Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa hayirli olsun darisi basima insallah. Peki ne zaman gordunuz gunduz gorup o gece ve arkasındaki 3 gece mi degerlendirdiniz? Ya da gorur gormez mi ilişkiye girmek gerekiyor beklemeden? 40-45 gunde bir adet oluyorum kacirirsam diye cok korkuyorum tabi hayirlisi kismetBen de bu ay ilk defa denedim pozitifi gördükten sonra 3 gün değerlendirdim şuan hamileyim
Ben her gün saat 16.00 da yaptım testi. Yani o 3 günün gecesi olmuştur ama testi görüp hemen gibi bir durum olmadıYaaa hayirli olsun darisi basima insallah. Peki ne zaman gordunuz gunduz gorup o gece ve arkasındaki 3 gece mi degerlendirdiniz? Ya da gorur gormez mi ilişkiye girmek gerekiyor beklemeden? 40-45 gunde bir adet oluyorum kacirirsam diye cok korkuyorum tabi hayirlisi kismet
Tamam cok tesekkurler.Ben her gün saat 16.00 da yaptım testi. Yani o 3 günün gecesi olmuştur ama testi görüp hemen gibi bir durum olmadı
Bu da bugünkü test devam ediyor yumurtlama galiba.Ben her gün saat 16.00 da yaptım testi. Yani o 3 günün gecesi olmuştur ama testi görüp hemen gibi bir durum olmadı
En altta Kİ bugünse eğer yumurtlaman bugün. Bugün ve 3 günü iyi değerlendir benceBu da bugünkü test devam ediyor yumurtlama galiba.
Evet en alttaki bugunku testim. 4 gun boyunca değerlendireceğiz insallah olurEn altta Kİ bugünse eğer yumurtlaman bugün. Bugün ve 3 günü iyi değerlendir bence
Çünkü diğerleri normalde çıkabiliyor diye biliyorum t çizgisi C kadar koyu olmalı ve bugün net bi şekilde koyu. Dualarım seninleEvet en alttaki bugunku testim. 4 gun boyunca değerlendireceğiz insallah olur
Masallah kacirma ins nasip olur... cok guzel cikmis..Bu da bugünkü test devam ediyor yumurtlama galiba.
Çünkü diğerleri normalde çıkabiliyor diye biliyorum t çizgisi C kadar koyu olmalı ve bugün net bi şekilde koyu. Dualarım seninle
Masallah kacirma ins nasip olur... cok guzel cikmis..
Allah razi olsun. Insallah cok tesekkur ederim.maşallah.
yumurtlama olmuş canım ama teste devam et ki çatlamayı da gör.
çatlama da önemli çnkü. inşallah hakkında hayırlısı olsun.
inşallah 14 gün sonra çift çizgi görmek nasip olsun sağlıkla
Adetin 31. gunu gordum yilmadan devam ettim sukur sonunda gordum.Masallah kacirma ins nasip olur... cok guzel cikmis..
Sizin de mi boyle daha da koyulasti her gun. Bir de catlamayip kist olursa diye de korktum acikcasi.Benimde geç çatladı yumurtam geçen ay. Aç karna havuç suyu iç öğle akşam sabah ve ya 3 bardak falan ada çayı yarına çatlar Allahın izniyle. Çatlayana kadar kullanırsan bunları fayda görürsün 1 güne çatlar
Tamam havucu deneyeyim tesekkur ederim insallah catlarEvet geçen ayın 17-18-19u hep T çizgisi böyle koyu kaldı bolca havuç suyu içtim. 20sınde T solmuşdu. Katı meyvesuyu sıkacağın varsa içmeye başla şimdi havuç suyunu. Yoksada ada çayı al demle bol bol iç. Bunlar yumurta çatlatır. Yarın ikindi gibi yap testide T de soluklaşmayı görürsün
Akşama da test yapma güzelce iç bunları yarın ikindi yapıp 4 gibi falan paylaşırsın buraya anca çatlar. Teste kadar havuca devam sabah aç karnada iç muhakkakTamam havucu deneyeyim tesekkur ederim insallah catlar