Ovulasyon testinden anlayanlar bakar misiniz

milena23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
191
27
Herkese merhaba reglim bittikten sonra yapmaya başladım henüz pik olmamış demi bir gebenin günlüğü reglim düzensiz doktor bu testleri alıp yapmamı söyledi tarlusal ile regl oldum bu arada

Eklentiler

• 20241124_190507.jpg
    20241124_190507.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 20241123_141658.jpg
    20241123_141658.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 34
İnnovita ovuslasyon testi al canım ben bu markanın ne ovulasyonuna nede gebelik testine güvenmiyorum innovita gayet iyi bi marka bence bu arada pik olmamis birde tarlusal çok dengeyi bozuyor duphaston tercih ederim bebek varsa tutunmasini yoksa da aletini getirir

İnnovita ovuslasyon testi al canım ben bu markanın ne ovulasyonuna nede gebelik testine güvenmiyorum innovita gayet iyi bi marka bence bu arada pik olmamis birde tarlusal çok dengeyi bozuyor duphaston tercih ederim bebek varsa tutunmasini yoksa da aletini getirir
Ya benim normalde regl bittikten sonra göğüs ağrım geçerdi ama bu ilacı kullandım geçmiyor sabahları uyandığımda goguslerim ağrıyor hafif bir ağrı sonra geçiyor bu ilaçtan mi olmuştur acaba gecmemesi

Evet innovita ovulasyon testleri çok net gösteriyor👍🏻

Evet innovita alacağım nerden alayim

Merhaba kızlar benim testlerimi de yorumlar mısınız iki ayrı marka ile ovılaayon takip ediyorum en son bugün 1 saat önce yaptım onu ayrı ekledim fotoğraf olarak toplu olan fotodaki en alttaki az önce yaptığım sizce pik var mı ya da yakın mı

Eklentiler

• IMG_1467.jpeg
    IMG_1467.jpeg
    212,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1462.jpeg
    IMG_1462.jpeg
    148,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1466.jpeg
    IMG_1466.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 19
X