- 7 Ocak 2021
- 1.527
- 1.206
Aminn amin inşallah saol canımİnan nasibinde varsa gelir seni bulur hiç üzme kendini inşallah hayırlısı ile Rabbim kucağını doldurur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn amin inşallah saol canımİnan nasibinde varsa gelir seni bulur hiç üzme kendini inşallah hayırlısı ile Rabbim kucağını doldurur
Teşekkür ederim")Kaset testler bende kullandım ikinci çizyi pek net göstermiyor ve pik sanırım
Sanmam benimde yumurtlama dönemi sancım çok oluyor yinede emin olmak için doktor danış istersnHayırlısı olsun canım inşallah gebesidndir. Benimde bu ay yumurtlama zamanım farklı geçiyor aşırı sancım oluyor acaba diyprum kist mi oldu geçen ay klomen kullanmıştım
İlk defa bu durumu yaşadım canım. Artık adet dönemime kadar beklerim ona göre hareket ederim. Fena bi baskı var ama sağlı sollu sancı oluyor ve şişkinliğim çokSanmam benimde yumurtlama dönemi sancım çok oluyor yinede emin olmak için doktor danış istersn
İnşallah döllenme falandır. Benimde sağlı sollu oluyor aynı adet sancısı gibi bazen 2 gün sürüyor sonra geçiyoİlk defa bu durumu yaşadım canım. Artık adet dönemime kadar beklerim ona göre hareket ederim. Fena bi baskı var ama sağlı sollu sancı oluyor ve şişkinliğim çok
Döllenme genelde hissedilir mi ki. Muhtemelen benimde yumurta çatlama ağrısıdır daha bugun silikleşti test çünküİnşallah döllenme falandır. Benimde sağlı sollu oluyor aynı adet sancısı gibi bazen 2 gün sürüyor sonra geçiyo
Sende durumlar nasıl hala beklemede misinİnşallah döllenme falandır. Benimde sağlı sollu oluyor aynı adet sancısı gibi bazen 2 gün sürüyor sonra geçiyo
Hissedilmez ama burada bir kaç kişi hissettiğini söylemişti herhalde ağırı eşiği düşük olanlar hissedebiliyorDöllenme genelde hissedilir mi ki. Muhtemelen benimde yumurta çatlama ağrısıdır daha bugun silikleşti test çünkü
Evet beklemedeyim ve belim çok kötü ağırıyor bacaklarıma kadar atıyor çok fazla üşüyorumSende durumlar nasıl hala beklemede misin
Canım bence sen bi kan testi yaptırEvet beklemedeyim ve belim çok kötü ağırıyor bacaklarıma kadar atıyor çok fazla üşüyorum
Bence adet olucam yarına kadar bekliyim olmazsam öyle giderimCanım bence sen bi kan testi yaptır
Adet oldumEvet beklemedeyim ve belim çok kötü ağırıyor bacaklarıma kadar atıyor çok fazla üşüyorum
Canım benim hiç üzülme lütfen stres yapma. Çalışanlara devammm illaki tutturacağız Allah büyük vardır bize de bi yazdığıAdet oldum
Amenna orası öyle zaten gebe kalmadığımı biliyordum bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek. İnşallah güzel haberi bu ay senden alırızCanım benim hiç üzülme lütfen stres yapma. Çalışanlara devammm illaki tutturacağız Allah büyük vardır bize de bi yazdığı
İnşallah canımm çok sağolAmenna orası öyle zaten gebe kalmadığımı biliyordum bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek. İnşallah güzel haberi bu ay senden alırız
Dr hormon değerleine baktı mi amh, fsh?Amin. Test yaptım negatif bide benim yumurtlama sancım hep iki taraflı okuyor tek taraflı hiç olmadım ve yumurtlayınca akıntım yumurta akı gibi oluyor ve biz ovulasyon gününü değerlendirdik akıntım da şu an afedersin bem beyaz. İnşallah hayırlısı ile bunlar gebelik belirtisidir