Ayy canımm dualarım seninlee..inşallah hamilesindiirrr:) yaa benim de bugün 15.günüm ve yaptığım testteki silik çizgi biraz daha belirginleşmiş.öteki gibi tam kıpkırmızı değil ama baya belirginn.yumurtladım mı acabaa yaaaa..
Eki Görüntüle 845988 Psikolojik mi yoksa geröekten bugün tarihli testteki 2.çizgi daha mı koyu yaaa???
Eki Görüntüle 845988 Psikolojik mi yoksa geröekten bugün tarihli testteki 2.çizgi daha mı koyu yaaa???
benımde bugun böyle ama reçete de yazıyor bu negatif demekmiş canım 'c' ile 't' aynı renk olacak ya da 't' 'c' den koyu olucakmıs yarın tekrar dene bakalım nasıl cıkacak foto atarsın tekrardan
Puuff negatif mi gene yaa..ben de yarın sabah şehir dışına çıkcam 1 gece kalıp döncem.dün ilişki olmuştu.aslında bugün ara vermemiz gerekiyo.ama ben az önce eşimi aradım,geç kalma eve,yumurtam çatladı galiba dedimm :))) yarın yumurtlarsam evde yokum yaaa(
Puuff negatif mi gene yaa..ben de yarın sabah şehir dışına çıkcam 1 gece kalıp döncem.dün ilişki olmuştu.aslında bugün ara vermemiz gerekiyo.ama ben az önce eşimi aradım,geç kalma eve,yumurtam çatladı galiba dedimm :))) yarın yumurtlarsam evde yokum yaaa(
benim de seninki gibi canım tam kırmızı değil ama ben işimi şansa bırakmıcam bugünden başlıyom çalışmalara hatta romantik ortam bile yaptım bugün aşka gelmek lazım :)
ayrıca akıntıdan da anlaşılıyo yumurtan catladıktan sonra sümüksü uzayan bir akıntı gelıyor bı kac ay takıp edip diğer aylar kendın gününü bulabilirsin[/Q]
ben bu akıntı olayını tam anlıyamıyorum, bu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor yoksa yumurta çatlayacak mı demek? yani bu akıntıyı görünce mi ilişkiye girecez, yoksa bu akıntı gelmeden önce ilişkiye girmemiz gerekiyor muydu?
ayrıca akıntıdan da anlaşılıyo yumurtan catladıktan sonra sümüksü uzayan bir akıntı gelıyor bı kac ay takıp edip diğer aylar kendın gününü bulabilirsin[/Q]
ben bu akıntı olayını tam anlıyamıyorum, bu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor yoksa yumurta çatlayacak mı demek? yani bu akıntıyı görünce mi ilişkiye girecez, yoksa bu akıntı gelmeden önce ilişkiye girmemiz gerekiyor muydu?
Canim Kimisi Diyor Akinti Başladiktan Sonra Yumurtlama Başlamiştir.. Kimsi Diyor Akinti Gelince Yumurtlama Bitiyor.. Sen En iYisi Adetin Bitince Gün Aşiri çalişş..en Güzel öyle Yakalasirin:))
Kızlar merhaba..benim bugün 14.gun hala cift cizgi yok sizde durumlar nasıl?
nette daha uygun.arkadaşlar yorumları okudumda ovulasyon testini ilk defa duydum ve bende denemek istiyorum.sizce hangi markayı almalyım eczanelerde bulunurmu netten mi almalıyım:44:
ben yaklaşık 10 gündür yapıyorum yavaş yavaş koyulaşıyor ovulasyon pazar gibi gözzüküyor.meraba arkadaslar adetimin bugün 13.günü.ve ben 5.gün adet bitiminden sonra 1 gün arayla şimdiye kadar 3 test yaptım.ama silik çizgi çıkıyor hep.ya bu 2 çizginin görünebilmesi mümkünmü,,bu testlere güvenebilrmiyiz ki.acaba yumurtlama olmuyormu die kemdimde düşünmeye başladım.kafam çok karışıkk.bilgisi olan.. 1.5 yıldır bebiş istiyorz ayrıca hormon tedavisi görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?