• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinden anlayanlar acil yardım edin...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevimsytrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
232
124
53
25
Kızlar ovulasyon testi yaptım şimdi. İnternetten sipariş etmiştim daha bir iki saat önce geçti elime saat 8 de yaptım c koyu t biraz daha açık renkte fotoğraf a bakıp bi yardımcı olur musunuz çatlamaya başlıyacak mı olmuş mu ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz??

Eklentiler

• 15772969118396074757617978959874.jpg
    15772969118396074757617978959874.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 68
Önemli olan t çizgisidir. C ye eşit koyulukda veya daha koyu olmalıdır. Yani şu an test negatif. Yumurtlama olmamış

8 yazanda olduğu gibi ikinci çizgi diğer çizgiden bile koyu oluyor yada bariz derece eşit ama silikse ya daha önceden yumurtladınız o çatladı yada daha yumurtlamadınız

Eklentiler

• PhotoGrid_1575884222755.jpg
    PhotoGrid_1575884222755.jpg
    290,9 KB · Görüntüleme: 56
8 yazanda olduğu gibi ikinci çizgi diğer çizgiden bile koyu oluyor yada bariz derece eşit ama silikse ya daha önceden yumurtladınız o çatladı yada daha yumurtlamadınız
Teşekkür ederim ama şuan benim attığım fotoğrafta sizin 7. Gündeki gibi biraz silik görünüyor yarında yapıcam yine atarım yardımcı olursanız çok sevinirim ilk deneyimim

Teşekkür ederim ama şuan benim attığım fotoğrafta sizin 7. Gündeki gibi biraz silik görünüyor yarında yapıcam yine atarım yardımcı olursanız çok sevinirim ilk deneyimim
7 de olabilir 9da eğer devam eden günlerde silikleşirse demek oluyor ki yumurtlamışsınız daha öncesinde yumurtlayacak olursanız zaten 1 2 güne çıkar testte

7 de olabilir 9da eğer devam eden günlerde silikleşirse demek oluyor ki yumurtlamışsınız daha öncesinde yumurtlayacak olursanız zaten 1 2 güne çıkar testte
Teşekkür ederim açıklayıcı oldu dediğim gibi ilk tecrübem yaşayan daha iyi bilir diye sormak istedim

Teşekkür ederim açıklayıcı oldu dediğim gibi ilk tecrübem yaşayan daha iyi bilir diye sormak istedim
Bende geçen ay ilk defa tecrübe ettim silik çizgi çıkınca oluyor sandım meğer zaten vücutta her zaman ki hormonu olduğu için o şekilde çıkıyormuş sadece yumurtlama günü arttığı için çizgi koyulasıyormus

Bende geçen ay ilk defa tecrübe ettim silik çizgi çıkınca oluyor sandım meğer zaten vücutta her zaman ki hormonu olduğu için o şekilde çıkıyormuş sadece yumurtlama günü arttığı için çizgi koyulasıyormus
Anladım sağol canım
Canım biraz önce yaptım böyle cıktı ne olmuş oluyor dunkinden daha silik

Eklentiler

• 15773502017807604715142156801279.jpg
    15773502017807604715142156801279.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 19
5 gün geçmiş oluyor bugün yani adetten sonraki 5. Günüm bu kadar erken olmuş olabilir mi
Ben geçen ay adetim bittikten 6 gün sonra çift çizgi gördüm herkesin yumurtlama tarihi farklı olabiliyor siz birkaç gün daha yapmaya devam edin emin olmak için gelecek ay da yapacak olursanız adet biter bitmez başlayın belki erken yumurtluyorsunuzdur

Ben geçen ay adetim bittikten 6 gün sonra çift çizgi gördüm herkesin yumurtlama tarihi farklı olabiliyor siz birkaç gün daha yapmaya devam edin emin olmak için gelecek ay da yapacak olursanız adet biter bitmez başlayın belki erken yumurtluyorsunuzdur
Yani ben bu bir kaç günüde değerlendireyim değil mi testi yapmaya da devam edeyim bu sırada ne olur ne olmaz

Kafam karıştı biraz ne yalan soylıyım 28 aralıkta nasıl adet oldunuz onu çözemedim ama siz değerlendirin tabiki

Back