Merhaba :) ilk sırada ki kit daha belirgin ikinciye oranla. Pik yapmış yani. Diğer günler test yapmaya devam edersen, giderek çizgi siliklesecek. Pikten 24-36 saat sonra yumurtamiz çatlıyormuş. Bugünleri değerlendirebilirsiniz. Yumurta gelişimi için de aktardan polen, arı sütü, saf kestane balı aldım. Bunları kullanabilirsiniz. :)))Kızlar selam. Biz 3 aydır bebiş çalışmaları yapıyoruz ancak henüz nasip olmadı. Bugün ne yazık ki reglimin ilk günü. Regl düzensizliğim yok günü gününe hatta saati saatine oluyorum. İki aydır bir gebenin günlüğünden ovülaston testi aldım onu da uyguluyorum ancak gebelik oluşmadı. Şimdi sorum şu. Benim ovülasyon testler de genelde t çizgisi c çizgisinden daha koyu olmuyor. Şimdi size geçen ay ki yumurtlama da yaptığım testleri atacağım. Bu testlere göre acaba yumurtam yeterince büyümüyor olabilir mi ? Yeterince büyütmek için ne yemeliyiz nasıl beslenmeliyiz ?
Oyyy tamam kuzummm burda da denk geldikMerhaba :) ilk sırada ki kit daha belirgin ikinciye oranla. Pik yapmış yani. Diğer günler test yapmaya devam edersen, giderek çizgi siliklesecek. Pikten 24-36 saat sonra yumurtamiz çatlıyormuş. Bugünleri değerlendirebilirsiniz. Yumurta gelişimi için de aktardan polen, arı sütü, saf kestane balı aldım. Bunları kullanabilirsiniz. :)))
Tamam kuzummm bu ay onu da deneyeceğim hafi bakalımŞaka bir yana bildirim geliyor bana ordan görüyorum mesajlarını. :) buarada macun kıvamına getirip tuketmek gerekiyor dedim şeyleri. Sabahları aç karna bir tatlı kaşığı ( mutkaks tahta kaşık olacak) yiyebilirsin
İnşallah bebişine kavuşursun canım benimTamam kuzummm bu ay onu da deneyeceğim hafi bakalımbu arada bu pik olmuş demek dimi ya aklım takılıyor bazı insanların ki aşırı koyu oluyor
İnşallahhh arkadaşım sen de ben de bekleyen herkesi de kavuştursun inşallah rabbimİnşallah bebişine kavuşursun canım benim
Benimkide birgebenin günlüğünden testlerim 7 Ekim de pik gibi düşünüyorum. Sizinki de bence pik. Sonra silikleşti zatenBu da ondan bir önceki ay
Merhaba vitamin kan değerlerinize baktırdınızmı? Mesela D vitamini en önemli değer vücudumuzda onun eksikliği düşüklüğü yumurta kalitesini etkiliyor ben dün baktırdım en düşük sınır 30 olmalı benimki 9 çıktı bende ovülasyon testi ile takip yaptjm ama boşa yapmışım d vitaminim düşükmüş yani ne kadar pik olursa olsun yumurta kalitesiz ise döllenme olmuyor maalesef..İnşallahhh arkadaşım sen de ben de bekleyen herkesi de kavuştursun inşallah rabbim
Evet 7 ekim pik olmuş inşallah değerlendirmişsinizdir de tutar hayırlısıylaBenimkide birgebenin günlüğünden testlerim 7 Ekim de pik gibi düşünüyorum. Sizinki de bence pik. Sonra silikleşti zaten
Canımmm ben aylardır d vitamini kullanıyorum zaten. 45 falandı en son baktırdığımda daha da artmıştır sanırım. Ferritin değerim biraz düşüktü ama o da 40 küsür çıkmışMerhaba vitamin kan değerlerinize baktırdınızmı? Mesela D vitamini en önemli değer vücudumuzda onun eksikliği düşüklüğü yumurta kalitesini etkiliyor ben dün baktırdım en düşük sınır 30 olmalı benimki 9 çıktı bende ovülasyon testi ile takip yaptjm ama boşa yapmışım d vitaminim düşükmüş yani ne kadar pik olursa olsun yumurta kalitesiz ise döllenme olmuyor maalesef..
Oo maşallah çok iyi ozaman bu ayda olmazsa kadın doğum doktoruna görürün adetin 3.günü osizi yönlendirir zatenCanımmm ben aylardır d vitamini kullanıyorum zaten. 45 falandı en son baktırdığımda daha da artmıştır sanırım. Ferritin değerim biraz düşüktü ama o da 40 küsür çıkmış
Ay ben bu ay da kadın doğum doktoruna gittim 3. Günü kan testi verdim hepsi normal çıktı yaOo maşallah çok iyi ozaman bu ayda olmazsa kadın doğum doktoruna görürün adetin 3.günü osizi yönlendirir zaten
Değerlendirdik 7 Ekim ve ondan sonraki günü. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahEvet 7 ekim pik olmuş inşallah değerlendirmişsinizdir de tutar hayırlısıyla