- 30 Ağustos 2024
- 191
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla inşallah olur bazen algilamiyorlar diyorlar bende bir dolu bir boş degerlendiriyorumPik Olmamıs devam edin
Ben de o sekilde ilerliyorum artık ovulasyon testlerine para harcamak istemiyorum testleri aynı saatte yapmaya dikkat edin cok sıvı tüketmeyin öncesindeValla inşallah olur bazen algilamiyorlar diyorlar bende bir dolu bir boş degerlendiriyorum
Valla normalde hep aynı saatler civarında yapiyorum ama bugün malum pazar bu saate kaldı ahhahahBen de o sekilde ilerliyorum artık ovulasyon testlerine para harcamak istemiyorum testleri aynı saatte yapmaya dikkat edin cok sıvı tüketmeyin öncesinde
Ya benim normalde regl bittikten sonra göğüs ağrım geçerdi ama bu ilacı kullandım geçmiyor sabahları uyandığımda goguslerim ağrıyor hafif bir ağrı sonra geçiyor bu ilaçtan mi olmuştur acaba gecmemesiİnnovita ovuslasyon testi al canım ben bu markanın ne ovulasyonuna nede gebelik testine güvenmiyorum innovita gayet iyi bi marka bence bu arada pik olmamis birde tarlusal çok dengeyi bozuyor duphaston tercih ederim bebek varsa tutunmasini yoksa da aletini getirir
Evet innovita ovulasyon testleri çok net gösteriyorİnnovita ovuslasyon testi al canım ben bu markanın ne ovulasyonuna nede gebelik testine güvenmiyorum innovita gayet iyi bi marka bence bu arada pik olmamis birde tarlusal çok dengeyi bozuyor duphaston tercih ederim bebek varsa tutunmasini yoksa da aletini getirir
Evet innovita alacağım nerden alayimİnnovita ovuslasyon testi al canım ben bu markanın ne ovulasyonuna nede gebelik testine güvenmiyorum innovita gayet iyi bi marka bence bu arada pik olmamis birde tarlusal çok dengeyi bozuyor duphaston tercih ederim bebek varsa tutunmasini yoksa da aletini getirir
Alacağım nerden almaliyimEvet innovita ovulasyon testleri çok net gösteriyor
Trenyoldan alabilirsinizAlacağım nerden almaliyim
Olur alayım teşekkürlerTrenyoldan alabilirsiniz
Tamamdır teşekkürlerTrendyol da var canım