• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testine bakar mısınız? Anlayamadım

Ktgba0602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
507
98
33
24
Kızlar regl günü sayarsak bugün 9.gun 2 saat sıvı alımını durdurup yapıyorum 15 dk bekliyorum. Ama hala ne c de ne t de net bir çizgi göremiyorum acaba yanlış mı yapıyorum ? Yardım lütfen.

Eklentiler

• IMG_20231116_161631_712~2.jpg
    IMG_20231116_161631_712~2.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar regl günü sayarsak bugün 9.gun 2 saat sıvı alımını durdurup yapıyorum 15 dk bekliyorum. Ama hala ne c de ne t de net bir çizgi göremiyorum acaba yanlış mı yapıyorum ? Yardım lütfen.
Döngünüz kaç gün sürüyor?

30 günde bir regl oluyorum düzenli
Öyleyse yumurtlama için henüz erken olabilir, tahminen döngünüzün 16.gününde yumurtlama olacaktır. Her ay yumurtlama günü değişebiliyor o yüzden düzenli olarak test yapmaya devam edin. Her şey gönlünüzce olsun

Öyleyse yumurtlama için henüz erken olabilir, tahminen döngünüzün 16.gününde yumurtlama olacaktır. Her ay yumurtlama günü değişebiliyor o yüzden düzenli olarak test yapmaya devam edin. Her şey gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim bende birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba diye düşündüm inş dediğiniz gibi olur

Çok teşekkür ederim bende birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba diye düşündüm inş dediğiniz gibi olur
İlk defa ovulasyon testi kullandığımda bende de hep yanlış mı yapıyorum hissi oluyordu, gönlünüzü ferah tutun stres yapmamaya çalışın

İlk defa ovulasyon testi kullandığımda bende de hep yanlış mı yapıyorum hissi oluyordu, gönlünüzü ferah tutun stres yapmamaya çalışın
En alttakini şimdi yaptım aninda böyle çıktı 10 dk oldu ancak yumurtlama mı şimdi bu 😍

Eklentiler

• IMG_20231119_191325_200.jpg
    IMG_20231119_191325_200.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 70
En alttakini şimdi yaptım aninda böyle çıktı 10 dk oldu ancak yumurtlama mı şimdi bu 😍
Öyle gibi duruyor ama neden bu kadar ince çizgi çıkmış anlayamadım, sanırım birgebeningünlüğü testi bu, bundan hiç kullanmadım belki kullanan arkadaşlar vardır yorum yapar, inşallah yumurtlamadırr🙏🏼

Öyle gibi duruyor ama neden bu kadar ince çizgi çıkmış anlayamadım, sanırım birgebeningünlüğü testi bu, bundan hiç kullanmadım belki kullanan arkadaşlar vardır yorum yapar, inşallah yumurtlamadırr🙏🏼
Şuan çektim bunu daha da netleşti sanki

Eklentiler

• IMG-20231119-WA0016.jpeg
    IMG-20231119-WA0016.jpeg
    43,7 KB · Görüntüleme: 60
Geçen ay 11.gun pik gördüm değerlendirdim ama kısmet olmadı bu ay 13.gunu görünce acaba yumurtlamiyor muyum dedim kendimce 🥺🥺
Her ay farklı zamanlarda yumurtlayabiliyor bazen kadınlar, yumurtlama olmama ihtimali de var tabi mesela ben bu ay bi türlü yumurtlama göremedim ama yine de teste devam etsen iyi olut

Ben de 30-31 günde regl oluyorum genelde zannediyordum ki 16. gün yumurtlamam oluyor 4. ayımız biz de bebek deniyoruz 16. günümde kadın doğuma gittim kontrol etti ve yumurtamın çatlamasına daha 2 gün kadar yaklaşık var dedi bu tabi benimlede alakalı olabilir ama şunu söylemek istiyorum kulaktan dolma bilgilerle geçen aylarda ben hep 9-11-13-15 vs vs yani 18. güne gelene kadar sık ilişki 2 günde bir olduğu için sperm olgunluğu gidiyormuş meğer dedim kendi kendime geçen haftaydı hatta baktırdığımda o nedenle benim tavsiyem gerçekten sabırlı davranıp 3 günde bir max yapıp 14. günle 20. Gün arası sadece 2 günde bir yapmak şu anki mantığımla.. umarım bir faydam olmuştur sana döngümüz aynı gibi seninle çünkü yani doktorun dediğine göre benim 18. günde ancak çatlayabilir gibi birdurım çıktı ortaya o yüzden 8.9. Günlerden başlamamak lazım ilişkiye ilişki olduysa bile en az 72 saat araya konmalı diye düşünüyorum inşallah güzel haber alırız 🌸

Back
X