Ovulasyon Testiyle Gebelik Öğrenenler?

sinosko

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
727
534
18
İyi akşamlar kızlar, reglime 6 gün kala meraktan ovulasyon testi ve kaset gebelik testi yapmıştım ovulasyon silik hiç gözükmeyen çıkmıştı gebelikte hiç bişey yoktu. Bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı gebeliğini böyle öğrenen var mı?

Eklentiler

• 33D0FDEB-DA19-4CE5-AB15-415322065C1B.jpeg
    291,4 KB · Görüntüleme: 1.463
??

Canım ne zman yaptın ovulasyon testini yani sabah ilk idrarla yapılmıyor gün içinde yada akşam iki saat su icmediysen daha doğru sonuç veriyor bunlar daha önce ovulasyon yapıyordum testi aldığım kişi öyle demisti şimdi testine gelince T çizgisi yani Max yazan yere yakın olan C kontrol çizgisinden koyu olması gerekli .ben sabah ilk idrarla yaptım dün unutmuşum yapılmadığını sonra akşama yakın saat tuttum kendime su icmemek için hemen sonrası yaptım daha koyu çıktı iki çizgi eşit çıktı yarın kan vericem sağlık ocağında gebelik testide yapmıştım bikacgun önce silik belli belirsiz bişey çıkmıştı erken. Gebelik testinde ve normal kaset testde inslalh vardır canım rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde versin sağlıklı hamilelik yaşatsın inslalah oda çok önemli .belirtilerin varmı canım senin bende kaşık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var

Ben adete 8 kala hem gebelik hem ovulasyon yapmıştım gebelikte ip gibi çıkarken ovulasyonda kopkoyu çıkmıştı. Aynı gün kan verdim 33 çıktı. Gebelik testini tekrarlayın varsa onda da çıkar artik.

Canım ilk idrarla yapmadım testi akşam yaptım, ondan sonra böyle çıkınca gebelik testi yaptım oda çok net ikinci çizgi çıktı bugün kan testi vereceğim. Belirtim fazla iştah açıklığı ve kasıklarda ağrı başka da bişey yok yediklerimden de tiksiniyorum bu arada Rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu

Ben adete 8 kala hem gebelik hem ovulasyon yapmıştım gebelikte ip gibi çıkarken ovulasyonda kopkoyu çıkmıştı. Aynı gün kan verdim 33 çıktı. Gebelik testini tekrarlayın varsa onda da çıkar artik.
Ben 6 gün kala yapmıştım çok silik çıkmıştı ovulasyon yani pikten sonra gibi ama şüpheleniyordum bişeylerden, dün 4 gün kala yaptım böyle çıktı sonra gebelik testi yaptım kaset test ile net ikinci çizgi çıktı. Ben zaten artık erken gebelik testleri kullanmayacağım ondan eminim. Kaset test yaptım çıktı tekrarlamaya gerek var mı?

Amin
Koku hassasiyetide var bende markete gittigimde o baharatlar çok keskin kokuyordu bana ordan biranonce çıkmak istedim herşey koktu bana kötü kötü

Erken gebelik testi bende yaptım ince bir çizgi çıktı normal kaset testde belli belirsizdi

Erken gebelik testi bende yaptım ince bir çizgi çıktı normal kaset testde belli belirsizdi
Ama benim belirtiler uzun sürünce anladım ki bekleyeyim birazdaha dedim ovulasyon testinide oyuzden denemek istedim koyu cikinca

Ama benim belirtiler uzun sürünce anladım ki bekleyeyim birazdaha dedim ovulasyon testinide oyuzden denemek istedim koyu cikinca
Ben kaset testle öğrendim, geçen ay erken gebelik testi silik çıktı hamile değildim o yüzden güvenemiyorum artık ovulasyon aldığım sitedeki gebelik testleriyle yaptım hamilelik olmasa kaset test kolay kolay çıkarmıyor kuruma çizgileri hariç tabi

Benim öyle çok belirtim yok açıkcası diğer aylar psikolojik olarak yaptığım belirtiler bu ay yok kendimi dinlemeyeceğim dedim çünkü

Erken gebelik testleri öyle ya çok duydum galiba onlar hassas gebelik testi olduğu için çizgi çıkarıyor ovulasyon testini bende netten almıştım duruyordu bikactane vardı aticaktim sonra dursun dedim geçen gün aklıma geldi ovulasyonla hamilelik öğrenen var bide ben yapayım deidm işte yarın kan vericem dua et inslalh benimde olur sağlıklı bir şekilde cnm.Ümmü sübyan yaptırdım geçen yaz sübyan varmış bende okuncaklik falan hoca okudu ilk defa gittim hocada hoşuma gitti hani öyle paraci güvensiz hocalardan değildi korkarak gittim bakalım yarın testte çıkarsa 9 şenelik hasretimiz dinecek evimiz şenlenecek

Bende bugün vereceğim sende dua et inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder bize Ben bu ay ovulasyon kullandım, 6 ay önce düşüğüm oldu inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim bu sefer

Benim öyle çok belirtim yok açıkcası diğer aylar psikolojik olarak yaptığım belirtiler bu ay yok kendimi dinlemeyeceğim dedim çünkü
Bende kafama hiç takmadım inan bu ay rabbim hayırlısını versin dedim en güzelini o bilir dedim duamı ettim bakalım inslalh çıkar sende akıntı varmı cnm bende yok öyle bişey yerleşme kanaması falan

Bende bugün vereceğim sende dua et inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder bize Ben bu ay ovulasyon kullandım, 6 ay önce düşüğüm oldu inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim bu sefer
Amin inslalh cnm ederim sağlıklı olur kaç aylıkken düştü canm ya rabbim yüzünü güldürsün bu sefer kaç senelik evlisin

Bende bu ay takmayacağım dedim eşime de söyledim takmayalım diye çok istiyor çünkü benim akıntım öyle çok yoğun değil normal regli öncesi gibi benim düşük gerçekleşen hamileliğimde de yerleşme kanaması olmadı bunda da varsa eğer olmadı şu an için

Amin inslalh cnm ederim sağlıklı olur kaç aylıkken düştü canm ya rabbim yüzünü güldürsün bu sefer kaç senelik evlisin
Canım ben 1 senelik evliyim ama eşimle yaş farkı olduğu için onun çocuk isteği daha fazla çalışmıyorum da evde bir neşe istiyoruz 2-3 ayşık arasındayken düşük yaptım

Eşler bizden daha istiyolar ama belli etmiyolar bizi üzülmesin diye .kaç senelik evlisin cnm yaş kaç Baska çocuk yok sanirim

Canım ben 1 senelik evliyim ama eşimle yaş farkı olduğu için onun çocuk isteği daha fazla çalışmıyorum da evde bir neşe istiyoruz 2-3 ayşık arasındayken düşük yaptım
Bende çalışmıyorum tam çalışmaya baslicaktim bı iş vardı dedim gebelik testi yaptırım öyle dedim yaptıramadim nüfus cüzdanımi unutmuşum tam gittik hastaneyeya unutkanlıkta çok başladı bide bende acaba odamı hamilelik belirtisi ki..sen daha çok yeni evlisin ben düşün 9 şenelik evliyim daha sorunumuzun ne olduğunu bilmiyoruz hiç doktora gidemedik hayat şartlarından dolayı ne bilim rabbim aratmadan verir inslalh

Yas kaç küçüksün galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…