Ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmiii kizlar ?

Canım benim inşAllah gönlünce olur adetlerin yumurtlaman düzenli mi bu ay takip yapmış mıydın benimde T kopkoyu çıkmıştı bak hatta foto atayım günden güne
Adetlerim düzensiz hafif pco var ama iki üç gün oynama yapardı sadece.. Bi geçen ay çok gecikme yaşadım sonrasında adet oldum beş gün felan sürdü ama toplasan bir ped bilemedin iki ped kadarlık bişeydi.. Bu ay da telefonumdaki uygulamaya göre 13 gün gecikti adetim.. İdrar testi alamadığım için ovulasyon testi yapmayı denedim.. Böyle kıpkırmızı çıkıncs da şaşırdım.. Çünkü daha öncesinde ovulasyon ile takip yapmıştım ama böylesi ilk defa başıma geldi

Gecikmende var sen iyisi bi gebelik testi al sabah ilk idrarla yap kafan rahatlasın :)

Kızlar benim dün ovulasyon testi koyu çıktı dün akşam yaptım çok sikikti bu sabah yine koyu ben anlamadım var mı yaşayan

Dün ve bugün

Eklentiler

• 416E3EEF-E672-4FA1-8A54-8FDC3CC7651B.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 5EE67805-697A-4435-8706-9EC307A39333.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 25
Sağdaki mi t çizgisi canım.. Eğer öyleyse ben bu şekildeyken gebeliğimi öğrendim ☺
Beyaz taraf t çizgisi 2 tane olanın koyunolanı sabah yapıldı diperi akşam 6 da tek olan da 1 saat önce yapıldı nasıl böyle oynayabilir anlamadım

En alttaki gebelik testim
Merhabalar, bende sizin gibi takip ettim, Bugün erken gebelik yaptım uygulamaya göre 8 gün vardı negatifti. Aynı zamanda da ovülasyon testi yapıyorum, o da git gide koyulaşıyor. Acaba erken olduğu için mi göstermedi… ne zaman yenilemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…