Ovülasyon testiyle gebelik anlayanlar

Favorite94

Kim ne ederse kendine eder 💫
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
106
42
98
30
Kızlaar benim adetim 3 gün gecikti. Ovülasyon testi yaptım bugün böyle çıkıyo. Sizce gebe olabilirmiyiiiim yardımcı olurmusunuuuuzz

Olabilir tabii hayırlısı olsun canım test yap kesinlikle varsa çıkar...

Yaa çok heyecanlandım şimdi ozaman yarın ilk işim alıp test yapmak olucak sizlerde belirti olmuşmuydu peki bundan 1 hafta önce sol kasığımda bi ağrı vardı 3 gün sürdü geceleri bile uyutmuyodu. Ama üşüttüm diye düşünmüştüm

Benimkide öyle sanki ya ayy bilemedim peçetede sıvı böyle sarımtırak gözüküyo ama şeffaf gibide
Bence sende hamilesin Hadi inşallah kız
Haber et test yap zaten çıkar ama ovülasyon testine bağlanma ben hamileyken yaptım bende ovülasyon göstermedi
Herkeste doğru sonuç vermiyor
Sen test yap

Bence sende hamilesin Hadi inşallah kız
Haber et test yap zaten çıkar ama ovülasyon testine bağlanma ben hamileyken yaptım bende ovülasyon göstermedi
Herkeste doğru sonuç vermiyor
Sen test yap
Ağzından bal damlıyo pembe kurdeleliii inşallah ilk defa bu ay ovülasyon denedim gerçi tam pik günü görmedim ama koyu gördüğüm her günü değerlendirdim. 1 senedir istiyorz inşallah bu ay olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…