• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine başladım yardım edin kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de su an da silik acaba ben de mi birliktelik yaşasam bilemedim ki su an resim atmaya çalışıyorum gelmiyor sanırım bugün de yaptım sabah

canım yaparken bir yandan da gün aşırı ya da 2 günde bir ilişki olsun hiç ilişkisiz geçirme günlerini ama koyu çizgiyi yakaladığında ve çizgi silikleştiğin de üst üste olsun ilişki. dediğim gibi ilk seferde tecrübesiz oluyor daha sonradan kazanacaksın tecrübe. ben 7 ayın 4-5 ayında yaptım ve inan hiç koyulmuyordu testim yumurtlama sorunumdan dolayı ama şükür çift çizgiyi gördümüştüm

canım yaparken bir yandan da gün aşırı ya da 2 günde bir ilişki olsun hiç ilişkisiz geçirme günlerini ama koyu çizgiyi yakaladığında ve çizgi silikleştiğin de üst üste olsun ilişki. dediğim gibi ilk seferde tecrübesiz oluyor daha sonradan kazanacaksın tecrübe. ben 7 ayın 4-5 ayında yaptım ve inan hiç koyulmuyordu testim yumurtlama sorunumdan dolayı ama şükür çift çizgiyi gördümüştüm
İniaşlah benim de tutar kaç Aydır deniyoruz olmuyor insanın bi yerde psikolojisi bozuluyor.

İlişkisiz geçirmemek derken iki günde bir yapmaya çalışıyorum normalde takvime göre adet bitiminden 1 hafta sonra yumurtlamaya başladığımı gösteriyordu ama bu testte adet bittiğinden 3 gün sonra çift çizgi belirginleşmeye başladı anlayamadım

İlişkisiz geçirmemek derken iki günde bir yapmaya çalışıyorum normalde takvime göre adet bitiminden 1 hafta sonra yumurtlamaya başladığımı gösteriyordu ama bu testte adet bittiğinden 3 gün sonra çift çizgi belirginleşmeye başladı anlayamadım

hayır adetten 1 hafta sonra yumurtlamaya başlamazsın yumurtaların gelişmeye başlar ve gebelik şansın orta diye yazar tam yumurtladığın yüksek yazar. ama malesef vücudumuz o takvimlerle bir gitmiyor en garanti yöntem ovulasyon testi yapmaya dikkat et

hayır adetten 1 hafta sonra yumurtlamaya başlamazsın yumurtaların gelişmeye başlar ve gebelik şansın orta diye yazar tam yumurtladığın yüksek yazar. ama malesef vücudumuz o takvimlerle bir gitmiyor en garanti yöntem ovulasyon testi yapmaya dikkat et
Ben de su an da yapıyorum işte testi ama iyice koyu çıkana kadar kimisi diye ilişkiye girme kimisi de ikinci çizgi belirginleştiğinde bile değerlendir diyor bakalım ben de başlayacağım

Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

Testim bu

Eklentiler

• IMG_1762.PNG
    IMG_1762.PNG
    230,4 KB · Görüntüleme: 32
Back