• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testinden gebelik öğrenme !!!

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Kızlar merhaba adetime 1 gün var normal şartlarda yarın olmam lazım az önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama anlayamadım reglime 1 gün kala yumurtlama olamaz sanırım öyle değil mi? peki bu iki çizgi de neyin nesi? ovulasyon testinden hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?o_O
10907181_883476288350237_1654798724_o.jpg

Eklentiler

• 10907181_883476288350237_1654798724_o.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 1.975
    63,8 KB · Görüntüleme: 1.681
    63,8 KB · Görüntüleme: 1.734
canım benimde beş gün var bata .bende yaptım ovi testi biraz daha koyuydu seninkinden. umutlandım acaba hamile miyim diye ama burada bir kaç konu okudum yanıltıcı da olabiliyormuş. Ama yumurtlamıyorsun bu testten anladığım kadarıyla. inş bebek vardır.

pofff hayırlısı Allah ım inşallah isteyen herkes içinde de bana da nasip etsin inşallah kızlar kafam allah bullak :mad::mad::mad:

Kızlar merhaba adetime 1 gün var normal şartlarda yarın olmam lazım az önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama anlayamadım reglime 1 gün kala yumurtlama olamaz sanırım öyle değil mi? peki bu iki çizgi de neyin nesi? ovulasyon testinden hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?o_O
Eki Görüntüle 1362220
merhaba canım;
lh testınde herzaman çıft çızgı çıkar.eğer c ve t aynı koyuluktaysa yumurtlama olmuş demek.
yumurtlamadan 1 hafta sonra regl a kadar hala aynı koyuluktaysa 2 çızgı hamılelık olabılır.bırçok kışı bu şekılde öğrendı.gebelık testı ıle de kesınleştırdıler canım.
umarım 2015 hepımıze bebek getırır.

merhaba canım;
lh testınde herzaman çıft çızgı çıkar.eğer c ve t aynı koyuluktaysa yumurtlama olmuş demek.
yumurtlamadan 1 hafta sonra regl a kadar hala aynı koyuluktaysa 2 çızgı hamılelık olabılır.bırçok kışı bu şekılde öğrendı.gebelık testı ıle de kesınleştırdıler canım.
umarım 2015 hepımıze bebek getırır.

demekki değilim off :( off :( tesekkur ederim canım aminnn :KK42:

Canım seni umutlandırmak istemem ama adetime 2 gün kala yaptığım ovülasyon testi seninkine çok benziyordu. Fotosunu koyayım. Bat 2 -14 dpo yazan testlerden sağdaki lh yazıyor ya işte o benim adete 2 gün kala yaptığım ovülasyon testim. Sonra bat günü yaptım tekrar denemek için o daha koyu renk çıktı. İnşallah hamişsindir canım.
image.jpg

Canim niye lh ile ugrasiyorsun gebelik testi yap varsa cikar muhtemelen olmadi kanda baktirirsin

REGL GÜNÜM GEÇMEDİ DİYE YAPMIŞTIM CANIM İNTERNETTEN YAPTIĞIM TAKVİME GÖRE BUGÜN YA DA EN KÖTÜ YARIN OLMAM LAZIM REGL BAKALIM AMA İYİ CE UMUDUMU KAYBETTİM OFFF :KK61:

Canım seni umutlandırmak istemem ama adetime 2 gün kala yaptığım ovülasyon testi seninkine çok benziyordu. Fotosunu koyayım. Bat 2 -14 dpo yazan testlerden sağdaki lh yazıyor ya işte o benim adete 2 gün kala yaptığım ovülasyon testim. Sonra bat günü yaptım tekrar denemek için o daha koyu renk çıktı. İnşallah hamişsindir canım.Eki Görüntüle 1363244

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM UĞRAŞMIŞSIN BENİM İÇİN HAKKINI HELAL ET OLUR MU BAKALIM BUGÜN BENİM DE BAT AMA BELLİ BİR ŞEY YOK SADECE ŞEFFAF KOKUSUZ AKINTIM VAR AZ AZ BENDE TEKRARLIYAYIM OVULASYON TESTİMİ SAĞOLASIN CANIM

Canim gecmese de cikar artik silik de olsa umudunu kaybetme

Çok yıprandım artık yoruldum :( hem evin stresi hem işin stresi hem de bu çocuk stresi inan elimde değil kafaya takma demekle olsa inan hemen çıkarıp atacağım aklımdan :KK23:

Çok yıprandım artık yoruldum :KK43: hem evin stresi hem işin stresi hem de bu çocuk stresi inan elimde değil kafaya takma demekle olsa inan hemen çıkarıp atacağım aklımdan :KK23:
Canim evet oyle demekle olmuyor maalesef takiyoruz ve zaman gectikce stres yapiyoruz hayirlisiyla bebegin seninledir ins. Bi kan testiyaptir adetin duzenliyse cikar canim simdi de , beklerken daha cok yorulacaksin

Canim evet oyle demekle olmuyor maalesef takiyoruz ve zaman gectikce stres yapiyoruz hayirlisiyla bebegin seninledir ins. Bi kan testiyaptir adetin duzenliyse cikar canim simdi de , beklerken daha cok yorulacaksin

onu da anca cmt günü yaptırabilirim çalışıyorum yakınlarda hastane vs yok akşam eve gittiğimde eczaneler kapanmış oluyor :mad: bekleyip göreceğiz allah tan hayırlısı güzel allah ım bana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşalllah :KK68: ,steyen herkese :KK51:

onu da anca cmt günü yaptırabilirim çalışıyorum yakınlarda hastane vs yok akşam eve gittiğimde eczaneler kapanmış oluyor :mad: bekleyip göreceğiz allah tan hayırlısı güzel allah ım bana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşalllah :KK68: ,steyen herkese :KK51:
Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz :anneadayı::KK46::KK46:

belki erken ama insan umudunu yitiriyor bende 7 aydır deniyorum rabbim nasip etmedi. ev, iş, bir de çocuk stresi yoruyor da yoruyor.benimde 10 ocak ama adet olma belirtilerimin hepsini yaşıyorum.hiç bir zaman anne olamayacağm diye düşünüyorum.hiç bir zaman o çift çizgiyi göremeyeceğim diye düşünüyorum.rabbim büyük tabi isyan değil ama işte işte işte....beni en iyi sizler anlarsınız.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş.

belki erken ama insan umudunu yitiriyor bende 7 aydır deniyorum rabbim nasip etmedi. ev, iş, bir de çocuk stresi yoruyor da yoruyor.benimde 10 ocak ama adet olma belirtilerimin hepsini yaşıyorum.hiç bir zaman anne olamayacağm diye düşünüyorum.hiç bir zaman o çift çizgiyi göremeyeceğim diye düşünüyorum.rabbim büyük tabi isyan değil ama işte işte işte....beni en iyi sizler anlarsınız.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş.

Canım öyle düşünme ya bende çok üzülüyorum ama bu kadar karamsar olma olur mu her zaman duanı eksik etme içinde hep bir umut olsun olur mu bak 7 ay diyorsun insanlar senelerce bekliyorlar öyle değil mi? Derdi veren Allah sabrınıda bir şekilde veriyor bu ay olmazsa başka ay a umut bağlıyoruz zaman geçiyor bir şekilde Rabbim çok fazla aratmadan isteyen herkese bizlerede inşallah hayırlı sağlıklı düzgün iyi evlatlar nasip etsin :KK51:

• Beğen
Reactions: prt
Canım öyle düşünme ya bende çok üzülüyorum ama bu kadar karamsar olma olur mu her zaman duanı eksik etme içinde hep bir umut olsun olur mu bak 7 ay diyorsun insanlar senelerce bekliyorlar öyle değil mi? Derdi veren Allah sabrınıda bir şekilde veriyor bu ay olmazsa başka ay a umut bağlıyoruz zaman geçiyor bir şekilde Rabbim çok fazla aratmadan isteyen herkese bizlerede inşallah hayırlı sağlıklı düzgün iyi evlatlar nasip etsin :KK51:

amin canım inş. naptın adet olmadın inş?

amin canım inş. naptın adet olmadın inş?

Yok olmadım daha canım göğüslerim çok şiş ama ağrı felan yok bir de şeffaf kokusuz parlak akıntım var ara ara o geliyor normalde yumurtlama döneminde olan akıntım ama yumurtlama dönemimi geçtim bilmiyorum, bende bir de pko var 30 günde bir oluyorum adet ama 2 gün felan ileri attığı da oluyor reglimi belki 2 gün sonra gelir adetim :KK43:

• Beğen
Reactions: prt
Back