• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinin saati var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

portakalkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
608
231
33
Merhaba arkadaşlar,
Ovulasyon testini her gün aynı saatte yapmak zorunda mıyız? Aynı saatlerde yapmazsak doğru sonuca ulaşamıyor muyuz? Ben bazen saatleri kaçırıyorum ve her gün aynı saatte yapamıyorum. İçime kurt düştü. Acaba yanlış mı yapıyorum.
bu konuda deneyimli kişilerin fikirlerne ihtiyacım var. İlk defa bu ay testi kullanmaya başladım.
Şimdiden çok sağolun♥️

Merhaba arkadaşlar,
Ovulasyon testini her gün aynı saatte yapmak zorunda mıyız? Aynı saatlerde yapmazsak doğru sonuca ulaşamıyor muyuz? Ben bazen saatleri kaçırıyorum ve her gün aynı saatte yapamıyorum. İçime kurt düştü. Acaba yanlış mı yapıyorum.
bu konuda deneyimli kişilerin fikirlerne ihtiyacım var. İlk defa bu ay testi kullanmaya başladım.
Şimdiden çok sağolun♥️
Test kullanim kılavuzunda yaziyordur. Hormon icin uygun saatler varmis galiba. Sadece 1 ay kullandım tam ayni saatler olmadi. Asagi yukarı ayni olmalı diye biliyorum. Sabah idrari ile değil tabi. Su icilmemis cay icilmemis Beklemis koyu renk idrarla yapilmali diye biliyorum.

Evet testi yapmadan 2 saat öncesinden sıvı alımını kesiyorum ama saatler hergün aynı olmuyor. Siz ovulasyonun faydasını gördünüz mü peki

çay ,kahve içilmemiş olmalı ovulasyon testi öncesinde ve sabah ilk idrar olmayacak. Tam aynı saat olmasa bile çok fazla ara olmaması lazım tam doğru sonuç için canım.

çay ,kahve içilmemiş olmalı ovulasyon testi öncesinde ve sabah ilk idrar olmayacak. Tam aynı saat olmasa bile çok fazla ara olmaması lazım tam doğru sonuç için canım.
Ay ben 5 gündür yapıyorum arayada cok zaman koyuyorum. Mesela bugun sabah yaptıysam yarın gece yapıyorum gibi.. henüz pik göremedim Acaba yanlış yapıyorum da ondan mı :( üüf bu ayıda kaçırmak istememiştim bir umut ovulasyon deneyeyim demiştim onuda beceremedim galiba :)

Ay ben 5 gündür yapıyorum arayada cok zaman koyuyorum. Mesela bugun sabah yaptıysam yarın gece yapıyorum gibi.. henüz pik göremedim Acaba yanlış yapıyorum da ondan mı :KK43: üüf bu ayıda kaçırmak istememiştim bir umut ovulasyon deneyeyim demiştim onuda beceremedim galiba :)
olsun cnm moralini bozma hiç. bu ay deneyim olmuş olur eğer piki göremezsen diğer gün tam çatladığı günü değerlendirirsin. stres yapma

Back
X