Canim Ben kullanarak hamile kaldim. 3 Ay sonrasinda tuttu.. Ins. Hersey yolundadir Su an hamileyim Dr randevum pazartesi..
ilk seferde tutacak diye bir sey yok. Dr bana 1 yil dene Eger hamile kalmazSan gel demisti..
En kisa zamanda hamile kalip bebegine kavusman dilegiyle.
Iyi günler..
Çok sağol cevap verdiğin için umudum kalmamıştı testlere devam ediyim ozaman 21 yaşındayım banada aynısını dedi doktor ama insan işte tek seferde yakaladım nasıl olsa diye ümit ediyor
Canim Ben kullanarak hamile kaldim. 3 Ay sonrasinda tuttu.. Ins. Hersey yolundadir Su an hamileyim Dr randevum pazartesi..
ilk seferde tutacak diye bir sey yok. Dr bana 1 yil dene Eger hamile kalmazSan gel demisti..
En kisa zamanda hamile kalip bebegine kavusman dilegiyle.
Iyi günler..
Kullandigim 2.ayi hamile kaldim.benim piki birak t cizgisi c ile ayni koyuluga bile gelmedi.o kadar insana sordum pik degil dediler ama olabiliyormuss olmuycak derken bata 6 kala cizgileri gordum
Ben 4 ay kullandim kalamadim ama bu testin basarisiz oldugundan degil benim asiri stres ypmamdan dolayi. Ovu testi iyi birsey duzenli adet oluyorsan yunurtlama gunleri ogrenmen adina iyi birsey sonrasinda gerek kalmiyor testlere. Olmazsa uzulme denemeye devam.
Eki Görüntüle 2198186
Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?