Kızlaarrr burdan edindiğim bilgiler neticesinde az önce internetten Laboquıck ovulaston testi sipariş ettim.Bugün adetimin son günü.Benim adetim hep 2 gün öne atarak gelir normalde.ama bu ay stresten dolayı 11 gün geç geldi.şimdi ben bu testi ne zaman yapıcam.bu son adetim işi bozdu.bi de sabah mı yoksa akşam mı yapayım?? Günde 1 defa yapmam sağlıklı sonuç verir mi?? Görüş ve önerilerinizee talibiiiimmmm
Laboquick testlerini kullanmış biri olarak sana yardımcı olabilirim :) Adetinin ilk gününü 1. gün sayarak 10. gün kullanmaya başla. Ta ki çift koyu çizgiyi görene dek. Bu arada silik çizgi çıkmaya başladığında gün aşırı ilişki olursa şansın daha da artar. Zira yumurtama gününden 1 gün önce ilişki olmasında fayda var... Testi ilk idrarınla yapma. Gün içerisinde fazla sıvı almadan 3-4 saat tuttuğun idrarınla yap. Yoksa çizgi hep silik çıkar. İlk idrarınla yaparsan da yumurtlamayı kaçırabilirsin. Çünkü sabah ilk idrar 1 gün öncesinin sonucunu verir. Hayırlısı olsun bakalım :)
Canıım çok teşekkür ederimm,dediklerini uygulayacağım.akşamüzeri saat 5-6 sıraları yapsam uygundur heralde.bi de bu testi yapmaya başladığım günden itibaren hergün ilişkiye girmem gerekmiyor değil mi.yani bizim 1 gün oluyor 1 gün ara veriyoruz..normal dimi?
İlişki testte pozitifi yakaladığın an gerekiyor aslında ama ben de teste başladığım andan itibaren gün aşırı,yani bir gün var bir gün yok şeklinde ilişkiye girmiştim. Öyle daha iyi zaten,her gün olunca sperm kalitesi düşüyormuş. Testte pozitifi gördükten sonra da birkaç gün devam ettik aynı şekilde. Zaten aynı ay hamile kaldım,darısı başına
Canıım çok teşekkür ederimm,dediklerini uygulayacağım.akşamüzeri saat 5-6 sıraları yapsam uygundur heralde.bi de bu testi yapmaya başladığım günden itibaren hergün ilişkiye girmem gerekmiyor değil mi.yani bizim 1 gün oluyor 1 gün ara veriyoruz..normal dimi?
Evet canım doğru uyguluyuorsunuz. Gün aşırıdan kasıt 1 gün ara olması zaten :) Hiç merak etme. Koyuyu gördüğünün 1 gün öncesi ilişki olduysa zaten vücudunda bekleyen sperm olur. Önemli olan da sen yumurtladığın anda vücudunda sperm olması. elmadilimi'nin de dediği gibi, koyuyu gördükten sonra gün aşırı olacak şekilde birkaç gün yine devam edin. Ha bir de acaba oldu mu, acaba hamile kaldım mı diye kafaya takıp, onu düşünüp durmak yok ona göre
Ayy dün de aklıma o geldi zaten.şimdi ben bu testleri yaparım.onda sonra da ha oldum ha olucamm,aha hamileyim,aha değilim diye sürekli stres halinde olurum.eyvaahh eyvaahh :)) neyse mümkün mertebe aklıma getirmemeye çalışıcam.hayırlısı bakalım yaa
Ah ah olmuyor son 6 gün ama kafayı yiğcemEeee biz maalesef böyleyiz, sabırsızız. O yüzden kendine bir uğraş bulmanda fayda var. Gezmelere ak bari
Ah ah olmuyor son 6 gün ama kafayı yiğcemdiyorum ki bu ovi testleri gebeliğide gösteriyormuş ya kafamda hep alıp yapmak var :))
:) bende bugun 2 tane eczane ye sordum yoktu ovulasyon testi alamadım onun yerine gebelik testi yaptım 6 gün olmasına rağmen negatif çıktı moralim bozuldu cok ümitliydim bu ayGel bende bir sürü var, vereyimBir dahaki ay kullanırım diye almıştım bir sürü. Sürpriz gebelik olunca elimde kaldılar
bende laboquıck markalı ovi testinden sıparıs verdım henuz elime geçmedı su an regl dönemımdeyım ben hem ateşi ölçüp hem testi yapmak istiyorum yalnız aralık ayından sonra korunmayı bırakabılırım şimdilik sadece deneme amaclı kullanıcam inşallah aralıktan sonra bebiş hayırlısyla gelir
:) bende bugun 2 tane eczane ye sordum yoktu ovulasyon testi alamadım onun yerine gebelik testi yaptım 6 gün olmasına rağmen negatif çıktı moralim bozuldu cok ümitliydim bu ay
Şafak 5 bakalım ne olucak cok merak ediyorum su 5 günde geçse inşallah güzel haberimi vericem sana inşallahHemen bozma moralini. Ben adete 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım da çıkmamıştı. Varsa daha belli olmayabilir.
Hem ne o öyle, 6 gün çok az bi süre gibi yazmışsın :) En azından adet gününü beklemelisin
Şafak 5 bakalım ne olucak cok merak ediyorum su 5 günde geçse inşallah güzel haberimi vericem sana inşallah
İnşallah canım inşallah ama hiç bir belirtim yok suan :)İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Bu hafta inşallah o müjdeli haberinle gelirsin
Benim de pazartesiye kalmış.bugün gelir diye çok bekledim ama malesefateş ölçmek de gerekiyo mu? eczaneden şu koltuk altına koyulan derecelerden mi alayım? ateşim yükselince mi yumurtlama günümü belirliyor?
ates ölçme metodu da cok yaygın kullanılıyor.evet o derecelerde olabılır adetın bırıncı günü sabah yataktan kalkmadan saat 07:00-09:00 arası ölçmen gerekiyor yumurtaların catladıgı zaman 0.2 0.3 derecelik bı artış olması gerekıyor o derecelerın hassasiyeti iyiyse alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?