Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine başladım yardım edin kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzkadin8

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
415
Puanlar
23
bugüm adetimle birlikte 9. Günüm ovulasyon testinin ilk günü test böyle çıktı ne yapayım???

Eklentiler

• IMG_8427.JPG
    87,1 KB · Görüntüleme: 91
Yapmaya devam et canım iki çizginin de ayni koyulukta olması lazim

Yapmaya devam et canım iki çizginin de ayni koyulukta olması lazim
Bugün biraz daha koyu çıktı ama anladığım kadarıyla şu an yumurtlama Yok tam iki çizgi çıktığı zaman yapmam gerekiyor değil mi?

Eklentiler

• IMG_8432.JPG
    78,4 KB · Görüntüleme: 82
Ovu testini yapmaya devam et canim bak koyulasmaya başlamış. Iki cizginin de koyu oldugu gunuve siliklestigi günü degerlendir inşallah tutar ben de kullanicam bu ay

Ovu testini yapmaya devam et canim bak koyulasmaya başlamış. Iki cizginin de koyu oldugu gunuve siliklestigi günü degerlendir inşallah tutar ben de kullanicam bu ay
Hamilelik takvimin dogru mu canim.

Hamilelik takvimin dogru mu canim.
İnşallah doğru olur canim totem yaptim.
Daha önce bir kere daha yapmıştım o ay hamile kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj oldum. Icimden geldi bu ay da yaptim vakalim ne olacak daha yumurtlama dönemine yeni giriyorum.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Bana da dua eder misin? Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin rabbim.

Totem mi :) İnsallah tutar canim dualarim seninle.

bugüm adetimle birlikte 9. Günüm ovulasyon testinin ilk günü test böyle çıktı ne yapayım???

reglin kaç günde bir oluyor 9. gün daha erken kopkoyu çizgiyi görmelisin canım ben koyulaşmaya başladığı gün kopkoyu olduğu gün ve silikleştiği gün yani 3 gün üst üste ile hamile kaldım inşallah yakalayabilirsin. ama ilk denemen ise ve olmazsa üzülme hemen alışamıyor insan biraz tecrübe istiyor ovulasyon testi inşallah kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin

30 günde bir adet oluyorum ama ben 9. Günün akşamından itibaren belirginleşmeye başladı bugün daha yapmadım bakalım nasıl olacak canım

30 günde bir adet oluyorum ama ben 9. Günün akşamından itibaren belirginleşmeye başladı bugün daha yapmadım bakalım nasıl olacak canım
canım bende 30-33 gün arasında oluyordum 16. gün çift çizgiyi gördüm. birde testi yapmadan en az 2 saat önce sıvı alımını azalt ve sabah 11den sonra akşam 8 den önce yap testlerini doğru sonuç almak istiyorsan kurallarına uymalısın.

Bugün 11.günğm Benimde ikinci çizgi hep var ama silik çözemedim ben

Tamam canım teşekkür ederim inşAllah en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olur :)

Bugün 11.günğm Benimde ikinci çizgi hep var ama silik çözemedim ben
2. çizgi hep olur ama silik olur zaten önceki testlerini atma gittikçe koyulaştığını göreceksin ben istersen sana atayım kendi testimi canım. birde bende yumurtlama tembelliği vardı ona rağmen azda olsa gördüm şükür tuttu bebeğim geldi

İnşallah canım benim de hep silik çıkıyor ama dediğin gibi koyulaşmaya başlıyor atar mısın resimlerini çok sevindim bebiişine allahım herkese isteyen nasip etsin ,bende bugünün resmini attım

Bak 15.16.ve17. Gun testlerim bugunler iliski oldu. Ben 13. Gunden sonra hep cift test yaptim sabah aksam olmak uzere cunku sabah silik cikan test aksam koyu cikabiliyor. 16. Gunun nasil koyulduguna bak. Saglikli bir bayanda daha da koyu oluyor ve yumurtanin gelistigini gosteriyor onemli olan catlamadan yani tam gelistiginde icerde sperm bulunmasi 17. Gun nasil siliklesmis yani catladi artik demek oluyor ama ben isimi sansa birakmamistim o gunde iliski olmustu

benim de su an da silik acaba ben de mi birliktelik yaşasam bilemedim ki su an resim atmaya çalışıyorum gelmiyor sanırım bugün de yaptım sabah

Eklentiler

• IMG_8477.JPG
    75,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…