Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet döngüm 26-27 gün normalde ama korunmayı bıraktığımdan beri erken adet oluyorum. Geçen ay 12. Günde pik olup 13.günde çatladı bu ay ise 10. Gün pik olup 11. Gün çatladı. Testleri aynı saatte yapıyorum 24 saatte çatlamıştı yumurtam
çok sağolun, en kısa zamanda gebelik testinde de çift çizgiyi görmek dileğiyle10. Gün 13.40 da bu şekildeydi. Akşam evde tekrar yaptım 8 gibi yine böyleydi. 11. Gün 13.40 da baktığım t çizgisi silikleşmişti
çok sağolun, en kısa zamanda gebelik testinde de çift çizgiyi görmek dileğiyle
Piki gordugumuz gun iliski mutlaka olmali
Cunku biz pik gordugumuzde kac saattir o halde bilmiyoruz
Evet tatlim o nedenle çalışmalari aksatmamak lazim:)doğru diyorsun zaten LH pik yaptığında idrara geçmesi de birkaç saat sürüyormuş
Canim testte cikar senin silik cizginBen pik gunu iliski yasayamadim ama oncesi 2 gun ve sonrasi 2 gun iliskim
Oldu bakalim ne olacak bu ay ovu testi ile ikinci denemem
Beklenen adetim 4 temmuz 3 gun var yani
Canim testte cikar senin silik cizgin
O halde biraz daha bekle canim kendine dikkat etGecen ay bir suru test yaptim cok uzuldum bu ay yapmicam dedm sonra cok uzuluyorm ben yokmus gibi planladim kendimi:/ birde bgn kulagim ve bogazlarin cok agriyo
O halde biraz daha bekle canim kendine dikkat et
Cok tesekkr ederim canim. Bu arada adet agrisi gibi agrim vardi ama bgn o gecti sadece sag kasigim ara ara girip cikiyo birde hafif bel agrim var ama asiiiri halsizim kulagimin agrisindan dolayi olabilir sanki atesim var adetim gecikirse 6 si gibi olmamis olursam test yapicam Allah hayirlisini nasip etsn ztn meryem suresi okuyorum gunde 3 tane son 9 tanem kaldi oda bitsin istiyorum ♥
Batmalar iyidir :)Cok tesekkr ederim canim. Bu arada adet agrisi gibi agrim vardi ama bgn o gecti sadece sag kasigim ara ara girip cikiyo birde hafif bel agrim var ama asiiiri halsizim kulagimin agrisindan dolayi olabilir sanki atesim var adetim gecikirse 6 si gibi olmamis olursam test yapicam Allah hayirlisini nasip etsn ztn meryem suresi okuyorum gunde 3 tane son 9 tanem kaldi oda bitsin istiyorum
Batmalar iyidir :)
Guzel haberlerini alirim insallah canim mutlaka haber ver
Arkadaşlar pik testi nedir ne zaman yapılır bilgi verirmisiniz daha çok şey öğrenmem gerek galibaçok sağolun, en kısa zamanda gebelik testinde de çift çizgiyi görmek dileğiyle
Canım hamile kaldın mı o ay benim de pik günü ilişki olamadıAmin canim olumlu olumsuz yazarimmm ♥