Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde çift çizgi olmasi kesin yumurtlama var demek midir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama olmazsa 2 çizgi birden çıkmaz C çizgisi kırmızı olur ve T çizgisi hiç olmaz yada silik çıkar
Çünkü ben çok yaşadım pko luyum önceleri de deniyordum sadece C çizgisi koyu oluyordu T çizgisi hiç koyulaşmıyordu bende bırakıyordum yumurtlamıyorum diye
Bu ay adetim bittiği an teste başladım ve

Takip ettiğin süreç içerisinde C ve T çizgisini aynı koyulukta gördün mü
Ayrıca yumurtlamazsan eğer LH hormonu salgılamıyorsun ve bu da ovülasyon testinin tek çizgi çıkması anlamına geliyor yani sadece C çizgisi belirginleşir
Kendimden örnek vericem önceden de test yapıyordum ve hiç C ve T çizgisini birlikte koyu yakalayamıyordum bende yumurtlamıyorum diye bıraktım
Ama bu ay adetim bittiği an test yapmaya başladım 13.günü pik i yakaladım 14.günü yumurtam çatladı sadece C çizgisi belirdi T çizgisi silindi
Demek istediğim adet bitiminden itibaren hemen başla ve sabırla devam etmelisin
Birde ben adetimin 2.ci günü bal tarçın çörek otuna başladım 12 gün boyunca kullandım faydasını gördüğüme inanıyorum yumurtaları kaliteleştiriyor ben de pko var bu hormon bozukluğu oluyor ama bitkisel olarak çözümler de bulabiliriz diye düşünüyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evlat kokusundan bizleri mahrum bırakmasın inşallah

Arkadaslar meraba bende ovulasyon testine yeni basladim ilk olarak ayin 19/20 yaptim dahada yapamadim siprisi verdim henuz gelmedi ama sık sık iliski devam oldu iki testim boyle cikdi yorumlarmisiniz kafam karisti doktorum gebelik sansin var belki gec yumurtlutosundur dedi

Si
zcemi pikmi kizlar

Eklentiler

• IMG-20210126-WA0004.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…