• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik

Suslu33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
14
6
1
29
Arkadaşlar merhaba, adetim dört gün gecikti bende ilk defa ovulasyon testi yaptım.Saat 18 civarıydı.Bir saat öncesinde idrara çıktım ve yarım saat öncesinde çay ve su içtim.Yaptığım testte iki çizgide aynı koyulukta çıktı.Sonuç çift çizgi yani.Benim sormak istediğim bu durumda gebelik var mıdır ya da bu duruma benzer bir durum yaşayan arkadaşlar var mı ?

Eklentiler

• 0E1DE54A-9336-41BC-9FC5-969994ED9B0B.jpeg
    0E1DE54A-9336-41BC-9FC5-969994ED9B0B.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 124
Arkadaşlar merhaba, adetim dört gün gecikti bende ilk defa ovulasyon testi yaptım.Saat 18 civarıydı.Bir saat öncesinde idrara çıktım ve yarım saat öncesinde çay ve su içtim.Yaptığım testte iki çizgide aynı koyulukta çıktı.Sonuç çift çizgi yani.Benim sormak istediğim bu durumda gebelik var mıdır ya da bu duruma benzer bir durum yaşayan arkadaşlar var mı ?
bende ovilasyon testiden öğrendim ama t çizgi daha koyu çatlıyecak gibi olmalı

Siz ilk idrarla mı yaptınız peki ? Bir de araştırdığım kadarıyla çizgi koyuluğu birbirine yakın veya T daha belirginse gebelik oluyormuş.Bende öyle bir ihtimal var mı acaba sizce ?
Cnm sanki testn negtif gibi. Cnku yukarda arkdsn attgi gbi olmali. Ama 7 gn geckmede kanvr belki gec dollenmeyse bu sekldeolablr.

Cnm sanki testn negtif gibi. Cnku yukarda arkdsn attgi gbi olmali. Ama 7 gn geckmede kanvr belki gec dollenmeyse bu sekldeolablr.
Yarın yaptıracağım canım kan testi.Üç yıllık evliyim çok istiyoruz eşimle.Adetlerim hep düzenlidir aslında gecikme olmaz dört gün gecikme olunca ümitlendim açıkçası.Bakalım hayırlısı..

Yarın yaptıracağım canım kan testi.Üç yıllık evliyim çok istiyoruz eşimle.Adetlerim hep düzenlidir aslında gecikme olmaz dört gün gecikme olunca ümitlendim açıkçası.Bakalım hayırlısı..
Anlyrm seni bnde 3. Yilimda hamile kaldim . suanda 3 aylik😊. Umarm bu konusmamiz sana ugurlu gelir. Ve sen de hamile bir seklde konusmalarimza devam ederiz.
Neticeni merak ediyorm biIse bilgilendir olr mu ?
Cikmazsa da uzulme sakn vardir bir vakti. Smdi degilse bile denemeye devm elbet yakalicaksn cift cizgiyi. Temennimz smdi olmasndan yana tbi 😌 hakknda hayirlisi cnm

2275596

Benim 3gün var ,sabah yaptım hiç çizgi yok T de ,akşam yaptım bu , yorumlarınızı bekliyorum????gebelik olma ihtimali var mı kızlarrrr :(

Eki Görüntüle 2275596
Benim 3gün var ,sabah yaptım hiç çizgi yok T de ,akşam yaptım bu , yorumlarınızı bekliyorum????gebelik olma ihtimali var mı kızlarrrr :(
Cnm sabah cikmadi aksam cikti ise yumurtluyor olablrsin bu iki uc gunu degerlendir. Gebelk vrsa zaten iki gune 2. Cigi 1.den koyu olmali . ama yumurtlamaya yklasmis olablrsn

Anlyrm seni bnde 3. Yilimda hamile kaldim . suanda 3 aylik😊. Umarm bu konusmamiz sana ugurlu gelir. Ve sen de hamile bir seklde konusmalarimza devam ederiz.
Neticeni merak ediyorm biIse bilgilendir olr mu ?
Cikmazsa da uzulme sakn vardir bir vakti. Smdi degilse bile denemeye devm elbet yakalicaksn cift cizgiyi. Temennimz smdi olmasndan yana tbi 😌 hakknda hayirlisi cnm
Teşekkür ederim canım, tabi ki haber veririm inşallah hayırlı haberlerle gelirim 😌Seni de çok tebrik ederim ne güzel bir haber, umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın, her şey gönlünce olsun 😌🥰

Cnm sabah cikmadi aksam cikti ise yumurtluyor olablrsin bu iki uc gunu degerlendir. Gebelk vrsa zaten iki gune 2. Cigi 1.den koyu olmali . ama yumurtlamaya yklasmis olablrsn
Ama yumurtlama için 14.gün olmalı değil mi? 2 kez bu ay yumurtlama zamanımı gördüm ve değerlendirdim :( bu adete 3gün kala olan test? :dua:

Bu sabah ilk idrarın olmadan ve su içmeden bir kez daha denersen çizgilerin netliğiyle daha iyi anlaşılır , inş hamilesindir ♥️:KK49::dua:

Eki Görüntüle 2275596
Benim 3gün var ,sabah yaptım hiç çizgi yok T de ,akşam yaptım bu , yorumlarınızı bekliyorum????gebelik olma ihtimali var mı kızlarrrr :KK43:
sen yumurtlama gordunmu yani ovilasyon testi kulandınmu belki bi kaç gunde yumurtlama çıkabilir yada hamileysen gitgide koyulaşması lazım ovilasyon testini çünkü bende öyle oldu aslında bi kan versen 4 gun gecikmiş hemen çıkar ben ikki gunde test yaptım hemen çıktı yada gebelik testi yap

sen yumurtlama gordunmu yani ovilasyon testi kulandınmu belki bi kaç gunde yumurtlama çıkabilir yada hamileysen gitgide koyulaşması lazım ovilasyon testini çünkü bende öyle oldu aslında bi kan versen 4 gun gecikmiş hemen çıkar ben ikki gunde test yaptım hemen çıktı yada gebelik testi yap
Adetten beri ovulasyon testi yapıyorum 14.gün ve 22.günde çift çizgi gördüm ve ertesi gün tek çizgi oldu yani çatladı , şimdi adet olmaya 6gün varken bile silik de olsa çift çizgi çıkardı, son 3güne geldiğimde tek çizgi çıktı sabah,eyvah dedim adet oluyorum,belki test yanlıştır deyip bir de akşam yaptım sonuç bu canım arkadaşım 😌

Back