• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde kafam karıştı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok erken daha teste devam et. İlk kez mi yapiyosun? Önceki aylar kaçıncı günde pik olmuştu?
20210224_183216.webp

Bende ilk kez yapıyorum yorumlayabilir misiniz

Merhabalar
Reglim 6 gün sürerdi 5 gün falan sürdü. 6.gün cok silik bir şekilde reglim geldi ve bitti. 7. Günde ovulasyon testi yapamadım. 8.gün başladım. Bugun 11.gün ve sanki giderek çizgimin koyulaşması gerekirken çizgi silikleşiyor gibi gelmeye başladı bana. Gerçi 9. Ve 10.günlerde sanki daha belirgindi. 11 gün yani bugun iyice silikleşti göremiyorum bile. Pik hiç olmadı. Acaba ben yapmadığım o 7.günde yumurtlamış olabilir miym yoksa daha gelmemiş midir günüm anlayamadım 🥺 sizce 7.günün yumurtlamış olabilir miyim.
Teste devam ettinizmi pik oldumu

Teste devam ettinizmi pik oldumu
Evet 14.günde pik oldu. 13 14 15 günleri değerlendirdim. Alttaki yazısız olan testide bugun yaptım. Aslında yumurtlama ve çatlama oldu. Sonrada testler silikleşti ben test yapmayı bıraktım. Bugun bir deneyeyim dedim biraz daha belirgin gördüm bugunde. Anlamı nedir bilemiyorum ama dediğim gibi 14.günde pik oldu şükür bakalım hayırlısı artık bekliyorum bat a 10 gün var. 🙏🏻

Eklentiler

• F9A4CF5E-5B5B-4BEB-BAC3-A0DF6BBD9D97.webp
    F9A4CF5E-5B5B-4BEB-BAC3-A0DF6BBD9D97.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 58
Evet 14.günde pik oldu. 13 14 15 günleri değerlendirdim. Alttaki yazısız olan testide bugun yaptım. Aslında yumurtlama ve çatlama oldu. Sonrada testler silikleşti ben test yapmayı bıraktım. Bugun bir deneyeyim dedim biraz daha belirgin gördüm bugunde. Anlamı nedir bilemiyorum ama dediğim gibi 14.günde pik oldu şükür bakalım hayırlısı artık bekliyorum bat a 10 gün var. 🙏🏻
İnsallah tutmuştur canim az kalmis adete

Yok canim imkansiz daha adete 14 gun var benimde aklima tekrar yumurtluyo olabilirim diye geldi. Ya bide enteresan bisey oldu oglum memeyi birakali bir yil oldu sut gelirmi hala iki gogsumdende sari sıvı geldi sikinca ucunu yada yumurtlamada boyle bisey olurmu

Yok canim imkansiz daha adete 14 gun var benimde aklima tekrar yumurtluyo olabilirim diye geldi. Ya bide enteresan bisey oldu oglum memeyi birakali bir yil oldu sut gelirmi hala iki gogsumdende sari sıvı geldi sikinca ucunu yada yumurtlamada boyle bisey olurmu
Prolaktin hormonu yükseklince bazen göğüslerden sıvı gelir diye duymuştum canım ben. Yumurtlamada öyle bir şey hiç duymadım bende de olmadı hiç. Ama tekrar yumurtluyor olabilirsin bir ayda iki kez yumurtlama olabiliyormuş bazen.

Prolaktin hormonu yükseklince bazen göğüslerden sıvı gelir diye duymuştum canım ben. Yumurtlamada öyle bir şey hiç duymadım bende de olmadı hiç. Ama tekrar yumurtluyor olabilirsin bir ayda iki kez yumurtlama olabiliyormuş bazen.
Belki ikiz tutar bellimi olur eyvaaahh kafayı yer benimki

Bende cok isterdim ilkim ikiz olsun diye ama belki bu olur sagli sollu yumurtlamami oldu acaba dun müthiş kasiklarim agridi
Yarın tekrar bakın. Belki yumurtlamanız oluyordur. Benimde bir kaç gündür kasıklarımda batmalar oluyor belim ağrıyor ama reglime 10 gün var sabırsızlanıyorum sonuç ne olacak acaba diye

Back
X