- 12 Ekim 2017
- 106
- 42
- 98
- 30
- Konu Sahibi Favorite94
-
Böyle öğrenen çok var kuzum elinde test yok muKızlaar benim adetim 3 gün gecikti. Ovülasyon testi yaptım bugün böyle çıkıyo. Sizce gebe olabilirmiyiiiim yardımcı olurmusunuuuuzzEki Görüntüle 2839653 Eki Görüntüle 2839652
Şuan yok canım ama 3. Gün gebelik testiyle belli olurmu kiBöyle öğrenen çok var kuzum elinde test yok mu
Canım ben adete 3. Gün vardı teste fark ettim senin çoktan belli olur varsaŞuan yok canım ama 3. Gün gebelik testiyle belli olurmu ki
Kız tabi olur ben 2. Gün öğrendimŞuan yok canım ama 3. Gün gebelik testiyle belli olurmu ki
Olur tabi 3 gün gecikmiş ben 1 gün önce öğrenmiştimŞuan yok canım ama 3. Gün gebelik testiyle belli olurmu ki
Bi belirtin varmıydı canım akıntı yada kasık ağrısı falanKız tabi olur ben 2. Gün öğrendim
Evet aynı adet olucak gibi oluyodu ama onun yerine akıntı geliyordu bendeBi belirtin varmıydı canım akıntı yada kasık ağrısı falan
Akıntı nasıl oluyo peki bendede çok var şuan yani rengi ve yoğunluğu nasıl olması gerekiyoEvet aynı adet olucak gibi oluyodu ama onun yerine akıntı geliyordu bende
Bide benim ağzımda metal tat olmuştu yumurta da kokmuştu bana
Valla canım bendeki şeffaf, beyaz kremsii oluyodu karışık kuruyunca da sarımtırak oluyoAkıntı nasıl oluyo peki bendede çok var şuan yani rengi ve yoğunluğu nasıl olması gerekiyo
Benimkide öyle sanki ya ayy bilemedimValla canım bendeki şeffaf, beyaz kremsii oluyodu karışık kuruyunca da sarımtırak oluyo
Bence sende hamilesinBenimkide öyle sanki ya ayy bilemedimpeçetede sıvı böyle sarımtırak gözüküyo ama şeffaf gibide
Ağzından bal damlıyo pembe kurdeleliiiBence sende hamilesinHadi inşallah kız
Haber et test yap zaten çıkar ama ovülasyon testine bağlanma ben hamileyken yaptım bende ovülasyon göstermedi
Herkeste doğru sonuç vermiyor
Sen test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?