• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testini yorumlar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bsra2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
21
13
38
27
Kızlar selam,gebe kalmak istiyorum ovülasyon testine başladım ancak yumurtlama gününü tam olarak anlayamadim yorumlarsaniz sevinirim🥰

Eklentiler

• 20191226_123159.jpg
    20191226_123159.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 100
Koyulaşma olmaya başlamış bence bugünü değerlendirin yarın yumurtlama olmuşsa ekstra ekstra değerlendirin :KK68:

Kızlar selam,gebe kalmak istiyorum ovülasyon testine başladım ancak yumurtlama gününü tam olarak anlayamadim yorumlarsaniz sevinirim🥰
Her an koyulaşabilir bence değerlendirin bugünü. Gün aşırı devam edersiniz. Benimde böyleydi tam koyu değildi. 6 saat sonra tam eşitlendi c ve t. Çok şaşırmıştım. Ertesi sabahta çatlamıştı. Yani silikleşmeye başlamıştı.Hepsi çok hızlı oldu anlayacağın😀

Her an koyulaşabilir bence değerlendirin bugünü. Gün aşırı devam edersiniz. Benimde böyleydi tam koyu değildi. 6 saat sonra tam eşitlendi c ve t. Çok şaşırmıştım. Ertesi sabahta çatlamıştı. Yani silikleşmeye başlamıştı.Hepsi çok hızlı oldu anlayacağın😀
Dünü degerlendirmistim yarinida degerlendiriyim her gün önemli malum😄

Dünü degerlendirmistim yarinida degerlendiriyim her gün önemli malum😄
Eşinizde sperm problemi, azlığı vs yoksa her gün önemli ama varsa bir gün arayla öneriyorlar bilginiz olsun. Ayrıca ovülasyon günü ne kadar önemliyse önceki 2 ve sonraki 4 gün de o kadar önemli. İlla ilişki için çok koyu olduğu günü beklemek de yanlış anlayacağın😀

Kızlar bende bu ay başladım test yapmaya benimkini de yorumlar mısınız bugün 2 tane yaptım hatta
IMG_20200103_214208.jpg

Bugünü boş geçme yarın muhtemelen yumurtlama yakın gibi duruyor canım

Kizlar adetim folik asit kullanmaya basladiktan sonra 6 gun gecikerek geliyor.Buna gore normal adet olmam gereken tarihe 2 gun gecikirse 8 gun var.Ovulasyon testim bugun bu sekildeydi sizce gebelik sansi var midir

Eklentiler

• IMG-20200107-WA0003.jpeg
    IMG-20200107-WA0003.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 34
Back