısı bizim başimiza inşllah
Canım bu test adet gününde mi?Şimdi tekrar test yaptım sağlık ocağına gideceğim dualarınız bekliyorum umarım test beni yanıltmaz
Evet canımCanım bu test adet gününde mi?
Şimdi sorular soracam sana çok olacak, kusurabakma ama cevaplarsan sevinirimEvet canım
Hemen çıktı silik çizgi daha önce test yapmıştım ama çizgi hiç gözükmüyordu nerdeyse beta 70 çıktı adet günümde göğüs hassasiyeti de adet olacakmışım gibiydiŞimdi sorular soracam sana çok olacak, kusurabakma ama cevaplarsan sevinirim
Hemen 5 dk damı çıktı bu çizgi?
Daha önceki günlerde test yapmamışmıydın canım? Yada yaptında çıkmadı mı? Bukadar silikken beta kaç çıktı? Birde o günlerde göğüs hassasiyet durumun varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?