• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde kafam karıştı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

portakalkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
608
231
33
Merhabalar
Reglim 6 gün sürerdi 5 gün falan sürdü. 6.gün cok silik bir şekilde reglim geldi ve bitti. 7. Günde ovulasyon testi yapamadım. 8.gün başladım. Bugun 11.gün ve sanki giderek çizgimin koyulaşması gerekirken çizgi silikleşiyor gibi gelmeye başladı bana. Gerçi 9. Ve 10.günlerde sanki daha belirgindi. 11 gün yani bugun iyice silikleşti göremiyorum bile. Pik hiç olmadı. Acaba ben yapmadığım o 7.günde yumurtlamış olabilir miym yoksa daha gelmemiş midir günüm anlayamadım 🥺 sizce 7.günün yumurtlamış olabilir miyim.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 156
Cok erken daha teste devam et. İlk kez mi yapiyosun? Önceki aylar kaçıncı günde pik olmuştu?

Merhabalar
Reglim 6 gün sürerdi 5 gün falan sürdü. 6.gün cok silik bir şekilde reglim geldi ve bitti. 7. Günde ovulasyon testi yapamadım. 8.gün başladım. Bugun 11.gün ve sanki giderek çizgimin koyulaşması gerekirken çizgi silikleşiyor gibi gelmeye başladı bana. Gerçi 9. Ve 10.günlerde sanki daha belirgindi. 11 gün yani bugun iyice silikleşti göremiyorum bile. Pik hiç olmadı. Acaba ben yapmadığım o 7.günde yumurtlamış olabilir miym yoksa daha gelmemiş midir günüm anlayamadım 🥺 sizce 7.günün yumurtlamış olabilir miyim.
Canım ovulasyon testi dalgalanır yani birgün koyu birgğn açık çıkabilir. Önemli olan ikisininde aynı koyulukta çıkması.. Ya da T çizgisi daha koyu olduğu zamann pik olur. Ben şahsen 7. Günde yumurtladığını sanmam eğer adetlerin düzenliyse mesela 28 güne bir oluyorsan 14. Gün civarı yumurtlarsın hergün aynı saatte yapmaya devam et. Ve de testi yapmadan önce en az 2 saat bişey yiyip içme canm

Arkadasin da dediği gibi dalgalanma olur, ilk kez yapiyomussun stres yapma, yavas yavas koyulasmak zorunda değil, birgun siliktir ertesi gün bir bakmışsın pik olmus, adet biter bitmez yumurtlama çoğunlukla olmaz çünkü adette yeni bi yumurta secilir ve gün gün büyümeye daha yeni baslar, pik oldugu gün 18-20 mm arasi bisey olur, bu da zaman alır. Acele etme testi ayni saatlerde yapmaya devam et

Merhaba benim testlerime de yorum yaparmisiniZ ..ovulasyon yaklaşiyomu sizce?

Eklentiler

• 20210219_163732.webp
    20210219_163732.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 148
İlk kez yapıyorum. Henüz koyu çift çizgiyi yakalayamadım ama gittikçede silikleşiyor gibimede geldi anlayamadım :(
Hiç çizgi yok ki git gide silikleşsin telaş yapma rahat ol henüz bir yumurtlama yok sen testi yapmaya devam et merak etme bu testlere göre 7.gübnyunurtlamadın yani kaçırmadın

Canım ovulasyon testi dalgalanır yani birgün koyu birgğn açık çıkabilir. Önemli olan ikisininde aynı koyulukta çıkması.. Ya da T çizgisi daha koyu olduğu zamann pik olur. Ben şahsen 7. Günde yumurtladığını sanmam eğer adetlerin düzenliyse mesela 28 güne bir oluyorsan 14. Gün civarı yumurtlarsın hergün aynı saatte yapmaya devam et. Ve de testi yapmadan önce en az 2 saat bişey yiyip içme canm
Cok teşekkür ederim evet 28 günde bir oluyorum hiç şaşmaz. O zaman 14 15 günler pik olur inş :)

Cok teşekkür ederim evet 28 günde bir oluyorum hiç şaşmaz. O zaman 14 15 günler pik olur inş :)
Evet canım olur muhakkak acele etme ama her gün yap zaten az kalmış. Belki 14 değil 13 olur yani değişebilir sen yap hergün ama aynı saatte yapmanı öneririm

Evet canım olur muhakkak acele etme ama her gün yap zaten az kalmış. Belki 14 değil 13 olur yani değişebilir sen yap hergün ama aynı saatte yapmanı öneririm
Evet benim saatlerim şaşıyor. Çalıştığım için tutturamıyorum artık daha dikkatli yapmaya calısacağım. Akşam üzeri yapmaya calısacağım

Evet benim saatlerim şaşıyor. Çalıştığım için tutturamıyorum artık daha dikkatli yapmaya calısacağım. Akşam üzeri yapmaya calısacağım
Evet bende mesela kahvaltıdan 3 saat sonra yapıyorum o süre de de bişey yiyip içmiyorum

Back
X