- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi portakalkek
Aynen canımben 1 saat içinde bişey yiyip içmeyip sonra test yapıyordum benimkinin süreside azmış sizinkilere görebari bende 3 saat falan yapayım belki daha net sonuç alırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımben 1 saat içinde bişey yiyip içmeyip sonra test yapıyordum benimkinin süreside azmış sizinkilere görebari bende 3 saat falan yapayım belki daha net sonuç alırım
Cok erken daha teste devam et. İlk kez mi yapiyosun? Önceki aylar kaçıncı günde pik olmuştu?
1- güne pik olmuştur canımMerhaba benim testlerime de yorum yaparmisiniZ ..ovulasyon yaklaşiyomu sizce?
çatlamış 3 te canımEki Görüntüle 2789687
Bende ilk kez yapıyorum yorumlayabilir misiniz
Adetin kaçıncı günü? Bence henüz yumurtlama olmamış, böyle koyulasip siliklesmesi normalEki Görüntüle 2789687
Bende ilk kez yapıyorum yorumlayabilir misiniz
Teste devam ettinizmi pik oldumuMerhabalar
Reglim 6 gün sürerdi 5 gün falan sürdü. 6.gün cok silik bir şekilde reglim geldi ve bitti. 7. Günde ovulasyon testi yapamadım. 8.gün başladım. Bugun 11.gün ve sanki giderek çizgimin koyulaşması gerekirken çizgi silikleşiyor gibi gelmeye başladı bana. Gerçi 9. Ve 10.günlerde sanki daha belirgindi. 11 gün yani bugun iyice silikleşti göremiyorum bile. Pik hiç olmadı. Acaba ben yapmadığım o 7.günde yumurtlamış olabilir miym yoksa daha gelmemiş midir günüm anlayamadımsizce 7.günün yumurtlamış olabilir miyim.
Evet 14.günde pik oldu. 13 14 15 günleri değerlendirdim. Alttaki yazısız olan testide bugun yaptım. Aslında yumurtlama ve çatlama oldu. Sonrada testler silikleşti ben test yapmayı bıraktım. Bugun bir deneyeyim dedim biraz daha belirgin gördüm bugunde. Anlamı nedir bilemiyorum ama dediğim gibi 14.günde pik oldu şükür bakalım hayırlısı artık bekliyorum bat a 10 gün var.Teste devam ettinizmi pik oldumu
İnsallah tutmuştur canim az kalmis adeteEvet 14.günde pik oldu. 13 14 15 günleri değerlendirdim. Alttaki yazısız olan testide bugun yaptım. Aslında yumurtlama ve çatlama oldu. Sonrada testler silikleşti ben test yapmayı bıraktım. Bugun bir deneyeyim dedim biraz daha belirgin gördüm bugunde. Anlamı nedir bilemiyorum ama dediğim gibi 14.günde pik oldu şükür bakalım hayırlısı artık bekliyorum bat a 10 gün var.![]()
İnş sizin bat ne zamanİnsallah tutmuştur canim az kalmis adete
13 mart benim ama bu ovu testi kafami karıştırdı yine koyulasti bugun bi bakarmisinİnş sizin bat ne zaman
En üstteki pik olmuş gibi geldi. Ama en alttakide ona cok yakın allah allah. Yumurtlama günün ne zamandı13 mart benim ama bu ovu testi kafami karıştırdı yine koyulasti bugun bi bakarmisin
Aynen kafam karisti siliklesmeye baslamisti bugun tekrar netleştiEn üstteki pik olmuş gibi geldi. Ama en alttakide ona cok yakın allah allah. Yumurtlama günün ne zamandı
Acaba hamile misinAynen kafam karisti siliklesmeye baslamisti bugun tekrar netleşti
Aynen kafam karisti siliklesmeye baslamisti bugun tekrar netleşti
Acaba hamile misinHamilelikte ovulasyon testi pik gösteriyormuş diyorlar.
Hamile olsan bu kadar erken gösterir mi bilemiyorum inş oyledir![]()
Prolaktin hormonu yükseklince bazen göğüslerden sıvı gelir diye duymuştum canım ben. Yumurtlamada öyle bir şey hiç duymadım bende de olmadı hiç. Ama tekrar yumurtluyor olabilirsin bir ayda iki kez yumurtlama olabiliyormuş bazen.Yok canim imkansiz daha adete 14 gun var benimde aklima tekrar yumurtluyo olabilirim diye geldi. Ya bide enteresan bisey oldu oglum memeyi birakali bir yil oldu sut gelirmi hala iki gogsumdende sari sıvı geldi sikinca ucunu yada yumurtlamada boyle bisey olurmu
Belki ikiz tutar bellimi olur eyvaaahh kafayı yer benimkiProlaktin hormonu yükseklince bazen göğüslerden sıvı gelir diye duymuştum canım ben. Yumurtlamada öyle bir şey hiç duymadım bende de olmadı hiç. Ama tekrar yumurtluyor olabilirsin bir ayda iki kez yumurtlama olabiliyormuş bazen.
Ay ben cok isterdim ikizim olsunBelki ikiz tutar bellimi olur eyvaaahh kafayı yer benimki
Bende cok isterdim ilkim ikiz olsun diye ama belki bu olur sagli sollu yumurtlamami oldu acaba dun müthiş kasiklarim agridiAy ben cok isterdim ikizim olsun![]()
Yarın tekrar bakın. Belki yumurtlamanız oluyordur. Benimde bir kaç gündür kasıklarımda batmalar oluyor belim ağrıyor ama reglime 10 gün var sabırsızlanıyorum sonuç ne olacak acaba diyeBende cok isterdim ilkim ikiz olsun diye ama belki bu olur sagli sollu yumurtlamami oldu acaba dun müthiş kasiklarim agridi