S sedamuzi Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 36 12 8 32 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sedamuzi #1 Merhabalar, bu ay ovülasyon testi denedim takvimdeki yumurtlama tarihimden 5 gün önce pik oldu ertesi gün de silindi bu iki günü değerlendirdik adetime 1 hafta var siz neler yaşadınız hiç belirtim yok gibi siz de neler oldu paylaşabilir misiniz
Merhabalar, bu ay ovülasyon testi denedim takvimdeki yumurtlama tarihimden 5 gün önce pik oldu ertesi gün de silindi bu iki günü değerlendirdik adetime 1 hafta var siz neler yaşadınız hiç belirtim yok gibi siz de neler oldu paylaşabilir misiniz
Mavi kurdeleli Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 869 514 33 30 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sedamuzi #2 Bende de belirti olmadı adet belirtisi kuzum Stres yapma Sadece ağzımda metal tat olmuştu Yumurtadan tıksinmiştim
Bende de belirti olmadı adet belirtisi kuzum Stres yapma Sadece ağzımda metal tat olmuştu Yumurtadan tıksinmiştim
S sedamuzi Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 36 12 8 32 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sedamuzi #3 pembe kurdeleli .!.: Bende de belirti olmadı adet belirtisi kuzum Stres yapma Sadece ağzımda metal tat olmuştu Yumurtadan tıksinmiştim Genişletmek için tıkla... 1 nisan da adetim çok merak ediyorum bende de ara ara hafif kasık ağrısı oluyor o kadar. İlk ovülasyon denemende mi kaldın hamile
pembe kurdeleli .!.: Bende de belirti olmadı adet belirtisi kuzum Stres yapma Sadece ağzımda metal tat olmuştu Yumurtadan tıksinmiştim Genişletmek için tıkla... 1 nisan da adetim çok merak ediyorum bende de ara ara hafif kasık ağrısı oluyor o kadar. İlk ovülasyon denemende mi kaldın hamile
Mavi kurdeleli Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 869 514 33 30 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sedamuzi #4 sedamuzi .!.: 1 nisan da adetim çok merak ediyorum bende de ara ara hafif kasık ağrısı oluyor o kadar. İlk ovülasyon denemende mi kaldın hamile Genişletmek için tıkla... Evet ilk ovülasyon denemede Şeninde adetine az kalmış Nasip olur inşallah kuzum
sedamuzi .!.: 1 nisan da adetim çok merak ediyorum bende de ara ara hafif kasık ağrısı oluyor o kadar. İlk ovülasyon denemende mi kaldın hamile Genişletmek için tıkla... Evet ilk ovülasyon denemede Şeninde adetine az kalmış Nasip olur inşallah kuzum
S sedamuzi Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 36 12 8 32 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sedamuzi #5 pembe kurdeleli .!.: Evet ilk ovülasyon denemede Şeninde adetine az kalmış Nasip olur inşallah kuzum Genişletmek için tıkla... Çok sağol inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
pembe kurdeleli .!.: Evet ilk ovülasyon denemede Şeninde adetine az kalmış Nasip olur inşallah kuzum Genişletmek için tıkla... Çok sağol inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Mavi kurdeleli Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 869 514 33 30 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sedamuzi #6 sedamuzi .!.: Çok sağol inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin kuzum inşallah ikimizde hayırlısıyla Alalım
sedamuzi .!.: Çok sağol inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin kuzum inşallah ikimizde hayırlısıyla Alalım
S sedamuzi Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 36 12 8 32 26 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sedamuzi #7 pembe kurdeleli .!.: Amin kuzum inşallah ikimizde hayırlısıyla Alalım Genişletmek için tıkla... Adet öncesi kahverengi lekelenmem olur benim şimdi o oldu sanırım adet olcam
pembe kurdeleli .!.: Amin kuzum inşallah ikimizde hayırlısıyla Alalım Genişletmek için tıkla... Adet öncesi kahverengi lekelenmem olur benim şimdi o oldu sanırım adet olcam