Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testiyle gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nilikom34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
1.914
2.643
83
Kızlar merhaba . Ovülasyon testiyle gebelik öğrenilir mi sorusunun cevabını kendim yaşadıklarımdan aktarıcam. İnşallah faydalı olur . Adetim üç gün gecikmişti ve şüphelendim testte yoktu elimde ovülasyon testi yaptım ve koyu çıktı . Adet olmam gerekirken nasıl koyu çıkar diye düşündüm ve gebelik testi aldım . Ve müjde silik çizgi . Yani demem o ki ovülasyon testi eğer gecikirseniz yaptığınız da size cevap verir şu an 4+3 hamileyim ve bi ovülasyon testi yapıyim tekrar dedim ve sonuç

Eklentiler

• 406541B3-B7A8-4887-8509-C67387F1D186.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 718
Gebelik testi ile ovulasyon testinin ölctüğü hormonlar farklı yani net sonuc verrmez

Arkadaşlar Herkese Merhaba,
Bende bu forumda okuduklarımdan sonra, olurda hamile kalırsam ne yaşadıysam olduğu gibi yazacağıma dair söz vermiştim:)
Çok şükür hamileyim:)
Bu başlık altına yazacağım ancak umarım ovülasyon testi ile ilgili başlıklara bakanlar benim yazımı da okur ve bende katkı sağlamış olurum.
Ben eylül ve ekim aylarını ovülasyon testi kullanarak değerlendirmiştim. Çok şükür 2. Denememizde yani ekim ayı içinde tutturmuşuz. Testleri sabah ilk idrarımı yaptıktan yaklaşık 2 saat sonra hiç sıvı almadan yapmıştım. Eylül ayında yumurtlama günüm 16.ve 17. Gün çıkmıştı yalnız 2 günde bir ilişki kuralına uyduğumuz için bir günü değerlendirip ertesi günü değerlendirmemiştik. Sonrasında günümde adet oldum. Ekim ayı içerisinde de pik günüm 14. Gündü ve ben 1 gün öncesi olmak üzere 4 günümü de üst üste değerlendirdim. Kalça altına yastık koydum ve ayaklarımı havaya diktim evet:) işe yaradı mı etkisi oldu mu bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti.
Gelelim ovülasyon testi ile hamilelik öğrenilir mi?Evet öğrenilir arkadaşlar.
Tam 1 hafta önce adetime henüz 5 gün olmasına rağmen, bir takım şüphelerle elimde yalnızca ovülasyon testi olduğu için denedim ve gördüm. Sanki pik günümmüş gibi kırmızıydı. Sonrasında hcg testi aldım ve o an..hayalet çizgi:) gölge gibi. Emin olamadım bi saat sonra tekrar farklı bir markayla yaptım yine aynı. Akşamına kan testine gittiğimde hcg 55 ve ben hamileyim:)
Ben buraya gerçek tecrübelerini yazan herkese çok teşekkür ederim:) ovülasyon testini de bu site sayesinde kullanmaya başladım ve faydasını gördüm. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun her daim. Umarım faydalı olur.

Hayırlı olsun 5gün önce normal gebelik testinde cıkması ilginc olmus gercekten benim de 5gün vardı dün gebelikte cıkma die ovulasyon denedim ikinci cizgi silikti gebelik testi denesem mi ama bendeki normal kaset gebelik testlerinden erken gebelik değil

Benimde adete 4 gün falan var dün ve bugün lh yaptm üstteki bugün t c den daha koyu çıktı ilk defa gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20201209_201552.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 283
Benimde adetimden 1 gün geçti ovulasyon yaptm varmıdır sizce

Eklentiler

• IMG_20201213_141845.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 195
Hiç pik görmedim testleri düzgün yapamıyormuyum anlamıyorum cok mu damlatıyorum boyle kırmızı oluyor siz nasıl yapıyorsun,uz

Eklentiler

• Screenshot_20201219_204019_com.android.chrome.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…