Aşko dün gece çok su içmiştim o yüzden öğlen tekrar yaptım yüne pik çıktı yarın sabah gebelik testi yapıcam dua edermisinn
Hadi inşaAllah hayırlı sağlıklı pozitif gelsinAşko dün gece çok su içmiştim o yüzden öğlen tekrar yaptım yüne pik çıktı yarın sabah gebelik testi yapıcam dua edermisinn
Çok silik bir pembe ikinci çizgi varrrHadi inşaAllah hayırlı sağlıklı pozitif gelsin
İki tane yaptım ikiisde aynıHadi inşaAllah hayırlı sağlıklı pozitif gelsin
Ay hamilesin o zamanİki tane yaptım ikiisde aynı
Aşkım ama marka artimedAy hamilesin o zamanhatalı olma ihtimali düşük ya hadi kan ver bana da haber ver
Yarın sabah başka marka ile yapıcamAy hamilesin o zamanhatalı olma ihtimali düşük ya hadi kan ver bana da haber ver
Evet canim gebelik göstergesi olabilir buCanım benim 8 nisan yumurtlama pozitif 10 nisan silik çatlama oldu değerlendirdik adete 2 gün kala ovulsyon testim böyle çıktı sizce gebeliktenmidiryumurtalamadan 13,14 . Gün oluyor
Umarım teşekkürlerEvet canim gebelik göstergesi olabilir buben geçen ay kan verdiğim gün pikti.. adetime üç gün vardı ama benimki Kimyasala döndü umarım sağlıklı ilerlersin bebeğin seninle olur
Yaptın mıYarın sabah başka marka ile yapıcam
Ayy hamileyim kanda verdim 84 çıktıYaptın mı
Ayy hamileyim kanda verdim 84 çıktı
Ayy hamileyim kanda verdim 84 çıktı
Ayy benimde adete 2 gün kala böyle çıkmaya başlamıştı adet günü test yaptım çıktı eğer tekrar yumurtlamıyorsan sendede hamilelik olabilirKızlar bana da bakarmısınız bugün tekrar çift oldu adete 5 gün var ovülasyon testim
Banada bakar mısınız
Sağol canım cuma tekrar kan vericem inş güzel artarHadi gözünaydın sağlıkla gelsin
Erken gebelik yaptım ama negatif daha 5 gün var günüme bilemiyorum hiçAyy benimde adete 2 gün kala böyle çıkmaya başlamıştı adet günü test yaptım çıktı eğer tekrar yumurtlamıyorsan sendede hamilelik olabilir
Sağol canım bekle birde adet günü yaparsınErken gebelik yaptım ama negatif daha 5 gün var günüme bilemiyorum hiçhayırlısı olsun bu arada sağlıkla kucağına al inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?