• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testiyle gebelik ögrenenler

merweeclnk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar ovülasyon testiyle gebe kalmaya çalışıyorum. 2 çizgi belirginlestigi gün birlikte olduk eşimle ve adet olmama bir 10 13 gün önce kadar çok fazla göğüs hassasiyeti yaşamaya başladım şuan adetime 4 gün falan kaldı dün ve bugün merak ettim test yaptm sizce gebe olma ihtimalim var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ,sevgiler..

Testin sonucu arkadaşlar.

Eklentiler

• 20220609_122553.jpg
    20220609_122553.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 319
Arkadaşlar merhaba bişi soracagım iki gün aralıklrl ovulasyon testi denedim yarın adet günüm en alttaki az önce denedğim bu şekilde hamilelik öğrenenler varmış sizce koyu mı yeterince

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 289
  • image.jpg
    image.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 265
Yaklaşık 8 9 ay kadar ugrasiyordum eşimle bende normalde hiç bir sorun yoktu sadece bende hormonal problem vardı tsh çıkıyordu o da prolaktini yükseltiyordu ikisini duzelttigim ay hamile kaldım şükürler olsun inşallah Allah tamamına erdirir sağlıkla ve isteyen hakeden herkes inşallah yaşar bu duyguyu ❤️

Arkadaşlar merhaba bişi soracagım iki gün aralıklrl ovulasyon testi denedim yarın adet günüm en alttaki az önce denedğim bu şekilde hamilelik öğrenenler varmış sizce koyu mı yeterince
Şöyle bir durum söz konusu adete 2 3 gün kala ovülasyon daha koyu oluyor ve birden koyulasiyor ikisi de idrarı döktüğünüz anda muhtemelen negatif ama tabi olur mu olur test yapmadan bilemezsiniz. Bende öyle olmuştu.

Merhabalar ovülasyon testiyle gebe kalmaya çalışıyorum. 2 çizgi belirginlestigi gün birlikte olduk eşimle ve adet olmama bir 10 13 gün önce kadar çok fazla göğüs hassasiyeti yaşamaya başladım şuan adetime 4 gün falan kaldı dün ve bugün merak ettim test yaptm sizce gebe olma ihtimalim var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ,sevgiler..
ben gunlerı anlamadım. ovulasyonun ustunden ne kadar gectı? tarıh olarak yazman lazım boyle karman corman olmus. hıc bırı net degıl hep falan :))normal zamanda olmadı mı da yumurtlama 10 13 gun once hassasıyet yasamaya baslıyosun? erken mı oldu yanı?ovulasyondan hemen sonra hassasıyet baslar genelde zaten hormonlardan da. eger 12 gun kadar gectıyse ve tekrar pık olduysa hamılelıkten suphe ederım ben ya da tekrar yumurtlama.. hıc kesın olmuyor bhcg yapman lazım

Merhaba göğüs hassasiyetiniz erken mi başladı sizin de bu ay bende mfk yöntemiyle değerlendirdik günleri adet tarihime 9 gün var göğüslerim çok sızlıyor
Evet erken başladı çok sızladı benimde Bi de şey farkettim gogsun ustu koltuk alti tarafı var ya orası da agrimisti ben ağır kaldırdım hamladim falan zannetmiştim. Bence o da bir belirti gibiydi.

Kan testi mi verdiniz ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu ben de aynı sizin durumdayım şuan adetime 2-3 gün var lh koyu
Evet adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim sonra da kan verdim 320 civarlarindaydi. Yaptığınızda çift çizgi hemen mi beliriyor. Benim son günde yaptığım öyle olmuştu direk çift çizgi.

Evet adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim sonra da kan verdim 320 civarlarindaydi. Yaptığınızda çift çizgi hemen mi beliriyor. Benim son günde yaptığım öyle olmuştu direk çift çizgi.
Kaçıncı gün kan vermiştiniz benim adet tarihim 2 haziran acaba acele etmesem mi doktor bazen yanlış gösterebiliyor testler dedi

Back
X