• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinden anlayan bakabilir mi ben ilk defa yapıyorum

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
334
126
103
28
Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim yardımcı olur musunuz tam olarak bilmiyorum 🤷‍♀️

Regli bittikten bir kaç gün sonra ilk yaptığım da pik görmüştüm sonra yine çift çizgiyi fakat biraz silikti. Diğer günler yine aynı şekilde hafif silikti. Dün yaptığım test net çift çizgiyi. Bugün tekrar yaptım t çizgisi anında kıpkırmızı belirti c den daha belirgin yani şuan çatlamış mı oluyor. İlk resim dün yaptığım ikinci resim bugün yaptığım ve kasıklarımda ağrı var sabahtan beri
IMG_5752.webp
IMG_5763.webp

Şuan yumurtlama dönemindesin canım. Değerlendir. Eşinde bi problem yoksa 3gün üst üste değerlendir. Yada bir gün yap bir gün yapma.

İkincide net pik olmus. Pik gordukten sonra teste devam etmelisin siliklesmeye basladiginda catlamis oluyor. Sen bugunleri mutlaka degerlendir bugun yarin ve yarindan sonra degerlendir.

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim yardımcı olur musunuz tam olarak bilmiyorum 🤷‍♀️

Regli bittikten bir kaç gün sonra ilk yaptığım da pik görmüştüm sonra yine çift çizgiyi fakat biraz silikti. Diğer günler yine aynı şekilde hafif silikti. Dün yaptığım test net çift çizgiyi. Bugün tekrar yaptım t çizgisi anında kıpkırmızı belirti c den daha belirgin yani şuan çatlamış mı oluyor. İlk resim dün yaptığım ikinci resim bugün yaptığım ve kasıklarımda ağrı var sabahtan beriEki Görüntüle 3567091 Eki Görüntüle 3567092
Canım ilk pik gördüm silikleşti demişsin sonra yine pik demişsin gebelik de olabilir ilk pik in nezamandı kaç gün geçti üzerinden

Merhaba kızlar çatlamadan sonraki 5.gün ovulasyon yaptım tekrar az önce yine çift çizgi ve göğüsümde sancılar kasığımda iğne batmaları oluyor.

Hayır ovulasyon testi
Muhtemelen yumurtlamadan sonra catlama gerçeklemiş silikleşmeye başlamış diye düşünüyorum ki ben 5. Günden itirbaren bu kadar şiddetli belirti hissedebilir misin bilmiyorum normalde yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmeden çok bir belirti olmazmış buradaki okuduklarımdan öğrendiğim kadar sizin bahsettiğiniz süreç çok erken testlere takip edip iyice silikleşecekmi ona bakın derim

Back
X