• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testinde sorun yaşayan varmı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gurbetgelinii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
76
42
38
31
Kizlar ilk ovulasyon denemem araştırarak kullandım ama 10. Denemem hala goremedim aşırı strese girdim.. Resimde ekleyemedim yeni üye oldum burayada 😌 Sizler yumurtlamayı kaçıncı günde gordunuz..
Böyle bir post acmisdim bugünkü testimi ekledim yumurtlama var gibi degilmi🙏😌

Eklentiler

• IMG_20210302_120626.webp
    IMG_20210302_120626.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Kizlar ilk ovulasyon denemem araştırarak kullandım ama 10. Denemem hala goremedim aşırı strese girdim.. Resimde ekleyemedim yeni üye oldum burayada 😌 Sizler yumurtlamayı kaçıncı günde gordunuz
Kizlar ilk ovulasyon denemem araştırarak kullandım ama 10. Denemem hala goremedim aşırı strese girdim.. Resimde ekleyemedim yeni üye oldum burayada 😌 Sizler yumurtlamayı kaçıncı günde gordunuz

Ben adetin 13. Gunu yumurtlama gördüm her gün saat öğlen 2 de yaptim 12 den sonra sıvı alımı almadim.

Belli olmuyo sıvı alımına saatlere ilk idrarla olmayacak şekilde yapıyormusunuz
Evet ben 3 de bırakıyordum sıvı alımını tam 5 te yapıyordum ilk idrarlada değil. Herkesin günü aynı degl adete yakında gören varmış öyle diyorlar ama.hep düzenlidir adetim 28gunde bir olmadıkça strese giriyorum

Evet ben 3 de bırakıyordum sıvı alımını tam 5 te yapıyordum ilk idrarlada değil. Herkesin günü aynı degl adete yakında gören varmış öyle diyorlar ama.hep düzenlidir adetim 28gunde bir olmadıkça strese giriyorum
12 4 ve akşam 8 10 arası yapılması gerektiğini biliyorum

Back
X