Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladim cnm ben 2 yil oluyo iki defa kullanmistim olmadi bu ay deneyeyim dedim de bklmMerhaba ben 4. Denemeden sonra gebe kaldim ama bende triod. Vardı o engeldi ama şuan duzene girdi.
nasil degerlendirdin peki cnm pozitif ciktigi gun ve sonrasi nasil olduMerhaba ben 4. Denemeden sonra gebe kaldim ama bende triod. Vardı o engeldi ama şuan duzene girdi.
3 gun ust uste yaniYumurtlamadan bir önceki gün ve yumurtlamq günü ve çatlama gününü degerlendirdik
anladim cnk saol peki belirtiler nelerdi
Bende öyle değerlendirdim bu ay hamile kaldım şuan çok bi gebelik eşinizde sperm promlemi yoksa üst üste deneyebilirsiniz3 gun ust uste yani
yok cnm sorun belirtilerin nelerdi anlatabilirmisin ovulasyon testini ilk denemedemi hamile kaldinBende öyle değerlendirdim bu ay hamile kaldım şuan çok bi gebelik eşinizde sperm promlemi yoksa üst üste deneyebilirsiniz
4. Denememde kaldım ama diğerlerinde bu şekilde değerlendirmemiştik hep gün aşırı yapmıştık bu sefer hiç ara vermedik onun da etkisi var bence ben çok erken öğrendim adetten 5 gün önce falan belirtim olduğu için test yapmadım beklenti olunca erken yapıyorsun ister istemez test silik çıktı kan verdim 16,5 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 37 çıktı sağlıklı artış olursa doktora gideceğim henüz gitmedim daha biraz daha yükselmesini bekliyorum şuan kasıklarımda ağrı batma ve göğüs şiskinliğim fazla başka bi belirtim yok henüzyok cnm sorun belirtilerin nelerdi anlatabilirmisin ovulasyon testini ilk denemedemi hamile kaldin
saol cnm insallah saglikli bir sekilde ilerler4. Denememde kaldım ama diğerlerinde bu şekilde değerlendirmemiştik hep gün aşırı yapmıştık bu sefer hiç ara vermedik onun da etkisi var bence ben çok erken öğrendim adetten 5 gün önce falan belirtim olduğu için test yapmadım beklenti olunca erken yapıyorsun ister istemez test silik çıktı kan verdim 16,5 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 37 çıktı sağlıklı artış olursa doktora gideceğim henüz gitmedim daha biraz daha yükselmesini bekliyorum şuan kasıklarımda ağrı batma ve göğüs şiskinliğim fazla başka bi belirtim yok henüz
Amin imşsllahsaol cnm insallah saglikli bir sekilde ilerler
akintin nasil bi akintiydi cnmGebelik mi .sıcak .basması ve akıntım çok vardı hergun .birde Haziran'da hiç adet olmadım .
anladim cnm saol ❤Kremsi bir akıntı bazen beyaz oluyor du sulu .