- 26 Kasım 2016
- 83
- 26
- 8
pik yapmak nedir yaCanım 4,5,6 kesin değerlendirmelisin.Bugün ve yarın kesin olmalı pik yapmış bugün yaptığın.Özel olacak ama yastık desteğiyle hemen kalmamanı kesinlikle tavsiye ederim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pik yapmak nedir yaCanım 4,5,6 kesin değerlendirmelisin.Bugün ve yarın kesin olmalı pik yapmış bugün yaptığın.Özel olacak ama yastık desteğiyle hemen kalmamanı kesinlikle tavsiye ederim.
hangi markayı öneriyorsunuz arkadaşlar ovu da
pik yapmak nedir yahangi günlerde başlamalıyız testlere benim döngüm 30 gün
![]()
Merhaba ben bugn başladm teste. Tam anlayamadım kafam karıştı çift çizgi çıktığı zaman hemen mi başlamamız gerekiyor yoksa bi gün sonra silikleşmeye başlayınca mı. Testimi de yorumlarsanız çok sevinirim çok silik çıktı
Canım genelde 28 30 günde bir oluyorum adetim cuma günü bitti. Büyük ihtimalle bikaç güne yumurtlama olcak o zaman bugn çalışma yapmama gerek yok muCanım kaç günde bir regl oluyorsun? Test henüz koyulaşmamış bu şekilde devam et.İkiside koyuyken birliktelik oluyor. Sonra silikleşmeye başlayınca o günlerde yine olacak.
Canım genelde 28 30 günde bir oluyorum adetim cuma günü bitti. Büyük ihtimalle bikaç güne yumurtlama olcak o zaman bugn çalışma yapmama gerek yok mu
boncukcan canim birsey sorcaktim yarin adetin 5.gunu yani 5 haftalik olacam gecen yaptim testten baska yapmadim hani silik yine demistim ya kan vercektim yapmadilar beklememi soyledi suan kanama falan yoj sukur hamilelik belirtileri yasiyorum migde bulantisi akinti falan senin nezaman oldu kimyasal adetin kacinci gunu cok merak ediyorum[/QUOTE
Canım hiç bunu sıkıntı yapma benim reglden 2 gün önce silik çıkmıştı kimyasal da aynı gün 20 falandı kanda.Tam adet günü lekelenme başladı sonrada çok yoğun kanama.Yani senin bebiş yerini yapıyor Allah a şükür leken falanda yok artı neredeyse 2 gün sonra bir hafta olacak regl gecikmen,kimyasal deil olsa sana zaten ufaktan belirti verir.Bunu düşünme bebişin de üzülmesin annesi ultrasona girseydin rahatlardın.Ama yurtdışı prosedürleri işte...
boncukcan buralardayim canim icim bir turlu rahat etmiyor yine kimyasal olacak diye cok korkuyorum
Sen nasilsin iyimisin bebis nasil cinsiyetini merak ediyomusun icinden ne geciyor oglum var demistin umarim birde kizin olur tabi once saglikli olsunda onemli olan o
Migde bulantisini kizimda cok oldu ilk 3 ay surdu cok kotuydu yaa olsun bebisler iyi olsunda biz cekeriz skintilari :)Canım bende mide bulantısı 7. hafta yani geçen hafta bi başladı mahvediyor beni. Sabah kalkamıyorum aç karna daha fena. 2 kilo aldım hemen. İştah varda bulantı dan kiloyu nasıl aldım anlamadım ödem galiba. Her şeyden tiksindim oğlumda böyle değildim.Dierindede farklıydı. Anladım ki her hamilelik aynı kadında bile farklıymış. Sağlıklı olması tek dileğim ama içimden kız geçiyor annem bana hamileyken çaydan tiksinmiş tiryaki olduğu halde.Bende çaydan tiksindim,belirtilerle cinsiyete inanmasamda kız gibi hissediyorum.Tabi sağlıklı olsunda![]()
bende yeni başlıcam ya 20.daha koyu değerlendir benceMerhaba kızlar.Benim gibi yumurtlama gününü testle belirlemeye çalışanlar yardımlaşalım bence19 yazan dünün 20 yazanda bugünün testi. Dünü değerlendirdim bugünü değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı ?
Migde bulantisini kizimda cok oldu ilk 3 ay surdu cok kotuydu yaa olsun bebisler iyi olsunda biz cekeriz skintilari :)
O eski mesaj canım ben şuan hamileyim zatenbende yeni başlıcam ya 20.daha koyu değerlendir bence
O eski mesaj canım ben şuan hamileyim zaten![]()
Sagol canim 3 bucuk yasinda guzel bir kizim var soylemistim unuttun herhalde ozamanlar bukadar yazismiyorduk ikincide oglum olsun isterim onun duygusuda daha farklidir herhalde Allah senin yavrularinida bagislasin uzun uzun omurler versinAaa ben kızın olduğunu bilmiyordum :) canım Allah bağışlasın işte gönül diğerini farklı istiyor tabi sağlıklı olsunlar gerisi önemli deil.