• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinden anlayanlar bir bakar mısınız

leylalarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kizlar 2,5 ay önce sağlıksız gebelikten kürtaj oldum.16 Aralık ilk adetimi gördüm.Simdi istiyorum ve test yapmaya başladım.Bende pkos var.Adet hemen bitimi kesik kesik yumurtlama akıntısı gördüğüm oldu.Teste başladım ama hep silik var yok devam etti.Gorselleri ekleyeceğim.Anlayanlar yorum yapabilir mi

1000029319.jpg

Canim su alımına idrar tutma saatine dikkat ettin mi ve devam et henüz pike yaklasmamissin bile dalgalanma olmus ayni saatte yapmalısın ovu testini dalgalanma oluyor yoksa
Canim çok dikkat ediyorum ve hep aynı saatte yaptım.Yumurtlama desen değil pikde olmadı silindi gitti sonra

Pcos olduğu için dalgalanmalar olabilir benimde dalgalanma oluyor yumurta olmamış gördüğüm kadarıyla devam etmelisin kullandığın takviye vitamin falan varmı hormon testi yaptırdınız mı
Yok canım saglikli beslenme spor bide ek olarak mg kullaniyorum o kadar.Doktora gidince de aynı şeyi söyleyip yolluyor zaten

Yok canım saglikli beslenme spor bide ek olarak mg kullaniyorum o kadar.Doktora gidince de aynı şeyi söyleyip yolluyor zaten
Bana inofolic combi hp önerdiler pcos için etkisi olabilir yumurta gelişiminde dediler ve bu ay rahim filmi çektiler adetin 21.günü progestoron istediler yaptırdım 9.8 geldi 5 üstü değer yumurtlama olmuş demekmiş yani faydasını gördüğümü düşünüyorum inşallah bebişime kavuşurum

Bana inofolic combi hp önerdiler pcos için etkisi olabilir yumurta gelişiminde dediler ve bu ay rahim filmi çektiler adetin 21.günü progestoron istediler yaptırdım 9.8 geldi 5 üstü değer yumurtlama olmuş demekmiş yani faydasını gördüğümü düşünüyorum inşallah bebişime kavuşurum
İnşallah hep beraber bu ay kavusalim bebislerimize.Ya ben ilk gebeligime de bu şekil hamile kalmıştım.Agir pkos yok bende ama işte maalesef etki ediyor bı şekilde

İnşallah hep beraber bu ay kavusalim bebislerimize.Ya ben ilk gebeligime de bu şekil hamile kalmıştım.Agir pkos yok bende ama işte maalesef etki ediyor bı şekilde
Malesef ki etkisi var benimde sadece görüntüsü var amh 4 civarı fsh hormonu yüksek biraz 10 12 arası ama sayılara da takılmak istemiyorum açıkçası ama olmuyor iste hayırlısı değil demekki

Bugün böyle canım ne diyorsun pik mi sence
Daha var gibi sanki ama kaset teste gecmissin dedigim gibi bi gun bekle bi gun iliski seklinde en azindan piki kesin bu gün diene kadar devam et hem piki kacirmamis olursun hem tutarmi tutar testine devam et ne zaman ki silik oldu catladin o gunu mutlaka degerlendir ertesi gunde yap oda silik ve daha silikse kesinlemis oluyoruz catladigini , dielimki pik gününe iliskin denk geldi ertesi gun silik oldu hic panik yok cunku bi gun bosluk tam tersi daha iyi ertesi gun iliski olsun sperm icerde 3 gun yasiyor ordan mantik yürüt inşallah açıklayıcı anlatmisimdir

Daha var gibi sanki ama kaset teste gecmissin dedigim gibi bi gun bekle bi gun iliski seklinde en azindan piki kesin bu gün diene kadar devam et hem piki kacirmamis olursun hem tutarmi tutar testine devam et ne zaman ki silik oldu catladin o gunu mutlaka degerlendir ertesi gunde yap oda silik ve daha silikse kesinlemis oluyoruz catladigini , dielimki pik gününe iliskin denk geldi ertesi gun silik oldu hic panik yok cunku bi gun bosluk tam tersi daha iyi ertesi gun iliski olsun sperm icerde 3 gun yasiyor ordan mantik yürüt inşallah açıklayıcı anlatmisimdir
Çok aciklayici oldu canım çok sağol.O zaman bundan sonra silik olana kadar bir gun var bir gün yok şeklinde devam edicem.Siliklesince ard arda denerim bakalım hayirlisiyla tutar inşallah bu ay bebiş

Çok aciklayici oldu canım çok sağol.O zaman bundan sonra silik olana kadar bir gun var bir gün yok şeklinde devam edicem.Siliklesince ard arda denerim bakalım hayirlisiyla tutar inşallah bu ay bebiş
Cnm art arda denemeyin speriminde depolanmasi gerekiyormus doktor solemisti spermde sorun yok ise gebelik düşünen insanlar 2 gun bekleyip iliski olmasi gerekiyormuş haftada 3 kez sperm sorunu olanlar ise bir gün bekleyip bir gun iliski diyo doktor diyorum ya vücutta spermin yasamama suresi 3 ile 5 gunmus bi gun ara ver surekli iste sen devam et silik olunca anla catladi

Back
X