Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon Testiyle Gebelik Öğrenenler Burada mı??
- Konu Sahibi thesevgi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Evet ben adetime 7 gün Kala laboquick kasette öğrendim
- 30 Ekim 2016
- 1.323
- 468
- 123
Adetime 3-4 gün kala yapmaya başlamıştım ovulasyon testi ilk yaptığında aşırı koyu değildi tabi normaldi sonradan cok koyulaştı . Senin adetine kaç gün varİkinci çizgi böyle miydi yoksa daha mı kırmızıydı sizin? Lazz53 Bazı yazılarda daha kırmızı olduğu yazılmış o yüzden bilemedim
- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 33
Yaa seninkini bilmiyorum ama benmki daha açıktı. Ve şimdi gebelik testi yaptım tek çizgi ikincisi hiç yok. O zaman adete yakın yumurtlama gibi bişey mi oluyor bilmiyorum yani herkesin testi doğru çıkmıyor demekkiYaa bende biraz önce aynı konuyu açtım sonra senin konunu gördüm. Benim de 5 gün var ovülasyon böyle
Senin test baya koyu gibi ümitlendirmek istemem tıbbi olarak bir mantık var mı bilmiyorum. O kadar çok kişi yapmışki gerçekten de bu ovülasyon testi işe yarıyor mu diye deneyip test etmek istedim bende işe yaramadıYaa bende biraz önce aynı konuyu açtım sonra senin konunu gördüm. Benim de 5 gün var ovülasyon böyle
- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 33
Bilemedimki valla canım 2 ay önce düşük yaptım ben. O zamanda denemiştim ovülasyonu seninki gibi çıkmıştı koyu ama aşırı koyu değil. 2 gün sonra kan verdiğimde 21 di değerim. Ne seni ne de kendimi umutlandırmakta istemiyorum ama yine de bi umut doğuyo insanın içineYaa seninkini bilmiyorum ama benmki daha açıktı. Ve şimdi gebelik testi yaptım tek çizgi ikincisi hiç yok. O zaman adete yakın yumurtlama gibi bişey mi oluyor bilmiyorum yani herkesin testi doğru çıkmıyor demekki
Yaa ama benim gebelik olsa erken gebelik testinde çıkardı sanırım benimkinden ümit yokta seninki olur umarımBilemedimki valla canım 2 ay önce düşük yaptım ben. O zamanda denemiştim ovülasyonu seninki gibi çıkmıştı koyu ama aşırı koyu değil. 2 gün sonra kan verdiğimde 21 di değerim. Ne seni ne de kendimi umutlandırmakta istemiyorum ama yine de bi umut doğuyo insanın içine
Belirtiler nasıl hiç bilmiyorum da regl olacak gibi belirtilerim var zaten testte ortada o yüzden hiç ümitlenmemekBilemedimki valla canım 2 ay önce düşük yaptım ben. O zamanda denemiştim ovülasyonu seninki gibi çıkmıştı koyu ama aşırı koyu değil. 2 gün sonra kan verdiğimde 21 di değerim. Ne seni ne de kendimi umutlandırmakta istemiyorum ama yine de bi umut doğuyo insanın içine
- 16 Mart 2023
- 27
- 4
- 6
- 25
- 5 Mart 2015
- 797
- 915
- 103
- 29
Ya kızlar benimde bu ay sürekli bi pik oluyor tekli olanlar 21-22 Temmuz… anlamadım bata daha var 1-4 Ağustos arası olması lazımYaa bende biraz önce aynı konuyu açtım sonra senin konunu gördüm. Benim de 5 gün var ovülasyon böyle
Eklentiler
Ben geçen ay denedim sadece ama 2-3 gün böyle çıktı sonra düştü en yüksek kırmızı olduğu gün yumurtalama olduğunu biliyorum onun öncesi ve sonrasını değerlendirmek gerekiyor sanırım ama bu kadar fazla pik olması nasıl bilmiyorum. Yumurtlaman bir ayda bikaç kez mi oluyor acaba?Merhaba ben de 4 ay önce 14 haftalık düşük yaptım ovülasyon testi deniyorum ama hepsi böyle çıkıyor hangi gün yumurtlama olmuş anlayamadım hepsi silik ama sanki 20 günde bir artma var 2 günde bir gün aşırı ilişki oluyor
Sizinki giderek artmış mı emin olamadım. Arada azalmış gibi ama gebelik olabilir mi ki 16-20 arası değişmiş gibi. Daha da var reglinize ama bi hafta önce öğrenen oluyormuş bu testleYa kızlar benimde bu ay sürekli bi pik oluyor tekli olanlar 21-22 Temmuz… anlamadım bata daha var 1-4 Ağustos arası olması lazım
- 5 Mart 2015
- 797
- 915
- 103
- 29
Ya var daha ama test yaptım kaset test acaba dedim 9-10 gibi yumurtladım o mu döllendi bak dün pozitif çıktı bugün sabah biri negatif biri silik gibi çıkmış testler de kafayı yediriyor . Tekli olan dün diğerleri bugünSizinki giderek artmış mı emin olamadım. Arada azalmış gibi ama gebelik olabilir mi ki 16-20 arası değişmiş gibi. Daha da var reglinize ama bi hafta önce öğrenen oluyormuş bu testle