• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik !!

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
158
İyi geceler kızlar :KK49: benim normal adet tarihim yarın veya sonraki gün. 1 haftadır göğüs uçlarımda inanılmaz bir sızı hissetmeye başladım haliyle gergin bekleyiş başladı :KK12: bugün ovulasyon testi aldım certain sanırım markası 2 tanesinide yaptım ve ikiside pozitif bu sonucu görünce hemen gebelik testi alıp yaptım hani şu ucuz olanlar var ya onlardan oda pozitif :KK76::KK76: yani sanırım hamileyiiimmmm :KK45::KK45: yarın kan tahliline gidicem 2 ay önce o pahalı testlerden birinde pozitif çıkıp kan negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm dua edin yarın güzel sonucu aliyim :KK15: ama galiba büyük ihtimal hamileyim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz belirtilerle ilgili bana bu gece uyku yok :KK48:

Hayırlı olsunnnn Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn.. ilk sormak istedğim şey ovulasyon testinde pozitifi gördüğünde nezmn ilişkiye girdinn?? kullandın sanrım ovulasyon dimi ??

Hayırlı olsunnnn Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn.. ilk sormak istedğim şey ovulasyon testinde pozitifi gördüğünde nezmn ilişkiye girdinn?? kullandın sanrım ovulasyon dimi ??
Hayır ben bu ay hicbiseye dikkat etmedim :KK49: ama arkadaşım ovulasyon la kaldı o çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra gün aşırı ilişkiye girmiş 24 36 saat içinde girilmesi gerekliymis sanırım canım Sağol Amin inşallah sizede nasip etsin:KK15:

evet öyle biliyorumda :( biz arada bi günü kaçırdık elimizde olmayan sebeplerden dolayı..ayın 13ünde pozitifi gördüm ilşki oldu sonra ayın 16sında oldu :( 15inde olması gerekirdi aslında ama olmadı 16sına kadarda inş yumurtanın çatladığı güne denk gelmiştir çnkü spermler zaten 72 saate kdr canlı kalıyormuş inş denk gelmiştir :KK51:

evet öyle biliyorumda :KK43: biz arada bi günü kaçırdık elimizde olmayan sebeplerden dolayı..ayın 13ünde pozitifi gördüm ilşki oldu sonra ayın 16sında oldu :KK43: 15inde olması gerekirdi aslında ama olmadı 16sına kadarda inş yumurtanın çatladığı güne denk gelmiştir çnkü spermler zaten 72 saate kdr canlı kalıyormuş inş denk gelmiştir :KK51:
evet öyle biliyorumda :KK43: biz arada bi günü kaçırdık elimizde olmayan sebeplerden dolayı..ayın 13ünde pozitifi gördüm ilşki oldu sonra ayın 16sında oldu :KK43: 15inde olması gerekirdi aslında ama olmadı 16sına kadarda inş yumurtanın çatladığı güne denk gelmiştir çnkü spermler zaten 72 saate kdr canlı kalıyormuş inş denk gelmiştir :KK51:
Inşallah canım benimde muhtemelen yumurtlama günümde olmadı ama insan öyle de hazır hissedemiyo kendini ben gün sayinca yapamıyorum :( çok büyük ihtimal yumurtlama günümden önce oldu benimdeyada sonra çünkü yumurtlama donemimde ilişkiye girmedik bizde kismetse her zaman oluyor canım çok onemsemeye gerek yok o dönemi bence

Inşallah canım benimde muhtemelen yumurtlama günümde olmadı ama insan öyle de hazır hissedemiyo kendini ben gün sayinca yapamıyorum :KK43: çok büyük ihtimal yumurtlama günümden önce oldu benimdeyada sonra çünkü yumurtlama donemimde ilişkiye girmedik bizde kismetse her zaman oluyor canım çok onemsemeye gerek yok o dönemi bence
Bende bebegimi düşürdükten sonra böyle titizlendim bu ay ama inş tutmuşturr inşallahh :( çok istiyorum Allah herkese nasip etsin 2 ay karnmda taşıyabildim sadece ama o his bile okdr güzeldiki içimde bi mucizenin olduğunı bilmek ..ahh ahhhh

Inşallah canım benimde muhtemelen yumurtlama günümde olmadı ama insan öyle de hazır hissedemiyo kendini ben gün sayinca yapamıyorum :KK43: çok büyük ihtimal yumurtlama günümden önce oldu benimdeyada sonra çünkü yumurtlama donemimde ilişkiye girmedik bizde kismetse her zaman oluyor canım çok onemsemeye gerek yok o dönemi bence
Kesinlikle öyle canım o günlerde biraz daha ihtimal artiyor sadece

İyi geceler kızlar :KK49: benim normal adet tarihim yarın veya sonraki gün. 1 haftadır göğüs uçlarımda inanılmaz bir sızı hissetmeye başladım haliyle gergin bekleyiş başladı :KK12: bugün ovulasyon testi aldım certain sanırım markası 2 tanesinide yaptım ve ikiside pozitif bu sonucu görünce hemen gebelik testi alıp yaptım hani şu ucuz olanlar var ya onlardan oda pozitif :KK76::KK76: yani sanırım hamileyiiimmmm :KK45::KK45: yarın kan tahliline gidicem 2 ay önce o pahalı testlerden birinde pozitif çıkıp kan negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm dua edin yarın güzel sonucu aliyim :KK15: ama galiba büyük ihtimal hamileyim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz belirtilerle ilgili bana bu gece uyku yok :KK48:
gözün aydın canım ama şunu bilki ovu.testindeki çift çizgi hamileligin kanıtı deyildir,çünki ovu.testi vucuttaki lh hormonunu gösterir bu hormon ise az yada çok vücutta herzaman bulunur,ama gebelik testi başka tabiki,yani ovu testı gebelik ögrenmek için kullaılmaz kesinlikle.

gözün aydın canım ama şunu bilki ovu.testindeki çift çizgi hamileligin kanıtı deyildir,çünki ovu.testi vucuttaki lh hormonunu gösterir bu hormon ise az yada çok vücutta herzaman bulunur,ama gebelik testi başka tabiki,yani ovu testı gebelik ögrenmek için kullaılmaz kesinlikle.
Öyle diyorlar ama yurtdışında da bu yöntem çok kullaniliyormus üstelik adete 1 gün kala yumurtlama olmdigina göre yumurtlama varmış gibi nasıl göstersin :) LH hormonu her zaman olsa da bu testler belirli bir seviyeye göre yapiliyor yani tabiki kesin değil ama büyük ihtimal oluyor sanırım :)

Öyle diyorlar ama yurtdışında da bu yöntem çok kullaniliyormus üstelik adete 1 gün kala yumurtlama olmdigina göre yumurtlama varmış gibi nasıl göstersin :) LH hormonu her zaman olsa da bu testler belirli bir seviyeye göre yapiliyor yani tabiki kesin değil ama büyük ihtimal oluyor sanırım :)
ben bunu kendim denedim,aynı zamanda dr.larada sordum kesinlikle ovu.testiyle gebelik gözükmez dendi,lh.hormonu azda olsa çokta olsa gözükürmüş vücutta hatta adetliyken bile çift çizgi çıktıgı oldu bende ve başka arkadaşlarda,anlıcagın sen ovu.testine deyil gebeliktestine güven,çünki ben çok kullandım ovu.testini ve her şekilde denedim araştırdım dr.lara sordum gebelik testi varken ovu.testine inanmanın anlamı yok bence,ha birşey daha söyleyim bu ovu.testleri vücutta sürekli bulunan lh.hormonunu gösteriyor,bu lh hormonu da yumurtlama oldugu yada olacagına yakın zamanda iyice yükseliyor ve ovu.testi koyu çift çizgi gösteriyor,ama yum.yakın deyilse biri koyu biri silik çıkar bu durum adetliyken bile böyle gösterebilir.bundan emin olabilirsin,örneyin ben şuan hamileyim ve ovu.testim bazen silik çıktıgı bazende biri koyu diyerininde hiç gözükmedigi zamanlar olmuştur,ama asla iki koyu olmamıştır,umarım anlatabildim

ben bunu kendim denedim,aynı zamanda dr.larada sordum kesinlikle ovu.testiyle gebelik gözükmez dendi,lh.hormonu azda olsa çokta olsa gözükürmüş vücutta hatta adetliyken bile çift çizgi çıktıgı oldu bende ve başka arkadaşlarda,anlıcagın sen ovu.testine deyil gebeliktestine güven,çünki ben çok kullandım ovu.testini ve her şekilde denedim araştırdım dr.lara sordum gebelik testi varken ovu.testine inanmanın anlamı yok bence,ha birşey daha söyleyim bu ovu.testleri vücutta sürekli bulunan lh.hormonunu gösteriyor,bu lh hormonu da yumurtlama oldugu yada olacagına yakın zamanda iyice yükseliyor ve ovu.testi koyu çift çizgi gösteriyor,ama yum.yakın deyilse biri koyu biri silik çıkar bu durum adetliyken bile böyle gösterebilir.bundan emin olabilirsin,örneyin ben şuan hamileyim ve ovu.testim bazen silik çıktıgı bazende biri koyu diyerininde hiç gözükmedigi zamanlar olmuştur,ama asla iki koyu olmamıştır,umarım anlatabildim
Bende zaten sadece ovu testi yapıp kendime hamilelik teşhisi koymadim sadece gebelik testinden önce yaptım burda okumuştum merak ettim bende oldu denilen isteyen merak eden dener kimse ovu testiyle hareket etmez zaten :)

merhaba kızlr ben 25 gunde bir adet oluyorum 7 gun soruyo bu ay ovulasyon testı aldım 20 tane laboquıck marka, 9. gunden ıtıbaren basladım yapmaya.gunde 2 kere yaptım saat 12 ve akşam 20.00 de 11. gun oglen en belirgin çizgiyi yakaladım ama c cizgisi kadar koyu degıldı ama tum gunlere nazaran en koyu cızgıydı. ben daha koyu olacak ılerde dıyerek ogunu boş gecırdım ama 12. gun bişiyler yaptık...acaba bugun o gun muydu??? ben daha koyu cıkacak dıye bekledim ve 18. gun testım bitti...fotografınıda atacagım sizde ben hangı gun yumurtlamısımdır...yardımcı olun lüften kafam çooooook karısısık...:(((

merhaba kızlr ben 25 gunde bir adet oluyorum 7 gun soruyo bu ay ovulasyon testı aldım 20 tane laboquıck marka, 9. gunden ıtıbaren basladım yapmaya.gunde 2 kere yaptım saat 12 ve akşam 20.00 de 11. gun oglen en belirgin çizgiyi yakaladım ama c cizgisi kadar koyu degıldı ama tum gunlere nazaran en koyu cızgıydı. ben daha koyu olacak ılerde dıyerek ogunu boş gecırdım ama 12. gun bişiyler yaptık...acaba bugun o gun muydu??? ben daha koyu cıkacak dıye bekledim ve 18. gun testım bitti...fotografınıda atacagım sizde ben hangı gun yumurtlamısımdır...yardımcı olun lüften kafam çooooook karısısık...:KK43:((
En belirgin çizgiyi yakaladiktan 24 saat sonra ilişkiye girmek gerekiyor canım yani evet hesabina göre 12. Gün

birde birsey srmak ıstıyorum mesela bugun adetime 5 gun var gebelik testı yapsam cıkar mı erken mı sızce???
ya bu laboquıck bana uyduruk gıbı geldı memnun kalmayan var mı benım gıbı elımde onun gebelık testleri de var da...

kafamda sorular dönuyo hep:((( bi arkadasım eger iltahap varsa ondan da bebk olmayabılır dedı sızce dogru mu??? bilgisi olan var mı yanı bı koku kasıntı farklı bısey gözlemlemedım ama ne bıleyım sormak ıstedım

birde birsey srmak ıstıyorum mesela bugun adetime 5 gun var gebelik testı yapsam cıkar mı erken mı sızce???
ya bu laboquıck bana uyduruk gıbı geldı memnun kalmayan var mı benım gıbı elımde onun gebelık testleri de var da...
Helın ne yaptın gebelik testini yaptın mı şimdi okudum yazdıklarını neden ıltihapdan şüphelendiğini de anlamadım var mı bir iltihap belirtisi ağrılı yanmalı idrar kokulu akıntı falan eğer yoksa şüphelenme bence
Adetine sanırım 3 gün var bence yapsan gebelik barsa çıkar gerçi belirtin falan var mıydı

ya ne bıleyım direk bıseyım yok aslında ama suphelendım sankı oyl bısey gordum gıbı geldi:S evet yaptım o gun ama cıkmadı bugun 3 gun var ptesi adetım gelcek belkı daha cıkımaz dıye rahatım ama haftasonu kesın test yapcam...ya valla degısık hıssettgım bısey yok gıbı ama sankı bıraz kokulara karsı hassasıyet hıssettım dıscıye gtmstım dısı yapan kısının sıgara ıctıgınden ve kendı kokusundn tıksındım hatta ogurdum:(( bılemıyorum baska ne tarz belirtiler oluyo canım ???

helin 73 sana yardımcı olmak için yazıyorum.Bende laboguick kullandım kullandığım ay hamile kaldım sattan 4 gün öncede hamleliğimi gebelik testinden öğrendim.bu arada 5 ay da olmadı.6. ayda oldu canım.şuan 4 hafta 6 günlük hamileyim.

ayakların üşüyormu bide sürekli acıkma olur

Back
X