Bu gebelik testi degldir lütfen karistirmayin. Kanda hcg degeriniz cok yüksek seviyelere geldignde ovülasyon testiyle anlaşilır oda ortalama adet geçiminden 1hafta snra başlar
Bu gebelik testi degldir lütfen karistirmayin. Kanda hcg degeriniz cok yüksek seviyelere geldignde ovülasyon testiyle anlaşilır oda ortalama adet geçiminden 1hafta snra başlar
Tessekkur ederim cevabiniz icin bazilari hamilelik testinden daha once cevap veriyo diye yazmislar ben denedim silik cikio durmadan ama tam iki cizgi net olmasi gerekiyor galiba
Ben adetim geçtikten bir gün sonra gebelik testi olmadığı için evde ovu testi vardı. Akiam saat 11de yaptım ve kontrol çizgisinden çookk daha koyu bir çizgi çıkmıştı hem de ânında. Daha öncesinde denemedim. Adet gününüz geçmeden denemeyin bence çünkü çift çizgi hep çıkacak. Eğer genelik varsa çıkan çizginin çok koyu olması gerekiyor
Tessekkur ederim cevabiniz icin bazilari hamilelik testinden daha once cevap veriyo diye yazmislar ben denedim silik cikio durmadan ama tam iki cizgi net olmasi gerekiyor galiba
Erken döllenme yada bazılarının erken zamanda hcg si yüksek olur kiminin degeri 50dir kiminin 1500. Genelde yüksek olanlarin ovülasyon testinde belli oluyo adet gecimini bekleyin lütfen saglıcakla..