Catlama filan yok insallah kist olmaz kasımlarımda siddetli bir agri varAkşama da test yapma güzelce iç bunları yarın ikindi yapıp 4 gibi falan paylaşırsın buraya anca çatlar. Teste kadar havuca devam sabah aç karnada iç muhakkak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlama filan yok insallah kist olmaz kasımlarımda siddetli bir agri varAkşama da test yapma güzelce iç bunları yarın ikindi yapıp 4 gibi falan paylaşırsın buraya anca çatlar. Teste kadar havuca devam sabah aç karnada iç muhakkak
Kaçıncı gününüz acaba bugün regle göre?Catlama filan yok insallah kist olmaz kasımlarımda siddetli bir agri var
Bugun 33. gunKaçıncı gününüz acaba bugün regle göre?
Doktora gitmek istemiyorum acikcasi devlet randevusuz bakmıyor gecen cuma da Medicalparkta bir docente gittim 3 dakika bakti sadece yorum bile yapmadi her sey normal deyip gecti. Sabah adet olacakmışım gibi siddetli agrim vardi simdi azaldi biraz .Allah Allah ne garip ya çok tuhafıma gitti. İnşallah kist olmaz. 8 saat sonra birdaha dene bakalım yada imkan varsa ditekt doktora git
hamilelik testi yaptınız mı? Hamileyken de ovulasyon testi böyle çıkıyormuş öyle yazıyor hep arkadaşlarBugun 33. gun
Yok yapmadim. Elimde kaset test var onda cikacagini sanmıyorum.hamilelik testi yaptınız mı? Hamileyken de ovulasyon testi böyle çıkıyormuş öyle yazıyor hep arkadaşlar
Kizima hamileyken 5 haftalikmis yaptim cikmadi idrar testinde. 7. haftaya, bulantilarim baslayincaya kadar anlamamisim. Doktora gittigimde hcg 36.000di. O yuzden tepkiliyim idrar testine. Birkac gun daha bekleyeyim koyuluk boyle devam ederse kan verecegim. Son iki testim kaldi ovulasyon icin.Evet bak hanımefendi haklı. Gebelik olunca ovulüasyon testinde hep çift çizgi çıkar. Bi gebelik testi yap istersen. Hiç bişey çıkmazsa demekki yumurtlamanın sancısı bilmiş oluruz
Aaa o zaman bekleyin siz tecrübeliymişsiniz, hadi inşallah gönlünüze göre olsunKizima hamileyken 5 haftalikmis yaptim cikmadi idrar testinde. 7. haftaya, bulantilarim baslayincaya kadar anlamamisim. Doktora gittigimde hcg 36.000di. O yuzden tepkiliyim idrar testine. Birkac gun daha bekleyeyim koyuluk boyle devam ederse kan verecegim. Son iki testim kaldi ovulasyon icin.
Anladım eğer böylede bir tecrübeniz olduysa zaten kan vermek en iyisi. Bişey yiyip içmeyin o zaman çatlasın diye belki gebesinizdir bari sitresede girmeyin bu niye çatlamıyor diyeKizima hamileyken 5 haftalikmis yaptim cikmadi idrar testinde. 7. haftaya, bulantilarim baslayincaya kadar anlamamisim. Doktora gittigimde hcg 36.000di. O yuzden tepkiliyim idrar testine. Birkac gun daha bekleyeyim koyuluk boyle devam ederse kan verecegim. Son iki testim kaldi ovulasyon icin.
Aaa o zaman bekleyin siz tecrübeliymişsiniz, hadi inşallah gönlünüze göre olsun
Tesekkur ederim hayırlısi neyse o olsun. Sonucu yazarim birkac gune.Anladım eğer böylede bir tecrübeniz olduysa zaten kan vermek en iyisi. Bişey yiyip içmeyin o zaman çatlasın diye belki gebesinizdir bari sitresede girmeyin bu niye çatlamıyor diye
Merhaba adetimin 45. Gunu. Ovulasyon pikin 13. Gunu bugun. 1 haftadir aksamustu bulantim oluyor. Bugun inanilmaz bir bas dönmesi basladi. Tansiyonum normal 3 gun once camasirimi islatan su gibi bir akinti geldi adet oldum sandim. Yine bir hafta once cok siddetli kasik agrim oldu. 3-4 gundur de minik minik batmalar var. Sizin belirtileriniz nasildi? Ben ilk hamileligimi plansiz oldugu icin hic hatırlamıyorum. Test yapmaya korkuyorum.Ben de bu ay ilk defa denedim pozitifi gördükten sonra 3 gün değerlendirdim şuan hamileyim
Arada bi giren kasık ağrısından başka hiç bir belirtim yoktu benim yeni yeni yorgunluk halsizlik başladı. Ama herkesin aynı olmaz sizin söylediğiniz belirtiler de hamilelik belirtileri gibi tabi inşallah hamilesinizdirMerhaba adetimin 45. Gunu. Ovulasyon pikin 13. Gunu bugun. 1 haftadir aksamustu bulantim oluyor. Bugun inanilmaz bir bas dönmesi basladi. Tansiyonum normal 3 gun once camasirimi islatan su gibi bir akinti geldi adet oldum sandim. Yine bir hafta once cok siddetli kasik agrim oldu. 3-4 gundur de minik minik batmalar var. Sizin belirtileriniz nasildi? Ben ilk hamileligimi plansiz oldugu icin hic hatırlamıyorum. Test yapmaya korkuyorum.
Bence artık bir kan verin testten de korkmayın sonuçta varsa bir şey bilin önlemini alın veya yoksa da kist falan olmuş olabilir 2 yıldır negatif görmekten bıkmış biri olarak bende sevmiyorum testi ama bence ihmal etmeyin artıkMerhaba adetimin 45. Gunu. Ovulasyon pikin 13. Gunu bugun. 1 haftadir aksamustu bulantim oluyor. Bugun inanilmaz bir bas dönmesi basladi. Tansiyonum normal 3 gun once camasirimi islatan su gibi bir akinti geldi adet oldum sandim. Yine bir hafta once cok siddetli kasik agrim oldu. 3-4 gundur de minik minik batmalar var. Sizin belirtileriniz nasildi? Ben ilk hamileligimi plansiz oldugu icin hic hatırlamıyorum. Test yapmaya korkuyorum.
Cok haklisiniz aslinda. Zaten buradan hamile miyim diye sormak, belirtilerim sunlar demek kadar komik bir sey yok ama yine de yapiyoruz bunu. Neden bilmiyorum testte negatif gormek beni mahvediyor, regl olunca o kadar üzülmüyorum. 1-2 gun daha bekleyip regl olmazsam kan verecegim.Bence artık bir kan verin testten de korkmayın sonuçta varsa bir şey bilin önlemini alın veya yoksa da kist falan olmuş olabilir 2 yıldır negatif görmekten bıkmış biri olarak bende sevmiyorum testi ama bence ihmal etmeyin artık
Bat tarihiniz ne zamandı ?En altta Kİ bugünse eğer yumurtlaman bugün. Bugün ve 3 günü iyi değerlendir bence
Benim her ay degisiyor ama yumurtlama pikine gore yarin. Catlamaya gore 29u.Bat tarihiniz ne zamandı ?
Tamam teşekkür ederimBenim her ay degisiyor ama yumurtlama pikine gore yarin. Catlamaya gore 29u.
Cok haklisiniz aslinda. Zaten buradan hamile miyim diye sormak, belirtilerim sunlar demek kadar komik bir sey yok ama yine de yapiyoruz bunu. Neden bilmiyorum testte negatif gormek beni mahvediyor, regl olunca o kadar üzülmüyorum. 1-2 gun daha bekleyip regl olmazsam kan verecegim.