- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döngünüz kaç gün sürüyor?Kızlar regl günü sayarsak bugün 9.gun 2 saat sıvı alımını durdurup yapıyorum 15 dk bekliyorum. Ama hala ne c de ne t de net bir çizgi göremiyorum acaba yanlış mı yapıyorum ? Yardım lütfen.
30 günde bir regl oluyorum düzenliDöngünüz kaç gün sürüyor?
Öyleyse yumurtlama için henüz erken olabilir, tahminen döngünüzün 16.gününde yumurtlama olacaktır. Her ay yumurtlama günü değişebiliyor o yüzden düzenli olarak test yapmaya devam edin. Her şey gönlünüzce olsun30 günde bir regl oluyorum düzenli
Çok teşekkür ederim bende birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba diye düşündüm inş dediğiniz gibi olurÖyleyse yumurtlama için henüz erken olabilir, tahminen döngünüzün 16.gününde yumurtlama olacaktır. Her ay yumurtlama günü değişebiliyor o yüzden düzenli olarak test yapmaya devam edin. Her şey gönlünüzce olsun
İlk defa ovulasyon testi kullandığımda bende de hep yanlış mı yapıyorum hissi oluyordu, gönlünüzü ferah tutun stres yapmamaya çalışınÇok teşekkür ederim bende birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba diye düşündüm inş dediğiniz gibi olur
Teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlüne göre versinİlk defa ovulasyon testi kullandığımda bende de hep yanlış mı yapıyorum hissi oluyordu, gönlünüzü ferah tutun stres yapmamaya çalışın
AminTeşekkür ederim rabbim hepimizin gönlüne göre versin
En alttakini şimdi yaptım aninda böyle çıktı 10 dk oldu ancak yumurtlama mı şimdi buİlk defa ovulasyon testi kullandığımda bende de hep yanlış mı yapıyorum hissi oluyordu, gönlünüzü ferah tutun stres yapmamaya çalışın
Öyle gibi duruyor ama neden bu kadar ince çizgi çıkmış anlayamadım, sanırım birgebeningünlüğü testi bu, bundan hiç kullanmadım belki kullanan arkadaşlar vardır yorum yapar, inşallah yumurtlamadırrEn alttakini şimdi yaptım aninda böyle çıktı 10 dk oldu ancak yumurtlama mı şimdi bu
Şuan çektim bunu daha da netleşti sankiÖyle gibi duruyor ama neden bu kadar ince çizgi çıkmış anlayamadım, sanırım birgebeningünlüğü testi bu, bundan hiç kullanmadım belki kullanan arkadaşlar vardır yorum yapar, inşallah yumurtlamadırr
Evet yumurtlama gibi duruyorŞuan çektim bunu daha da netleşti sanki
Sabaha karşı ilişki oldu onunda etkisi olur mu peki sizce ?Evet yumurtlama gibi duruyor
Olabilir belki deSabaha karşı ilişki oldu onunda etkisi olur mu peki sizce ?
13.gun ama hala pik olmadı devam etmeli miyim sizce teste yoksa bu ay yumurtlama.hok muOlabilir belki de
Teste devam etmeni öneririm13.gun ama hala pik olmadı devam etmeli miyim sizce teste yoksa bu ay yumurtlama.hok mu
Geçen ay 11.gun pik gördüm değerlendirdim ama kısmet olmadı bu ay 13.gunu görünce acaba yumurtlamiyor muyum dedim kendimceTeste devam etmeni öneririm
Her ay farklı zamanlarda yumurtlayabiliyor bazen kadınlar, yumurtlama olmama ihtimali de var tabi mesela ben bu ay bi türlü yumurtlama göremedim ama yine de teste devam etsen iyi olutGeçen ay 11.gun pik gördüm değerlendirdim ama kısmet olmadı bu ay 13.gunu görünce acaba yumurtlamiyor muyum dedim kendimce
Kızlar regl günü sayarsak bugün 9.gun 2 saat sıvı alımını durdurup yapıyorum 15 dk bekliyorum. Ama hala ne c de ne t de net bir çizgi göremiyorum acaba yanlış mı yapıyorum ? Yardım