Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk kullandığım zaman satan kişiden yardım almıştım sizin iki gün önce attığınız test gibi çıkmıştı bende o da ovulasyonlu test diyoruz biz buna daha pik olmamış ama yaklaşmış demişti sizinkide öyle olmuş ama son attığınız pik olmuş sanırım ikisi de aynı koyulukta sanki kamera ışıktan etkilenmemişse degerlendirinKızlar 2 gün önce koyuydu dün silikleşti sanmıştım bugün tekrar koyulaştı ben anlam veremedim ya neden böyle oldu ?![]()
Ozaman daha pik olmamış. Bugünde sanki hafif silik gibi yine pik diyemiyorum yarında geri silikleşirse iyice kafam karişcakBende ilk kullandığım zaman satan kişiden yardım almıştım sizin iki gün önce attığınız test gibi çıkmıştı bende o da ovulasyonlu test diyoruz biz buna daha pik olmamış ama yaklaşmış demişti sizinkide öyle olmuş ama son attığınız pik olmuş sanırım ikisi de aynı koyulukta sanki kamera ışıktan etkilenmemişse degerlendirin
2 gündür değerlendiriyorum canım gün aşırı değerlendircemGun aşırı degerlendirirsen denk gelir canım sürekli böyle cikiyosa çift yumurta da büyüyor olabilir o yüzden olmuştur sen değerlendirmeye başla
Son yaptığının renkleri eşit mi digerlerindense o pik gibi aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yarın yine yap ama baya siliklik varsa bence çatlama olmuş demek yine de değerlendir derimOzaman daha pik olmamış. Bugünde sanki hafif silik gibi yine pik diyemiyorum yarında geri silikleşirse iyice kafam karişcak
Neyse devam edicem testlere adete kadar artık
İşte silikliği dün gördüm bi önceki teste bakarak o yüzden dedim hatta böyle bi kaç yere attım coğu kişi catlamiş dedi o yüzden bugünde tekrar koyulaşınca kafam karıştı. Yarın bakalımm artıkSon yaptığının renkleri eşit mi digerlerindense o pik gibi aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yarın yine yap ama baya siliklik varsa bence çatlama olmuş demek yine de değerlendir derim
Öncekiler pik olmamış ki silikler ikisi aynı koyulukta değil.ama en son yaptigin aynı koyulukta benceİşte silikliği dün gördüm bi önceki teste bakarak o yüzden dedim hatta böyle bi kaç yere attım coğu kişi catlamiş dedi o yüzden bugünde tekrar koyulaşınca kafam karıştı. Yarın bakalımm artık
Yok canım oda çok çok hafif silik resimde belli değil. T çizgisi C çizgisinde daha koyu olmadan piki kabulenmicem heraldeÖncekiler pik olmamış ki silikler ikisi aynı koyulukta değil.ama en son yaptigin aynı koyulukta bence
Bak canım bugünde silik çıktııÖncekiler pik olmamış ki silikler ikisi aynı koyulukta değil.ama en son yaptigin aynı koyulukta bence
Bence sizde pko var bu sendrom ile ovulasyon testi sağlıklı sonuç vermez bi koyulaşır bi silinir en sağlıklısi dr ile takip olur
Canım ben bu ovulasyon testini adetimden bu yana yaptım hep. Ozaman daha öncede koyu çıkardı diye düşünüyorum ilk 15 gün hep silikti baya. İşte son testler hep böyleBence sizde pko var bu sendrom ile ovulasyon testi sağlıklı sonuç vermez bi koyulaşır bi silinir en sağlıklısi dr ile takip olur
Bak canım pko’dan olsa ilk zamanlarda koyulaşmazmıydı ?Bence sizde pko var bu sendrom ile ovulasyon testi sağlıklı sonuç vermez bi koyulaşır bi silinir en sağlıklısi dr ile takip olur
Bu arada var bende pkoBence sizde pko var bu sendrom ile ovulasyon testi sağlıklı sonuç vermez bi koyulaşır bi silinir en sağlıklısi dr ile takip olur