Ovulasyon testiyle gebelik öğrenmek?

morena1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
17
1
1
Kızlar merhabaa :)
Benim 27 martta yaptığım ovulasyon testinde (innovita) çift çizgiyi görmüştüm ve ertesi gün yine yaptığımda silikti. O iki günü değerlendirmiştik. Bugün tekrar ovulasyon testi yaptım ve silik çıktı. Acaba bu gebelik belirtisi mi? Bu arada adet başlamasının 27. Günü bugün. Elimde 1 tane gebelik testi var ama onu kullanmak istemedim

Eklentiler

• IMG_0859.webp
    IMG_0859.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0861.webp
    IMG_0861.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 12
bu testlerde her zaman silik çizgi çıkar çünkü lh hormonu hep vardır, önemli olan aynı koyulukta olup diğerinin daha koyu olması
bence gebelik testiyle yenileyin

Kızlar merhabaa :)
Benim 27 martta yaptığım ovulasyon testinde (innovita) çift çizgiyi görmüştüm ve ertesi gün yine yaptığımda silikti. O iki günü değerlendirmiştik. Bugün tekrar ovulasyon testi yaptım ve silik çıktı. Acaba bu gebelik belirtisi mi? Bu arada adet başlamasının 27. Günü bugün. Elimde 1 tane gebelik testi var ama onu kullanmak istemedim
Daha koyu çıkıyor diye biliyorum ben. Yani gebelik olunca koyu çift çizgi çıkıyormuş. Ayrıca daha gebelik varsa çıkmaz. 28 martta çatlama olduysa daha 5 gün olmuş çıkmaz zaten testlerde

Merhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın

Eklentiler

• IMG_5228.webp
    IMG_5228.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 3
Back
X