Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim devam et testlereKızlar selam,gebe kalmak istiyorum ovülasyon testine başladım ancak yumurtlama gününü tam olarak anlayamadim yorumlarsaniz sevinirim![]()
Altaki biraz koyu belki yarin testin poztif olabilrKızlar selam,gebe kalmak istiyorum ovülasyon testine başladım ancak yumurtlama gününü tam olarak anlayamadim yorumlarsaniz sevinirim![]()
Her an koyulaşabilir bence değerlendirin bugünü. Gün aşırı devam edersiniz. Benimde böyleydi tam koyu değildi. 6 saat sonra tam eşitlendi c ve t. Çok şaşırmıştım. Ertesi sabahta çatlamıştı. Yani silikleşmeye başlamıştı.Hepsi çok hızlı oldu anlayacağınKızlar selam,gebe kalmak istiyorum ovülasyon testine başladım ancak yumurtlama gününü tam olarak anlayamadim yorumlarsaniz sevinirim![]()
Dünü degerlendirmistim yarinida degerlendiriyim her gün önemli malumHer an koyulaşabilir bence değerlendirin bugünü. Gün aşırı devam edersiniz. Benimde böyleydi tam koyu değildi. 6 saat sonra tam eşitlendi c ve t. Çok şaşırmıştım. Ertesi sabahta çatlamıştı. Yani silikleşmeye başlamıştı.Hepsi çok hızlı oldu anlayacağın![]()
Koyulaşma olmaya başlamış bence bugünü değerlendirin yarın yumurtlama olmuşsa ekstra ekstra değerlendirin![]()
Sabah ilk işim testi tekrarlamak olucakKoyulaşma olmaya başlamış bence bugünü değerlendirin yarın yumurtlama olmuşsa ekstra ekstra değerlendirin![]()
Eşinizde sperm problemi, azlığı vs yoksa her gün önemli ama varsa bir gün arayla öneriyorlar bilginiz olsun. Ayrıca ovülasyon günü ne kadar önemliyse önceki 2 ve sonraki 4 gün de o kadar önemli. İlla ilişki için çok koyu olduğu günü beklemek de yanlış anlayacağınDünü degerlendirmistim yarinida degerlendiriyim her gün önemli malum![]()
Canım yumurtlama testin pozitif degerlendir