Hayırlı olsun 5gün önce normal gebelik testinde cıkması ilginc olmus gercekten benim de 5gün vardı dün gebelikte cıkma die ovulasyon denedim ikinci cizgi silikti gebelik testi denesem mi ama bendeki normal kaset gebelik testlerinden erken gebelik değilArkadaşlar Herkese Merhaba,
Bende bu forumda okuduklarımdan sonra, olurda hamile kalırsam ne yaşadıysam olduğu gibi yazacağıma dair söz vermiştim:)
Çok şükür hamileyim:)
Bu başlık altına yazacağım ancak umarım ovülasyon testi ile ilgili başlıklara bakanlar benim yazımı da okur ve bende katkı sağlamış olurum.
Ben eylül ve ekim aylarını ovülasyon testi kullanarak değerlendirmiştim. Çok şükür 2. Denememizde yani ekim ayı içinde tutturmuşuz. Testleri sabah ilk idrarımı yaptıktan yaklaşık 2 saat sonra hiç sıvı almadan yapmıştım. Eylül ayında yumurtlama günüm 16.ve 17. Gün çıkmıştı yalnız 2 günde bir ilişki kuralına uyduğumuz için bir günü değerlendirip ertesi günü değerlendirmemiştik. Sonrasında günümde adet oldum. Ekim ayı içerisinde de pik günüm 14. Gündü ve ben 1 gün öncesi olmak üzere 4 günümü de üst üste değerlendirdim. Kalça altına yastık koydum ve ayaklarımı havaya diktim evet:) işe yaradı mı etkisi oldu mu bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti.
Gelelim ovülasyon testi ile hamilelik öğrenilir mi?Evet öğrenilir arkadaşlar.
Tam 1 hafta önce adetime henüz 5 gün olmasına rağmen, bir takım şüphelerle elimde yalnızca ovülasyon testi olduğu için denedim ve gördüm. Sanki pik günümmüş gibi kırmızıydı. Sonrasında hcg testi aldım ve o an..hayalet çizgi:) gölge gibi. Emin olamadım bi saat sonra tekrar farklı bir markayla yaptım yine aynı. Akşamına kan testine gittiğimde hcg 55 ve ben hamileyim:)
Ben buraya gerçek tecrübelerini yazan herkese çok teşekkür ederim:) ovülasyon testini de bu site sayesinde kullanmaya başladım ve faydasını gördüm. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun her daim. Umarım faydalı olur.
Sonraki günlerde demednz mi benmde adet günü pik oldu dün bugünde pik gibi dün gibi değilAdet gecikmeden de koyu cıkıyor aynı senin gibi benim adet gunu pik olmuştu
Benimde adetimden 1 gün geçti ovulasyon yaptm varmıdır sizceKızlar merhaba . Ovülasyon testiyle gebelik öğrenilir mi sorusunun cevabını kendim yaşadıklarımdan aktarıcam. İnşallah faydalı olur . Adetim üç gün gecikmişti ve şüphelendim testte yoktu elimde ovülasyon testi yaptım ve koyu çıktı . Adet olmam gerekirken nasıl koyu çıkar diye düşündüm ve gebelik testi aldım . Ve müjdesilik çizgi . Yani demem o ki ovülasyon testi eğer gecikirseniz yaptığınız da size cevap verir şu an 4+3 hamileyim ve bi ovülasyon testi yapıyim tekrar dedim ve sonuç
Bende de aynısı olmuştu canım büyük ihtimalBenimde adetimden 1 gün geçti ovulasyon yaptm varmıdır sizce
Ay inşallah yeni yıl süprizi olur eşimeBende de aynısı olmuştu canım büyük ihtimal
Abla bi bakar mısın şuna bat 12 ve 13,14,15 sırayla ovulasyon yaptım bazılaeınkı çok koyu olyor git gide benimki yerınde sayıyor sanki yorumlarmısınBende de aynısı olmuştu canım büyük ihtimal
Hala adet olmadıysan gebelik testi al ve yap benceAbla bi bakar mısın şuna bat 12 ve 13,14,15 sırayla ovulasyon yaptım bazılaeınkı çok koyu olyor git gide benimki yerınde sayıyor sanki yorumlarmısın
Olmaım daha yapacsm bi günHala adet olmadıysan gebelik testi al ve yap bence
Büyük ihtimal hamilesinOlmaım daha yapacsm bi gün
Büyük ihtimal hamilesin
Yaptın mı canımİnşallahyapınca haber vericem
Yok valla ya gidemedim bir türlü koyde otryorm gitsem alıp yapcamYaptın mı canım
Canım 11 ve 12 sanki saha koyu gibi testle alakalı da olabilirHiç pik görmedim testleri düzgün yapamıyormuyum anlamıyorum cok mu damlatıyorum boyle kırmızı oluyor siz nasıl yapıyorsun,uz
Hamile misiniz merak ettimYok valla ya gidemedim bir türlü koyde otryorm gitsem alıp yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?