Ovulasyon testini ilk defa kullanacağıımmmm!! Yardımm

Psikolojik mi yoksa geröekten bugün tarihli testteki 2.çizgi daha mı koyu yaaa???

Son düzenleme:

sağol canım benim inşaallahhhhhhh :)) bence 15.gün yumurtlamışsın bugünü değerlendirin ancak yarın yine test yap daha silik olursa bugün yumurtlamışsın demektir :)

Eki Görüntüle 845988 Psikolojik mi yoksa geröekten bugün tarihli testteki 2.çizgi daha mı koyu yaaa???

benımde bugun böyle ama reçete de yazıyor bu negatif demekmiş canım 'c' ile 't' aynı renk olacak ya da 't' 'c' den koyu olucakmıs yarın tekrar dene bakalım nasıl cıkacak foto atarsın tekrardan

benımde bugun böyle ama reçete de yazıyor bu negatif demekmiş canım 'c' ile 't' aynı renk olacak ya da 't' 'c' den koyu olucakmıs yarın tekrar dene bakalım nasıl cıkacak foto atarsın tekrardan

Puuff negatif mi gene yaa..ben de yarın sabah şehir dışına çıkcam 1 gece kalıp döncem.dün ilişki olmuştu.aslında bugün ara vermemiz gerekiyo.ama ben az önce eşimi aradım,geç kalma eve,yumurtam çatladı galiba dedimm :))) yarın yumurtlarsam evde yokum yaaa (

sorun yapma spermler içerde 48 saat yaşıyo diye biliyorum :) yani bugn olursa o yarınada yeter gibi.şehirdışından gelince yine olur 1 gün ara verrsiniz sadece

sen bu gece çalışma yap canım spermler 72 saat kalıyormuş zaten eve ovulasyondan önceki ilk 3 gün cok önemlıymıs yanı yumurtan çatlamadan içeride sperm olması yumurtayı döllemek ıcın o yuzden boşuna strese sokma kendını

Ayyy iyii barii,48 saatt-72 saat farketmezz kalsınlarr içerde yeterki :) doğru 1 gün ara vermiş olcaz,o da yeterli olur heralde ( allah nasip ettiyse tabi )

benim de seninki gibi canım tam kırmızı değil ama ben işimi şansa bırakmıcam bugünden başlıyom çalışmalara hatta romantik ortam bile yaptım bugün aşka gelmek lazım :)

benim de seninki gibi canım tam kırmızı değil ama ben işimi şansa bırakmıcam bugünden başlıyom çalışmalara hatta romantik ortam bile yaptım bugün aşka gelmek lazım :)

Ehehheee süpersiiiinn.Ben de mi yapsam öle bişi..bugünlerde daha bi aşkla çalışmak lazım

Kızlar merhaba..benim bugün 14.gun hala cift cizgi yok sizde durumlar nasıl?

Canım bugunku teste koyu gibi telden girdiğim icin resim nerden yükleniyor bilmiyorum yoksa yukleyip paylaymak isterim fikir açısından bilgin var mi

arkadaşlar yorumları okudumda ovulasyon testini ilk defa duydum ve bende denemek istiyorum.sizce hangi markayı almalyım eczanelerde bulunurmu netten mi almalıyım:44:

meraba arkadaslar adetimin bugün 13.günü.ve ben 5.gün adet bitiminden sonra 1 gün arayla şimdiye kadar 3 test yaptım.ama silik çizgi çıkıyor hep.ya bu 2 çizginin görünebilmesi mümkünmü,,bu testlere güvenebilrmiyiz ki.acaba yumurtlama olmuyormu die kemdimde düşünmeye başladım.kafam çok karışıkk.bilgisi olan.. 1.5 yıldır bebiş istiyorz ayrıca hormon tedavisi görüyorum.

ben yaklaşık 10 gündür yapıyorum yavaş yavaş koyulaşıyor ovulasyon pazar gibi gözzüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…