• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde Pik süresi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Flower2

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
735
467
323
Merhabalar, ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapanlar, adet döngünüz kaç gün? Kaçıncı gün testte çift çizgi (piki) yakalıyorsunuz ve 2. Çizgi koyuluğu kaç saat ya da kaç gün sürüyor?

Tecrübesi olmayanlar kendilerine benzer döngülerden pay çıkarabilirler

Benim adet döngüm 26-27 gün normalde ama korunmayı bıraktığımdan beri erken adet oluyorum. Geçen ay 12. Günde pik olup 13.günde çatladı bu ay ise 10. Gün pik olup 11. Gün çatladı. Testleri aynı saatte yapıyorum 24 saatte çatlamıştı yumurtam 😊

Benim adet döngüm 26-27 gün normalde ama korunmayı bıraktığımdan beri erken adet oluyorum. Geçen ay 12. Günde pik olup 13.günde çatladı bu ay ise 10. Gün pik olup 11. Gün çatladı. Testleri aynı saatte yapıyorum 24 saatte çatlamıştı yumurtam

piki gördükten sonra kaç saat ara ile takip ediyorsunuz?

2283919

10. Gün 13.40 da bu şekildeydi. Akşam evde tekrar yaptım 8 gibi yine böyleydi. 11. Gün 13.40 da baktığım t çizgisi silikleşmişti

Ben pik gunu iliski yasayamadim ama oncesi 2 gun ve sonrasi 2 gun iliskim
Oldu bakalim ne olacak bu ay ovu testi ile ikinci denemem
Beklenen adetim 4 temmuz 3 gun var yani

Ben pik gunu iliski yasayamadim ama oncesi 2 gun ve sonrasi 2 gun iliskim
Oldu bakalim ne olacak bu ay ovu testi ile ikinci denemem
Beklenen adetim 4 temmuz 3 gun var yani
Canim testte cikar senin silik cizgin

O halde biraz daha bekle canim kendine dikkat et

Cok tesekkr ederim canim. Bu arada adet agrisi gibi agrim vardi ama bgn o gecti sadece sag kasigim ara ara girip cikiyo birde hafif bel agrim var ama asiiiri halsizim kulagimin agrisindan dolayi olabilir sanki atesim var :( adetim gecikirse 6 si gibi olmamis olursam test yapicam 🙏 Allah hayirlisini nasip etsn ztn meryem suresi okuyorum gunde 3 tane son 9 tanem kaldi oda bitsin istiyorum ♥️🙏

Cok tesekkr ederim canim. Bu arada adet agrisi gibi agrim vardi ama bgn o gecti sadece sag kasigim ara ara girip cikiyo birde hafif bel agrim var ama asiiiri halsizim kulagimin agrisindan dolayi olabilir sanki atesim var :KK43: adetim gecikirse 6 si gibi olmamis olursam test yapicam 🙏 Allah hayirlisini nasip etsn ztn meryem suresi okuyorum gunde 3 tane son 9 tanem kaldi oda bitsin istiyorum ♥🙏

Hastalanınca biraz karışıyor belirtiler ama umarım hamilesindir, bel ağrısı halsizlik tutuyor..

Cok tesekkr ederim canim. Bu arada adet agrisi gibi agrim vardi ama bgn o gecti sadece sag kasigim ara ara girip cikiyo birde hafif bel agrim var ama asiiiri halsizim kulagimin agrisindan dolayi olabilir sanki atesim var :( adetim gecikirse 6 si gibi olmamis olursam test yapicam 🙏 Allah hayirlisini nasip etsn ztn meryem suresi okuyorum gunde 3 tane son 9 tanem kaldi oda bitsin istiyorum ♥️🙏
Batmalar iyidir :)
Guzel haberlerini alirim insallah canim mutlaka haber ver

Back